28 C
Willemstad
• donderdag 20 januari 2022 17:04

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Vaccinatiebeleid op Curaçao gaat niet veranderen

- Advertentie -
Tot nu toe gaf de minister telkens aan dat iedereen kan kiezen om wel of niet te vaccineren.

Er verandert niets aan het huidige vaccinatiebeleid op Curaçao. Dat zei minister van Gezondheidszorg Dorothy Pietersz-Janga tijdens een persconferentie over de huidige Covid-situatie op Curaçao.

Als minister staat ze volledig achter de vaccinatiecampagne van de overheid om zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen zich te laten vaccineren. Pietersz-Janga kwam onder vuur te liggen nadat ze eerder weigerde te antwoorden op de vraag of ze zelf gevaccineerd is. Tijdens de persconferentie herhaalde ze het niet gepast te vinden als naar haar vaccinatiestatus wordt gevraagd.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. Ze is zeker overspannen geworden van patiënten die liggen te creperen en naar adem liggen te happen zoals de beelden vanuit India en Suriname.

 2. Pietersz-Janga ?
  Is zij niet degene die in de ziektewet is beland o dat zij overspannen raakte ? K ben het niet zeker, maar vlgs mij is zij het. Praktijk en al afgesloten omdat zij overapannen raakte.

  Ik heb zoiets ergens gehoord.
  En nu is die tipa minister ?
  Je kan niet eens een huisartsen praktijk runnen en nu minister worden ?

 3. Eindelijk iemand met verstand die niet als een blinde iedereen wilt laten vaccineren. En haar eigen vaccinatiegraad gaat niemand iets aan. Ook de journalisten niet.
  Verdiep jullie eerst in alle beschikbare informatie voordat jullie anderen willen dwingen om een experimenteel goedje in te laten enten.
  En wat mij betreft blijven ze ver van kinderen met dat goedje.

 4. On topic:

  Als Dokter Dorothy Pietersz-Janga naast haar ministerschap ook nog haar artsenpraktijk er op na blijft houden, heeft ze er aan mij een nieuwe patient bij.
  En dat zeg ik niet omdat zij een betoverende MILF is, maar omdat zij pricipieel is en begrijpt hoe het werkt met medische integriteit enzo

 5. @Robert, De wortel en de stok zijn voor de ezels. De inoculatie is niet “zomaar een prikje”maar een medisch experiment in fase 3 zoals alle fabrikanten van deze middelen ons hebben laten weten. Daarom kan het nooit verplicht worden. De mogelijke bijwerkingen van het experiment zijn niet op lange termijn bekend, dit spreekt voor zich gezien dat de tijd te kort is geweest voor zorgvuldig onderzoek.
  Deze inoculatie geeft geen totale bescherming tegen covid zoals constant medegedeeld is door de officiële bronnen. Dus je kunt de ziekte ook met de inoculatie krijgen en daarom is het ook verplicht voor volledig gevaccineerden een PCR test af te leggen. Wij willen allen slechts een deel van het verhaal horen en niet de ruwe kanten.
  Volledige informatie, verschillende bronnen raadplegen en altijd koesteren de individuele vrijheid want dit gaat ALTIJD samen met de collectieve vrijheid die met bloed zweet en tranen door onze voorouders is bevochten.
  En ja, Mevrouw de minister, U hoeft helemaal niets te vertellen over welke medische ingreep dan ook.

 6. @ Robert, en hoe moet men dan dat gaan voelen Robert. Ik hoor dit soort geblaat steeds meer. Dat degene die zeggen, geef mijn prikje maar aan iemand die het echt nodig heeft, dat die associaal is en niks voor de maatschappij doet en het moet voelen. Hoe dat kan men nooit zeggen. Tevens is men minder gaan roken? Neen. Is men gezonder gaan leven? neen. Is men verstandiger gaan leven? Neen. Dus bespaar me die emotionele chantage van oh oh zo zielig voor de doden en degenen die hun werk zijn kwijtgeraakt. Dat komt niet, ik herhaal NIET doordat ik niet wil Dansen met Janssen en met SARS langs de bars wil gaan, nee dat komt omdat we wereldVOLGERS hebben die dik betaald worden en hebben laten zien dat ze niks en dan ook niks kunnen. Al die onzin maatregelen hebben geleid tot doden en schade aan de economie. En nu moet IK mij schuldig gaan voelen en advies van diezelfde nitwits opvolgen? Een dikke middelvinger mogen ze hebben. Ik doe niet mee aan dit circus. Dezelfde figuren die angstig met een smoelenlap rondlopen en als angsthaas in de rij staan om zich troep in te laten spuiten staan de ganse dag aan een kankerstikkie te heisen of zich vol te proppen met vreten. De sportscholen zijn hier inmiddels een poos open, maar ik zie alleen de oude garde erin, er is geeneen nieuwkomer gekomen. Ik zie ze wel over straat waggelen naar de vreetschuur toe. Maar oh oh oh dat vleermuizensoep griepje is oh zo gevaarlijk.

 7. @joseph S

  U is geen mietje. Eindelijk een vreugdevolle bijdrage die, als je het laat bezinken, ook best wel nuchter is over een deugdelijke methode om een gedegen lichamelijke weerstand op te bouwen.
  Simple like that!
  En dat mag heus wel gezegd worden, lijkt mij.

 8. Voor alle vreemde vogels en godsvrezenden alhier:

  Neem vooral nog een “jab” in jullie verschraalde cloaca’s maar val mij aub niet lastig met zielige verhaaltjes over onnodige sterfgevallen en het verlies van werkgelegenheid…

  Indien ik méér antistoffen wens ga ik gewoon weer als vanouds op stap vanavond: lekker schuren tegen die billen en mijn vingers zoeken dan al snel “the pinky and the stinky”.

  Handjes vaker wassen schijnt toch niet zo goed te zijn voor mijn weerstand dus beter laten jullie schijtbakken mij dan ook volledig links liggen want deze jongen houdt er volkomen terrecht zijn eigen visie en handelen op na….

  Por la patria: one in the Pinky and one in the Stinky!!!

 9. Kleinzielig om te denken dat de minister haar medisch dossier moet openbaren om een politiek steekspelletje in stand te houden.

  Welke keuze jij ook maakt moet jij weten, gevaccineerd of niet blijf ik herhalen, DUNA MI DOS, MI TAPABOKA Y MI LABAMENTU DI MAN.

 10. Geen sterk begin van deze dame. Een wat meer intelligente en agressieve aanpak zou toch echt wel op zijn plaats zijn. Wat denkt men? Dat het om een griepje of dengue gaat? Vertel dat aan de tientallen mensen die hun leven hebben verloren, de vele duizenden hun werk en/of inkomen en werkgevers hun bestaan en inkomen. Wat meer druk op de vakuna-ketel is gerechtvaardigd. Het gaat om ons werk, inkomen, toerisme en voortbestaan. Wake up please. Met vragen of men ‘aub wil vaccineren’, zielig doen en bedelen bij Nederland komen wij er echt niet. De ‘carrot’? Ja. Maar ook de ‘stick’. Wie niet wil meewerken aan een simpel prikje is niet sociaal bezig in en voor onze maatschappij en moet dat dan uiteindelijk maar gaan voelen. Niet leuk, maar wel noodzakelijk in deze moeilijke tijden. Nos por, si nos tur ke. Huntu, met zijn allen.

 11. Deze mevouw is een huisarts. Ze heeft kennis van medische zaken. Dat maakt haar niet direct een minister, die behalve vakkennis ook over andere kwaliteiten dient te beschikken. Dat gezegd hebbende vind ik inderdaad dat het geen enkele relevantie heeft aan deze mevrouw te vragen of ze nu wel of niet geprikt is. Dat is een ieder zijn of haar keuze.

 12. Heb je hier ooit een competente politicus gezien?
  Politieke partijen hebben niet eens een ontwikkelde visie voor de toekomst, het enige wat je van ze mag verwachten is dat ze het belastinggeld niet doeltreffend besteden of stelen.

 13. De vraag is hoe kon deze vrouw minister worden. Ze stond voor een publiek van vragenstellers die de benaming verslaggever of journalist niet waard zijn te trillen. Als een minister niet in het openbaar kan spreken wekt dat geen vertrouwen en dat in een pandemie ook nog.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NRC | Aangifte van verkrachting tegen Ali B, Borsato beschuldigd van handtastelijkheden bij minderjarigen The Voice of Holland

Bart Hinke, Tan Tunali In de uitzending van BNNVARA-programma BOOS vertellen anonieme vrouwen over traumatische ervaringen met rapper Ali B. Producent John de Mol wist al sinds 2019...

Democracy now! | Thursday, January 20, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Cooper laat inzet bewakingshond mangrovepark per direct stop zetten

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft per direct opdracht gegeven om de bewakingshond bij het mangrovepark weg te halen halen. Dat bevestigt kabinetschef...

Nu.cw | Kitersurfer aangehouden met rugzak vol drugs

Een kitesurfer op Aruba is woensdagochtend aangehouden met een rugzak vol met drugs. De kustwacht kreeg een melding en ging er samen met de politie op af. De...

NTR | Vier jaar na Bestuursakkoord Bonaire en Den Haag: ‘weinig vooruitgang, want ambtenaren frustreren elkaar’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Vier jaar geleden tekende de bijzondere gemeente Bonaire een Bestuursakkoord met politiek Den Haag. Welzijn en welvaart werd er beloofd. Maar er is weinig...
- Advertentie -
- Advertentie -