29 C
Willemstad
• dinsdag 30 november 2021 18:00

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Pisas: volgende week voorstel uitbetaling ontslagvergoeding Isla-medewerkers

De premier sprak vanmiddag een groep voormalige medewerkers toe die zich bij het Waaigat op het Wilhelminaplein had verzameld.

Premier Gilmar Pisas komt volgende week met een voorstel voor de uitbetaling van de ontslagvergoeding waar Isla-medewerkers nog recht op hebben.

De premier sprak vanmiddag een groep voormalige medewerkers toe die zich bij het Waaigat op het Wilhelminaplein had verzameld. Daar ontving Pisas van de medewerkers een schriftelijk verzoek de 4e en 5e tranche van hun ontslagvergoeding uit te betalen.

Het gaat alles bij elkaar om zo’n 27 miljoen gulden.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

14 reacties

 1. Jullie kunnen wauwelen wat jullie willen, maar…….
  Die schuld was er toch ook toen jullie Rugje de opperbevelhebber was? Waarom heeft hij het toen hij er nog zat niet opgelost? Of zie ik dat verkeerd? Stranjo…
  En dat terwijl hij zg “een goede relatie had met de “Botte Bijl uit Makambia” die ons nu de nek probeert om te draaien?? Of zie ik dat OOK al verkeerd??
  Jullie zijn “Habuzadores PUR Sang”
  “Hanchu pa Eugje, smal pa Pik”
  Danki Dios no ta ami ta manda aki riba… Bosnan TUR lo a paga pa bosnan habuzu….. Ta koba mi no por KOBA bosnan tur su Mama…

 2. Pik van Schotte?
  LOL @ avestrus , zo had ik het nog noet bekeken.
  Maar je hebt een punt.
  Pik is niets meer dan het speeltje van Schotte.

  Schotte: Hey Bobo!
  Sí, abo pik!
  mi tin un bon deal pa bo..
  Pa 18K per maand bo ta minister pa spèki ku bonchi! LOL ha ha ha.

  Pik is speelpimpilinchi van schotte!

 3. Eric, een deskundige hoogopgeleide ingenieur laat zijn leven niet inrichten door een politieman. Hij is al lang vertrokken naar een olierijk cq verwerkings-land van olie met een uitstekende baan en dito salaris en komt geregeld terug om van het land en zijn vakantiewoning te genieten.
  Ondertussen realiseert hij zich dat de olie een keer eindigt en denkt na in welke richting zijn interesse ligt om daar zijn vervolgopleiding op af te stemmen.

 4. pisas gedraagt zich steeds meer als een soort “Robin Hood”.

  Strooit met geld van een ander!
  Het eiland heeft nog geen geen scherf om d’r kont mee te krabben.

  Maar besluit de uitkeringsverplichtingen van de PDVSA zonder problemen over te nemen.

  Feitelijk betaalt de bevolking de verkiezingscampagne van MFK pik/schotte

 5. …..”Het is triest, stel je voor je bent een hoogopgeleide ingenieur bij Isla en je bent afhankelijk van een politieagent 2e klasse en parlementariërs die met moeite tot 10 kunnen tellen, om je leven verder in te richten”…..

  LOL, je hebt helemaal gelijk @Eric

 6. Heel vreemd , ik dacht dat geldzak leeg was bij de regering .
  Sommige mensen kunnen echt toveren .
  O dat is misschien plan C .
  Maar ja als de vorige regering 30 miljoen kon geven aan Insel Air een dood paard
  Dan denk Pisas ook hetzelfde te kunnen doen voor de Isla medewerkers .
  Y corda bon cu nos mes por .

 7. Het is triest, stel je voor je bent een hoogopgeleide ingenieur bij Isla en je bent afhankelijk van een politieagent 2e klasse en parlementariërs die met moeite tot 10 kunnen tellen, om je leven verder in te richten.

 8. Het uitbetalen van de ontslagvergoeding is een verkapte verkiezingsstunt voor de volgende verkiezing!

  pik pisas regelt de betaling, pronkt met de veren, en strooit met publieke centjes!
  Levert hem mogelijke een volgende verkiezingswinst op!

  Geef het volk brood en spelen (ontslagvergoeding die PDvsa had moeten betalen)

  Wat een amateurs!
  Ga onderhandelen, zo gemakkelijk de belastingbetaler wederom de kastanjes uit het vuur laten halen!

  Met zulke “leiders” van deze “bobokrasia” gaat het wel heel erg snelbergafwaarts = Richting Haiti!

 9. Als men je de naam PIK geeft in NL dan ben je een zogenaamde lam lul en niks nut. 27 miljoen Pik heeft nog geen 1 cent te makken, het NARREN schip met drugs moet zeker eerdaags binnen varen, alleen Pik & Co heeft een nadeel de Nederlandse kustwacht vangt de laatste weken een vermogen aan drug op in de wateren van de crim en geeft het af aan USA. Nog 6 maanden en dan moet NL de boel over nemen op de crim, de crim word binnen een jaar een provincie van Nederland, aangezien het volk wil eten !. En dat zal met deze straatrovers MFK PNP niet lukken. Kom er maar in Drekkie!.

 10. En Chonki krijgt de schuld van alles wat fout is gegaan bij het traject op zoek naar een nieuwe uitbater voor de rafinaderij. Pisas noemt Guandong Zenrong en alle volgende fiascos, bij naam. Ook het niet nakomen van regelingen voor personeel door anderen zoals PDVSA, en de failliete Girobank.
  Bati makaku heet dat hier.

 11. ???. Als dit, naar ik vermoed, betalingen zijn die de laatste huurder nog had moeten ophoesten kunnen we concluderen dat we met een volledig krankzinnige regering zitten opgescheept die met zo’n instelling ons nog een hoop ellende gaat berokkenen.
  Het zou van de zotte zijn dat indien een ( voormalige ) werkgever zijn financiële afspraken niet nakomt we dat als gemeenschap moeten ophoesten. Stuur de vertegenwoordigers van het personeel even naar Venezuela. Hadden ze toch zulke goede contacten mee ??.

  Ik misgun niemand iets maar het is van de zotte als we als gemeenschap financiële afspraken gaan ophoesten indien degene die ze gemaakt heeft ze niet nakomt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Extra | Journaal 30 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Inspectie Volksgezondheid verbijsterd door opiniestuk Jan Huurman

De Inspectie voor de Volksgezondheid Curaçao heeft met verbijstering kennisgenomen van de publicaties van oud Inspecteur Generaal en oud Inspecteur van Volksgezondheid Jan Huurman. De Inspectie noemt...

Nu.cw | CIBC FirstCaribbean’s doneert 28.000 gulden aan stichting Prinses Wilhelmina

De opbrengsten van de Walk for the Cure is door CIBC FirstCaribbean’s gedoneerd aan Stichting Prinses Wilhelmina Fonds. Het fonds zet zich in voor de strijd tegen...

PBC | Minder kerstverlichting door financiële moeilijkheden Aqualectra

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Omdat Aqualectra het financieel moeilijk heeft, zal het nutsbedrijf minder kerstverlichting verzorgen in de binnenstad, zo schrijft het Antilliaans Dagblad. Maar de jaarlijkse kerstboom...

PBC | Help, Julies zorgcentrum moet verhuizen

Persbureau Curacao Julie’s zorgcentrum moet verhuizen. De staat van het huidige gebouw is zo slecht dat vijf oudjes die er verblijven eigenlijk geen menswaardig bestaan meer kunnen hebben....

PBC | Algemeen Pensioenfonds Curaçao organiseert kennissessie over pensioenhervorming

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- Het Algemeen Pensioenfonds van Curaçao (APC) heeft onlangs in de aula van de University of Curaçao (UoC) een kennissessie gehouden over hervorming van het pensioenstelsel. Hoogleraar...
- Advertentie -