27.4 C
Willemstad
• zondag 5 december 2021 04:16

Laatste reacties

- Advertentie -

PB | Persbericht aangifte winstbelasting 2020

WILLEMSTAD – De Inspecteur der Belastingen maakt het volgende bekend. Het digitale aangifteportaal voor het doen van de definitieve aangifte winstbelasting 2020 is per 1 september 2021 beschikbaar voor het doen van niet complexe aangiften winstbelasting.

Het aangifteportaal is per 1 september nog niet gereed voor de belastingplichtige die een deel van haar winst kan toerekenen aan het buitenland en die één of meer van de volgende activiteiten verricht:

  • Oefent het financiële bedrijf uit;
  • Oefent het verzekeringsbedrijf uit;
  • Oefent het scheep- en/of luchtvaartbedrijf uit;
  • Oefent een activiteit uit conform artikel 15, vierde lid, van de Landsverordening op de winstbelasting 1940.

Voor deze belastingplichtigen wordt de termijn voor het doen van de definitieve aangifte winstbelasting 2020 en de betaling verlengd tot en met 31 december 2021.

- Advertentie -

Voor alle overige belastingplichtigen die vanaf 1 september 2021 hun definitieve aangifte winstbelasting kunnen indienen, is de termijn voor indiening tot en met 30 september. Deze belastingplichtigen kunnen, indien zij nader uitstel wensen, een verzoek indienen bij de Inspecteur.

Voor vragen inzake de online aangifte winstbelasting 2020 kunt u mailen naar [email protected] of [email protected] U kunt ook bellen naar de helpdesk-online: 734-2570 of de afdeling winstbelasting :734-2507 / 734-2508.

Bron: Persbericht Ministerie van Financiën

- Advertisement -

Artikel delen

2 reacties

  1. Het blijft lachwekkend. Het eiland zit zonder geld, men heeft een jaar de tijd gehad om een formulier te publiceren, maar nee, ook dat krijgt men niet voor elkaar. Maar liefst 3 maanden later kan men eindelijk aangifte gaan doen.

    En dan maar vol blijven houden dat COHO niet nodig is.

  2. Vanochtend op de rel/roddel- en partijzender Direct de ondervraging van de minister van Financiën gehoord. Heel geraffineerd werd ingespeeld op de man’s “particuliere kwaliteiten” en ambities. Sure got this canary singing.
    Dat de man een naam heeft deerde niet. Hij werd aangesproken met “minfin”. Manners of the Silicone D(r)ama, indeed. Echt de moeite waard om nogmaals aan te horen hoe deze man zich kunstig liet bespelen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

DKR | Premier Pisas van Curaçao manoeuvreert zichzelf in netelige positie

Met Raad van Minister besluiten en handtekeningen van premier Gilmar Pik Pisas | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Willemstad – Minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) heeft zichzelf in een netelige positie gemanoeuvreerd...

Democracy now! | Friday, December 3, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 3 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | DCNA vergoot weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) vergroot de weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties zodat ze bestand zijn tegen externe schokken. Zo werd bekendgemaakt tijdens de bestuursvergadering. Volgens de organisatie blijft de...

Nu.cw | Saba start begin december met boosterprik

Saba start op woensdag acht december met de campagne voor de boosterprik tegen het coronavirus. Zestigplussers kunnen vanaf die datum hun vaccinatie halen. Dit meldt het Openbaar...

PBC | QR-codecontrole alleen door gecertificeerd personeel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijeenkomsten of feesten voor meer dan 100 mensen vereisen bij de toegang een controle op QR-codes. Om dat proces goed te laten verlopen, biedt...
- Advertentie -