27 C
Willemstad
• zondag 5 december 2021 06:34

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Vandaag aankondiging van versoepelingen

Wat die versoepelingen zijn, is niet helemaal duidelijk.

Vandaag worden eerste versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. De regering laat weten dat ze om half 12 een persconferentie houden waarin ze die bekend gaan maken.

Wat die versoepelingen zijn, is niet helemaal duidelijk. De verwachting is dat ze minimaal zullen zijn omdat ons ziekenhuis nog steeds erg vol ligt en er nog dagelijks tientallen mensen besmet raken met covid 19.

Je volgt de persconferentie met Nederlandse vertaling in de comments natuurlijk op de Paradise fm facebook pagina.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

 1. Neem me niet kwalijk maar wat een waardeloze persconferentie weer. Allerlei domme vragen en interessant gedoe. Rafaela vraagt, hoeveel mensen moeten nog gevaccineerd worden voordat we groepsimmuniteit bereiken?

  Jerry Semper begint zijn antwoord met, “de WHO zegt”, nou, Sempers fuck you, wij zijn een klein eiland omringt door water.

  De epidemioloog zat weer driftig zijn hoofd te krabben wat op zich onbegrijpelijk is, een klein flesje shampoo bij Mangusa supermarkt kost 4,99 Naf.

  De vraag is wat doet de man met al dat geld, het zou toch niet zo zijn dat hij thuis een jonge Latina heeft waarvan elke week een familielid geopereerd moet worden?

  Een simpele vraag aan Semper (de man van 3000 Naf/uur), hoeveel van de patiënten in het ziekenhuis waren gevaccineerd? Het antwoord is hij weet het niet en kwam met een lul verhaal over privacy van patiënten.

  What the fuck voor vaccinatie programma is dit? Ik blijf bij mijn eerdere uitspraak dat ze hier op Curaçao ellenlange titels voor hun naam kunnen hebben, het blijven eikels.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

DKR | Premier Pisas van Curaçao manoeuvreert zichzelf in netelige positie

Met Raad van Minister besluiten en handtekeningen van premier Gilmar Pik Pisas | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Willemstad – Minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) heeft zichzelf in een netelige positie gemanoeuvreerd...

Democracy now! | Friday, December 3, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 3 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | DCNA vergoot weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) vergroot de weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties zodat ze bestand zijn tegen externe schokken. Zo werd bekendgemaakt tijdens de bestuursvergadering. Volgens de organisatie blijft de...

Nu.cw | Saba start begin december met boosterprik

Saba start op woensdag acht december met de campagne voor de boosterprik tegen het coronavirus. Zestigplussers kunnen vanaf die datum hun vaccinatie halen. Dit meldt het Openbaar...

PBC | QR-codecontrole alleen door gecertificeerd personeel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijeenkomsten of feesten voor meer dan 100 mensen vereisen bij de toegang een controle op QR-codes. Om dat proces goed te laten verlopen, biedt...
- Advertentie -