28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 16:02

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Besmettingen nemen weer toe

Persbureau Curacao

Het ziekenhuis op Curaçao | ANP PRINCE VICTOR

WILLEMSTAD – Het aantal besmettingen stijgt weer. Er kan nog niet gesproken worden over een trend, daarvoor zijn de getallen nog te laag.

Zondag had Curaçao 65 actieve besmettingen. Op maandag, gisteren dus, waren dat er twee meer: 67.

- Advertentie -

De testratio, het aantal positieve testen in verhouding tot het aan afgenomen testen bedroeg slechts 0,4 procent. Er liggen net als zondag twintig mensen in het CMC met corona, van wie achttien op de afdeling Intensieve Zorg.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. @ Abraham Mossel, toen Eugene en zijn boevenbende het volk liet verhongeren, waarna enkele weldoeners wat voedselpakketten rondbrachten, kwam men niet in opstand. Toen Eugene en zijn boevenbende de salarissen van hunzelf verhoogden, onderwijl het volk vertellend dat hun maar moesten zien hoe ze rondkwamen , kwam men niet in opstand. Toen Eugene en zijn boevenbende het eiland op slot gooiden, terwijl hunzelf wel overal heen gingen, en vele mensen geen werk meer hadden, kwam men niet in opstand.

  En nu zou men wel in opstand moeten komen omdat er enkele lieden op een bankje zitten te praten? Wie gaat die opstand leiden? U zeker? Woest uw vuist zwaaiend, klaar om klappen uit te delen. Waar was u toen PAR en de boevenbende de pot leegvraten? Er is nog geen regering MFK maar nu al loopt u te roeptoeteren dat het schandalig is.

 2. Plan B van Cooper zal wel zijn nationaliseren van bedrijven. Elk bedrijf dat eigenaar is van een niet ydk zal worden ingenomen. Ook alle grote huizen van makambas zullen worden ingenomen.

 3. ja 2 heel besmettingen erbij. Tjee laat je eens nakijken. Die PCR test heeft nog nooit een besmetting aangetoond. Maar ik zou weer een lockdown uitroepen, allemaal terug je huis in, deur op slot en sleutel weggooien.

 4. Stranden open (wie gaat met 4 mensen van hetzelfde huishouden naar de beach?), bij onze NL buren is het constant raak met feesten in hun verhuur apts. (overigens ook tijden de lockdown) en zo ga je maar door.
  Afstand, mondkapje forget it.
  Dus ja het zal zeker weer verder oplopen.

 5. Liep gisteren door het dorp! en zag het onbeschofte MFK/PNP volk weer hutje bij mutje op elkaar zitten zonder mond kapje op de markt en op het postkantoor plein zitten stom te lullen en hallo te schreeuwen om maar belangrijk te zijn, of dat ze koning te rijk zijn met een kwartje in hun zak nada niks nopes in de zak komt eerder, de zakken vol vind je alleen bij de politieke oplichters van dit dorp. Op dit moment schreeuwt het klotjes volk nog !, we hebben Nederland niet nodig, oke en dat vind het NL volk ook niet erg. Straks liggen de politieken leiders van deze crim allemaal met blauwe ogen net als die van PIK in het verleden. Als een volk niet meer te vreten heeft komt het in opstand welk volk dan ook over de hele wereld gebeurd dit en waarom hier niet, de geldkraan van NL is dicht en blijft dicht, al schreeuwt en springt te crim volk nog zo hoog, het was slikken of stikken en het is stikken geworden, bedankt Pik Pisas en Holle Bolle Gijs Cooper, jullie pensen zitten elke dag vol maar die van het volk zijn ze bijna elke dag leeg.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 21 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling...

Nu.cw | Onderhoud aan Julianabrug duurt ongeveer een maand

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel...

Nu.cw | Excuses WEB Bonaire voor aanmaning van 1 cent

Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire werd onlangs een aanmaning voor een bedrag van 1 dollarcent over het hoofd gezien en verstuurd aan de klant. Het...

ParadiseFM | Ambtenaren krijgen deze week 1/12e van het vakantiegeld

Ambtenaren krijgen aanstaande vrijdag 1/12e van het vakantiegeld uitbetaald. Dat blijkt uit een interne aankondiging van de overheid. De betaling zal gezamenlijk met het salaris worden gedaan,...

Nu | Economieën Curaçao en Sint-Maarten krimpen zo’n 20 procent door pandemie

De economieën van Curaçao en Sint-Maarten kregen vorig jaar een dreun van respectievelijk 20 en 24 procent krimp te verwerken. Dat meldt het Internationaal Monetair Fonds (IMF)...
- Advertentie -