27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 04:06

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Vacature voorzitter Electorale Raad vanaf begin 2022 vrij

Aangifte tegen hoofdstembureau | Nu.cw

De vacature-advertenties voor een nieuwe voorzitter voor de Curaçaose Electorale Raad worden begin volgend jaar gepubliceerd. Dat bevestigt huidig voorzitter Raymond Römer tegenover de Amigoe.

Römer liet vóór de verkiezingen van afgelopen maart al weten ermee te willen ophouden.

Römer leidt de Raad al sinds 1982 en wil nog vóór zijn aftreden de Electorale Raad nog omvormen tot een zelfstandig bestuursorgaan.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. De tekst van de Vacature.

    Gezocht voor een uitdagende functie met weinig verantwoordelijkheid en een riant salaris. Medewerker (M/V). Moet een Padrino of Madrina hebben in de politiek, hoeft niet van onbesproken gedrag te zijn. Eerder werkzaam geweest zijn voor een overheid NV is een pre. Personen als Stanley B, Franklin S, Suzy R., John de G., en Zus d.L. worden met klem verzocht te solliciteren. Sollicitatie door bekwame personen, afgestudeerden uit het buitenland en ieder ander met kennis van zaken wordt NIET op prijs gesteld. Uw sollicitatiebrief tezamen met een goedgevulde enveloppe met geld kunt u richten aan het welbekende adres, geen muntgeld aub.

  2. Laten we eerlijk zijn, Raymond Römer kan beter de rest van dat bejaarden clubje meenemen. Het was zielig voor woorden om te zien hoe deze oudjes op een nep verhaal van Richeron Balentin over ongeldige stembiljetten reageerde.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -