28 C
Willemstad
• zondag 23 januari 2022 18:15

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Statenleden morgen ingezworen

- Advertentie -
Hier zullen ook een voorzitter en een vicevoorzitter worden gekozen voor de komende regeerperiode | Persbureau Curacao

De nieuwe Statenleden worden morgenochtend om half 9 ingezworen in het Paleis van de Gouverneur. De ceremonie zal live worden uitgezonden door Mauricia Productions, andere pers mag niet in het gebouw aanwezig zijn.

Na de eed is er wel een persmoment op de trappen van het Paleis en het plein van Forti. Om 10.00 volgt er direct een Statenvergadering in de nieuwe samenstelling in het PWFC-gebouw aan de Schottegatweg West.

Hier zullen ook een voorzitter en een vicevoorzitter worden gekozen voor de komende regeerperiode.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

12 reacties

 1. Tico, Heb je ook voorbeelden van wat de MFK heeft gedaan? Aantal MFK leden zijn strafrechtelijk vervolgt, hebben in de gevangenis gezeten of zitten daar nog?
  Charles Korupshon Cooper zegt al genoeg.

 2. John Martina is rijp voor opname in de Capriles kliniek, en wel de gesloten afdeling, met zijn ‘De MFK heeft zich sinds 2010 ingezet voor de Yui di Korsou’.

  Lees de vonnissen van Gerrit ‘MAVO3’ Schotte, George Ramboloodin en viswijf Jacinta Constantia nog eens en probeer dan nog eens te zeggen: ‘De MFK heeft zich sinds 2010 ingezet voor de Yui di Korsou’.

 3. @ Brian S. PAR heeft alleen indruk gemaakt sinds 1996 tot heden met oplichten, stelen, een crimineel op de post justitie plaatsen, een mislukte onderwijsminister postuleren met domme plannetjes en tot tweemaal toe het eiland verkwanselen voor een zak geld voor eigen gewin. De MFK heeft zich sinds 2010 ingezet voor de Yui di Korsou, helaas dwarsgezeten door de COUPE onder leiding van de PAR. Met andere woorden, MFK is het beste wat Curacao kan hebben. Alleen verzuurde PAR aanhangers en schapen die in Nederland ook op LEUGENAAR Mark Prutte stemmen zijn tegen MFK.

 4. Gelukkig, eindelijk zijn we dan verlost van de minkukels van PAR en MAN. 4 jaar lang hebben die niks anders gedaan dan de boel te slopen. Nu komt er eindelijk weer een kundige regering die in het belang van het volk werkt. Hun mogen het werk van 2010 – 2012 afmaken, dat door een coupe georkestreerd door de PAR is verhinderd.

 5. Las vandaag in de krant dat de schurken c cooper mfk en moe rojer (uitgerangeerd), dat ze die wet af willen schaffen, allicht denken ze weer hun dievengangetje te kunnen gaan, IMF en Knops hou ze in de knijs.

 6. Dat zou wel zo moeten zijn het screenen, maar ‘t blijft rapalje. Zo blijven we altijd met dit schorem, de schandvlekken moe rojer en dos santos zijn net afgewezen, de volgende komen er weer aan.

 7. De vraag is waarom doet de gouverneur dit? De vrouw was zelf politicus dus zij kan achteraf toch niet zeggen, “ich habe es nicht gewusst”.

  De gouverneur werkt bewust mee om een corrupte regering aan de macht te helpen. Zijn er geen fatsoenlijke mensen meer op dit eiland?

 8. Zijn ze dan allemaal door de screening gekomen, of is het weer het zoveelste fop verhaal van !!! honden club curacrim.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Voormalige Ennia accountants Victor Bergisch en Eric Vesseur door tuchtmaatregel uit registers

Met vonnis | Persbureau Curacao De Accountantskamer in Zwolle heeft Victor Bergisch en Eric Vesseur, die tot begin 2021 werkzaam zijn geweest bij Baker Tilly Dutch Curaçao, stevig...

PBC | BILD: Duitslands meest gezochte crimineel houdt zich schuil op Curaçao

Persbureau Curacao Duitslands meest gezochte crimineel houdt zich waarschijnlijk schuil op Curaçao. Althans dat is wat het Duitse Bild am Sonntag haar lezers voorhoudt. Norman Franz (51) heeft...

PBC | Levenloos lichaam in water bij Piscadera

Persbureau Curacao De kustwacht heeft vanochtend even voor tienen een levenloos lichaam uit het water bij Piscadera gehaald. Die was even daarvoor ontdekt door omstanders in de mangoven...

Column Youp | Dit interview betekent het einde van John de Mol

Vorige week zaterdag was er een vulkaanuitbarsting in Tonga, de Polynesische eilandengroep waar veel iets te rijke mensen graag ongestoord vakantie vieren. Ik dacht: John de Mol...

DH | Man shot dead in Cole Bay

COLE BAY -- A man was found dead in an appartment on Zozo Moran Drive, behind Kentucky Fried Chicken, in Cole Bay this morning. According to police spokesperson...

AntilliaansDagblad | D66 wil strand Chogogo op Bonaire verwijderen

Den Haag - D66-Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot vindt de beantwoording van eerdere Kamervragen over het strand van Chogogo Resort op Bonaire niet geruststellen. Hij stelt daarom...
- Advertentie -
- Advertentie -