27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 04:19

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Volledig gevaccineerden voor 80% beschermd tegen Delta-variant

Curaçaose epidemioloog Izzy Gerstenbluth Ⓒ AP
Volledig gevaccineerde Curaçaoenaars zijn voor ongeveer 80% beschermd tegen de Delta-variant van het coronavirus. Degenen die slechts 1 prik hebben gehad zijn voor ongeveer 30% beschermd tegen die nieuwe variant.

Dat zei epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens het avondjournaal van TeleCuraçao. Volgens Gerstenbluth moeten de huidige besmettingen met de Delta-variant in Engeland en Missouri in de VS goed gevolgd worden.

De vaccinatiegraad in Engeland is hoog en die van de Amerikaanse staat erg laag en daaruit kunnen we veel leren volgens Gerstenbluth.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. Behoor ik tot die 20% of tot die 80%? (of zelfs 70%! “besmetbaren” versus 30% “veiligen”)?
    Of weet je dat dus pas als op het IC belandt?
    Dus 100% van de bevolking leeft in onzekerheid.
    Mondkapjes op, grenzen sluiten, avondklok instellen, kentekenplaatmethodiek, max. 2 maal p/w boodschappen doen etc.?

  2. Je blijft lachen met Gerstenbluth.. Het vaccin beschermt 80% voor een virus met een ifr van 0.13. Waarvan 99.8% van de bevolking amper klachten heeft. Wanneer komen de nieuwe prikjes voor de varianten?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -