33 C
Willemstad
• donderdag 13 juni 2024

Telegraaf | Dit zijn alle ministers in het nieuwe kabinet-Schoof

Den Haag - De invulling van het nieuwe kabinet-Schoof wordt steeds duidelijker. Oud-Kamerlid Reinette Klever wordt door de PVV naar voren geschoven als minister voor Buitenlandse handel...

ParadiseFM | Colombia voert extreem zware beveiliging door voor VN-top

Colombia gaat rond de twaalfduizend militairen en politieagenten inzetten om de veiligheid te garanderen tijdens een top van de Verenigde Naties die van 21 oktober tot 1...

ParadiseFM | Muzikant op Sint Maarten doodgeschoten

Op Sint Maarten is een man doodgeschoten. Het incident vond plaats op Guana Bay Road rond kwart over negen dinsdagvond bij de ingang van het sociale woningproject...

ParadiseFM | Minister laat kartonopslag in Sans Souci opruimen

Op bevel van minister Silvania is gisteren de veelbesproken karton-scrap yard opgeruimd. Stapels karton en grote machines zijn verwijderd. Op 23 september vorig jaar gaf de minister...

ParadiseFM | Delegatie IMF praat met regering over economische ontwikkelingen

Een delegatie van het Internationaal Monetair Fonds is op Curaçao voor besprekingen met de regering en verschillende andere organisaties. Gisteren was er een succesvolle ‘Courtesy Meeting’ met...

ParadiseFM | CASHA: Bezettingsgraad in mei iets hoger dan vorig jaar

De bezettingsgraad van kleine accommodaties op Curaçao die zijn aangesloten bij toerismeorganisatie CASHA was in mei van dit jaar iets hoger dan in april. Dat blijkt uit...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Zeven covid-sterfgevallen in drie dagen

HomeNieuwsGezondheidParadiseFM | Zeven covid-sterfgevallen in drie dagen
In het Curaçao Medical Center liggen nog acht patiënten vanwege Covid-19. Zes van hen liggen op de intensive-care.

Nog eens zeven coronapatiënten zijn het afgelopen weekend overleden, waardoor het totaal aantal doden op 256 komt. Twee coronapatiënten overleden thuis, twee in een verzorgingstehuis en drie in het ziekenhuis.

In het Curaçao Medical Center liggen nog acht patiënten vanwege Covid-19. Zes van hen liggen op de intensive-care. Dat is het laagste aantal sinds 19 december 2021.

Ook ligt het aantal geregistreerde actieve gevallen weer onder de duizend. Dat is sinds kerst niet meer voorgekomen.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Omdat je paranoia bent wil niet zeggen dat je niet gevolgd of bedreigd wordt.
  Maar om te stellen dat Qanon bronnen het ongenuanceerde echte nieuws verspreiden en de gevestigde nieuws bronnen fake zijn.
  Is het zelfde als zeggen dat een gebedsgenezer betere resultaten haalt als een cardioloog bij hart problemen.
  Gelukkig mag je geloven wat je wilt.
  Maar geloof is geen waarheid.
  Al geloof je van wel

 2. Ericlapas, Ja hoor daar gaan we weer. “fake news”. Ondertussen zijn de brengers van “True news”die zo hoog staan aangeschreven verantwoordelijk voor veel meer dan een paniekerig oudje die schreeuwt. Ik mocht de link niet plaatsen en ook niet vertellen wie er nu de grootste “fake news”verspreider is. Hint, het zit in Nederland, grijnst altijd en heeft last van acute geheugenverlies.

 3. Apart verder.
  Ja overal ter wereld werd en wordt het overlijden van veelal oude patienten met een “positieve test” aan corona toegeschreven.
  Dat dat bewust wordt gedaan ja.
  Dat ze bewust worden gedood nee dat geloof ik niet zo.
  Dat het door fout handelen gebeurt of voorkomt.
  Ja. Op Curacao is dat zeker.

 4. Het ruime merendeel van de fake news word nog altijd gepropagandeerd door de ‘geacrediteerde’ nieuws media (Antilliaans Dagblad, NOS, Reuters, etc.etc.). Journalisten welken de juiste vragen durven te stellen aan corrupte politici (ook in NL) blijken inmiddels uitgestorven. Nou bedankt ‘geacrediteerde media’ !

 5. Het wordt tijd dat toch een publiek debat komt over de kwaliteit van de media hier op Curaçao. Nu iedereen de toetsenbord van de pc heeft ontdekt wemelt het elke dag van fake news op social media.

  Zo ging in het weekend een bericht rond dat ze in de CMC bewust oudere patiënten doden en dat toeschrijven aan Corona. Het trieste van dit alles is dat dit bericht door Radio MAS werd opgepakt terwijl het bericht duidelijke onwaarheden bevat.

  Zo staat in het bericht dat twee Nederlandse verpleegsters de stekker bij iemand er uit wilde halen en die persoon werd wakker en zei tegen de blanke verpleegsters, “durf het niet” want mijn dochter werkt ook hier in het ziekenhuis.

  Het wordt nog gekker toen nog erbij stond dat minister van volksgezondheid Dorothy Janga de vrouw heeft verboden om met de pers te praten. Alsof mevrouw Janga haar kruiden winkel zou verlaten om met de volksgezondheid te bemoeien, belachelijk!!!

  Wat Radio Mas gedaan heeft en vaak doet, is simpel weg liegen en sensatie zoeken en angst kweken. Dat de kwaliteit van de verslaggevers hier erbarmelijk is weten we al maar gewoon het publiek bedriegen als het om volkgezondheid gaat, spant wel de kroon.

  Een gevolg van dit alles is dat nu zodra Nederlandse verpleegsters een kamer binnenstappen dat oudere patiënten onnodig in paniek raken. Laatst lag nog een oudere patiënt in bed te bellen en bij het zien van 2 Nederlandse verplegers begon ze te schreeuwen, “Nan a bin mata mi”. Nou bedankt Radio MAS.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties