30 C
Willemstad
• zaterdag 24 juli 2021 17:43

Laatste reacties

- Advertentie -

PB | Koning Willem-Alexander spreekt over coronabesmettingen en vaccinatieprogramma op Curaçao

Koning Willem-Alexander spreekt over coronabesmettingen en vaccinatieprogramma op Curaçao

Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagavond 14 april online gesproken met gouverneur George-Wout van Curaçao, met het hoofd van de afdeling epidemiologie en onderzoek van het departement Geneeskunde & Gezondheidszaken, met de verantwoordelijke voor de vaccinatiecampagne op Curaçao en met de directeur van het Curaçao Medical Center over het toenemende aantal coronabesmettingen en het vaccinatieprogramma op het eiland.

De afgelopen maanden is de verspreiding van het coronavirus en de druk op het ziekenhuis op Curaçao sterk toegenomen. Om de huidige uitbraak in te dammen en de druk op de zorg te verminderen, wordt ingezet op het opschalen van het vaccinatieprogramma. De ambitie is om in tien dagen 85% van de volwassen bevolking de eerste prik van een vaccin te bieden. Ook op Bonaire en Aruba is de verspreiding van het coronavirus sterk toegenomen.

Koning Willem-Alexander spreekt over coronabesmettingen en vaccinatieprogramma op Curaçao

- Advertentie -

Tijdens de videogesprekken werd gesproken over hoe er met de huidige uitbraak wordt omgegaan en de voortgang van het vaccinatieprogramma.

Door middel van telefoon- en online gesprekken en waar mogelijk werkbezoeken, informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie.

Bron: Persbericht Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

Artikel delen

7 reacties

 1. @Tico Martina 15 april 2021 – 10:52
  “Hun moeten wel wat doen voor de vele miljoenen ….. Voor de zoveelste keer Tico: het is geen “hun” maar ‘zij’’

  @ Tico Martina Tico Martina 15 april 2021 – 15:02
  “dankzij hun kan ik…..” Tico, helaas is het geen “hun” maar ‘hen’.

 2. @ Abraham, in welke tijd leef jij knul. Majesteitschennis hahaha. Ben je vriendjes met die Bolle soms. Die held op sokken met zijn uniformpje vol met speldjes, die als een angsthaas in galop weg rende, vrouw en moeder en de rest achterlatend, omdat een of ander hysterisch wijf bom liep te schreeuwen op de dam. En bedankt gozer en ook je mede makambas. dankzij hun kan ik lekker onder de boom zitten te genieten. Werk jij maar harder want mijn onderstand moet betaald worden. Waarom zou ik werken als ik het anderen kan laten doen?

 3. Oja Tico Martina je durft de Koning en Koningin niet bij naam te noemen he, aangezien wij je dan zeker weten te vinden voor majestijd schending al ga je diep onder de grond zitten,misbaksel.

 4. Tico weet jij waar jij thuis hoort, onder de boom bij Marie Panpoen, daar zitten net zoals een stelletje lossers de hele dag slap te lullen over die verrotte makamba, maar je hoord ze niet slap lullun over wat aan uitering van die makamba’s omtvangen uit makamba land, wat een stelletje lossers zeg als zo velen. Ze haden op de crim aan mij een slechte hond gehad als ik MP was in NL.

 5. Natuurlijk houd die Bolle en zijn Argentijnse bed tijgerin hun verplichte prietpraatje. Hun moeten wel wat doen voor de vele miljoenen die ze in hun spaarpotje gestort krijgen he. Eventjes wat woordjes rondstrooien als “waardering” “samen” “inzet” en “onze band” en het werk is weer gedaan.

 6. Nou, ongeveer 100 duizend Corona Vaccins zijn door Nederland geleverd. Miljoenen Euros komen onze kant op. Medisch personeel komen ons helpen. Nederlandse militairen helpen zodra er om gevraagd wordt. Is dat niets? Ik ben wel dankbaar dat dat we nog steeds bij het koninkrijk horen, en daarbij hoort er ook een Koning.
  Dank U wel Hoogheid voor Uw belangstelling in ons wel en wee.

 7. De Koning en Koningin spreken hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. Wat hebben we hier aan? Niets ze houden de epidemioloog alleen van het werk.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Ontwikkelaars geloven er weer in

Project Groot Santa Martha van eind 2018 toegelicht aan nieuwe regering | Antilliaans Dagblad Willemstad - Op uitnodiging van de ontwikkelaars van Groot Santa Martha hebben de...

AntilliaansDagblad | Premier ontmoet consul Amerika

Pisas uitgenodigd voor een officieel bezoek aan VS | Antilliaans Dagblad Willemstad - Premier Gilmar Pisas (MFK) is uitgenodigd om ‘een officieel bezoek te brengen aan de...

AntilliaansDagblad | Verhoudingen door covid op scherp

‘We kunnen het risico niet nemen dat jij ons besmet omdat je nog niet bent ingeënt’ | Antilliaans Dagblad Willemstad - ,,Wij kunnen het risico niet nemen...

AntilliaansDagblad | ‘Deltavariant alarmerend op Curaçao’

Uit de berichten van de lokale autoriteiten en het ophogen van risiconiveaus bleek deze week al dat het aantal besmettingen met het coronavirus weer snel toeneemt op...

ParadiseFM | Boechi werkt mee aan campagne tegen kindermishandeling

Rapper Boechi gaat meewerken aan een campagne tegen kindermishandeling. Dat meldt Caribisch Netwerk. Het gaat om een campagne voor de stichting Veiligheidshuis Curaçao die de nadelige effecten...

Democracy now! | Friday, July 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...
- Advertentie -