26 C
Willemstad
• donderdag 29 september 2022

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...
- Advertentie -

Nu.cw | Vluchten gecanceld wegens orkaan Ian

Luchthavens en vliegtuigmaatschappijen annuleren vluchten vanwege orkaan Ian. Onder andere luchthaven van Aruba en American Airlines annuleren vluchten naar Florida en de westelijke Caribische luchthavens. American Airlines...

RO | Ruim 33 miljoen euro voor duurzame elektriciteit Caribisch Nederland

Het kabinet stelt 33,6 miljoen euro beschikbaar voor een versnelde overstap op duurzame elektriciteit in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Daarmee wordt binnen 3 jaar gemiddeld zo’n...

RTL | Van alle Nederlandse gemeenten zal Bonaire als eerste onderlopen

Welk stukje Nederland zal het eerst in zee verdwijnen door de stijgende zeespiegel? Het antwoord is niet één of andere laaggelegen polder, maar het wordt waarschijnlijk Bonaire....

Trouw | Nederland doet te weinig om Bonaire te beschermen tegen bedreiging klimaatverandering

Maarten van Gestel Het zuiden van het eiland Bonaire kan onder water komen te staan, en inwoners lopen steeds meer gevaar door orkanen. Maar de Nederlandse overheid doet...

ParadiseFM | Zeven covid-sterfgevallen in drie dagen

In het Curaçao Medical Center liggen nog acht patiënten vanwege Covid-19. Zes van hen liggen op de intensive-care.

Nog eens zeven coronapatiënten zijn het afgelopen weekend overleden, waardoor het totaal aantal doden op 256 komt. Twee coronapatiënten overleden thuis, twee in een verzorgingstehuis en drie in het ziekenhuis.

In het Curaçao Medical Center liggen nog acht patiënten vanwege Covid-19. Zes van hen liggen op de intensive-care. Dat is het laagste aantal sinds 19 december 2021.

Ook ligt het aantal geregistreerde actieve gevallen weer onder de duizend. Dat is sinds kerst niet meer voorgekomen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Omdat je paranoia bent wil niet zeggen dat je niet gevolgd of bedreigd wordt.
  Maar om te stellen dat Qanon bronnen het ongenuanceerde echte nieuws verspreiden en de gevestigde nieuws bronnen fake zijn.
  Is het zelfde als zeggen dat een gebedsgenezer betere resultaten haalt als een cardioloog bij hart problemen.
  Gelukkig mag je geloven wat je wilt.
  Maar geloof is geen waarheid.
  Al geloof je van wel

 2. Ericlapas, Ja hoor daar gaan we weer. “fake news”. Ondertussen zijn de brengers van “True news”die zo hoog staan aangeschreven verantwoordelijk voor veel meer dan een paniekerig oudje die schreeuwt. Ik mocht de link niet plaatsen en ook niet vertellen wie er nu de grootste “fake news”verspreider is. Hint, het zit in Nederland, grijnst altijd en heeft last van acute geheugenverlies.

 3. Apart verder.
  Ja overal ter wereld werd en wordt het overlijden van veelal oude patienten met een “positieve test” aan corona toegeschreven.
  Dat dat bewust wordt gedaan ja.
  Dat ze bewust worden gedood nee dat geloof ik niet zo.
  Dat het door fout handelen gebeurt of voorkomt.
  Ja. Op Curacao is dat zeker.

 4. Het ruime merendeel van de fake news word nog altijd gepropagandeerd door de ‘geacrediteerde’ nieuws media (Antilliaans Dagblad, NOS, Reuters, etc.etc.). Journalisten welken de juiste vragen durven te stellen aan corrupte politici (ook in NL) blijken inmiddels uitgestorven. Nou bedankt ‘geacrediteerde media’ !

 5. Het wordt tijd dat toch een publiek debat komt over de kwaliteit van de media hier op Curaçao. Nu iedereen de toetsenbord van de pc heeft ontdekt wemelt het elke dag van fake news op social media.

  Zo ging in het weekend een bericht rond dat ze in de CMC bewust oudere patiënten doden en dat toeschrijven aan Corona. Het trieste van dit alles is dat dit bericht door Radio MAS werd opgepakt terwijl het bericht duidelijke onwaarheden bevat.

  Zo staat in het bericht dat twee Nederlandse verpleegsters de stekker bij iemand er uit wilde halen en die persoon werd wakker en zei tegen de blanke verpleegsters, “durf het niet” want mijn dochter werkt ook hier in het ziekenhuis.

  Het wordt nog gekker toen nog erbij stond dat minister van volksgezondheid Dorothy Janga de vrouw heeft verboden om met de pers te praten. Alsof mevrouw Janga haar kruiden winkel zou verlaten om met de volksgezondheid te bemoeien, belachelijk!!!

  Wat Radio Mas gedaan heeft en vaak doet, is simpel weg liegen en sensatie zoeken en angst kweken. Dat de kwaliteit van de verslaggevers hier erbarmelijk is weten we al maar gewoon het publiek bedriegen als het om volkgezondheid gaat, spant wel de kroon.

  Een gevolg van dit alles is dat nu zodra Nederlandse verpleegsters een kamer binnenstappen dat oudere patiënten onnodig in paniek raken. Laatst lag nog een oudere patiënt in bed te bellen en bij het zien van 2 Nederlandse verplegers begon ze te schreeuwen, “Nan a bin mata mi”. Nou bedankt Radio MAS.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -