31 C
Willemstad
• donderdag 18 april 2024

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, April 16, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 16 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, April 15, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 15 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Pisas heeft gevangenis bezocht

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Pisas heeft gevangenis bezocht
Het was niet de eerste keer dat Pisas de gevangenis bezocht | Foto archief

Vlak na de beëdiging gisteren heeft minister-president en minister van justitie Gilmar Pisas een bezoek gebracht aan de gevangenis. Het bezoek stond in het teken van het gebrek aan cellen om verdachten vast te kunnen houden.

Pisas neemt, sinds Eduard Braam toch geen minister van Justitie werd, de portefeuille Justitie ook voor zijn rekening.

De MFK liet eerder aan het Antilliaans Dagblad weten ‘geen haast’ te hebben met het zoeken naar een naar een nieuwe justitieminister, omdat er eerst nog het een en ander geëvalueerd moest worden.

Bron: ParadiseFM

17 reacties

 1. Daar zal ma Stella van de MFK niets voor voelen dat haar salaris zal worden aangepakt.
  Ze zal zich in allerlei bochten wringen om schaal 18 te behouden.

 2. Reageren kan onderaan dit artikel. Alleen reacties voorzien van een volledige naam worden geplaatst. We doen dat omdat we een debat willen met mensen die staan voor wat ze zeggen, en daar dus ook hun naam bij zetten.

 3. Ik heb eerder het gevoel dat Pik in opdracht van zijn Baas de echte MP de achter het gordijn verscholen Gerrit de raaf heeft uitgevoerd. En ook 10 kilo drugs mee heeft genomen voor dit gespuis cq huur moordenaars, kinder verkrachters, pedofielen, omdat hij toch niet word gecontroleerd. Knops als je ogen nu nog niet open gaan en dat je word belazerd waar je zelf bij staat ben je net zo’n figuur als uit de bijbel de blinde en de lamme, alleen onze lieve Heer komt je dan niet meer reden als je dit toe laat, als je deze regiring zijn gang laat gaan en geen geld geeft lost het volk zelf het probleem op, een mens wat echt zijn kinderen geen eten meer kan geven maakt gekken bokken sprongen. Ik heb al een 7.9 en een 9.25 voor ze leen, mogen ze gratis van mij mee krijgen en na de goede afloop in de zee dumpen.

 4. Pik Pisas heeft de eerste gegeven opdracht van de echte Minister President van curacrim Gerrit de Raaf ”achter het gordijn ” volbracht om tussen een stelletje gespuis zoals moordenaars,verkrachters,pedofielen te gaan staan en hun de mededeling gedaan dat hij zo snel als het kan het oude van der Valk hotel als gevang zal laten ombouwen zodat zij een mooi uitzicht hebben over de stad en zee, ook het zwembad zal weer lek vrij worden gemaakt zodat zij als hun vrouw op bezoek komt eerst effe lekker van bil kunnen gaan daarna lekker kunnen uitrusten bij het zwembad. En dit alles als dank voor hun diensten die zij twee jaar lang aan leerling Pastor Gerrit de Raaf hebben gegeven en nog in de toe komst via dromer Pik Pisas gaan krijgen. Gekker kan het niet worden. Er zijn hele volk stammen op curacrim die nu bijna niet tevreten hebben en straks helemaal niet meer, als Pik niet op zijn rug gaat liggen en gaat janken bij Knops om dukaten die hij in mijn ogen niet gaat krijgen. Eerst de COHO geheel nakomen 25 % 12.5 % en geen letter anders zo niet geen poennen, laat Pik maar lekker met Holle Bolle Gijs C Cooper een andere geld schieter zoeken met hun plan hup pulle pup.

 5. Ach wat een mooie en feestelijke foto van Excellentie P. Pisas… deze foto is kennelijk onderdeel zijn van zijn profileringscampagne als nieuwe premier en daarmee bijdragen aan het beeld dat we van hem moeten leren kennen. Ik wacht nu op een foto van zijn collega Mark Rutte die in de EBI van Vught zal poseren met leden van de bende van G. Martha. Lijkt mij goed voor het imago van premiers…. waar zij wij nu helemaal mee bezig?

 6. @Rollie:
  inderdaad, als Pisas over een greintje fatsoen beschikt moet hij meeleven met de slachtoffers van deze veroordeelde misdadigers, en niet met dit schrorriemorrie poseren (mondmaskers?? social distance?? en dit negeren van de COVID-regels door een minister van Justitie???)

 7. Wanneer gaat hij de familie van de slachtoffers opzoeken? Schijnbaar voelt hij zich wel thuis tussen de criminelen. Soort zoekt soort of is het in opdracht van de “pastoor”?

 8. Nee, natuurlijk geen haast. Eerst net als bij Pisas 1, zijn amiguito’s in grote aantallen bevorderen, zonder vereiste (officiers)opleiding. Wordt druk met al die voorlichters (maat XXXXL), ook die met tragomeisjes in dienstauto’s

 9. Er zijn geen belangrijker zaken dan gelijk een bezoek te brengen aan de gevangenis?
  En waar zijn de corona-regels? 2 meter afstand, mondkapje etc.?
  Totaal ongeloofwaardig als hij corona-briefings gaat houden en de bevolking de les gaat lezen…

 10. Moet toegeven, het is psychologie van de koude grond maar Pisas heeft last van een minderwaardigheidscomplex, de man voelt zich tussen gevangenen beter thuis dan tussen wereldleiders.

  Hetzelfde kennen we van hoerenlopers die zijn liever tussen de hoeren want daar worden ze niet beoordeeld.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties