27 C
Willemstad
• donderdag 9 december 2021 07:02

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | PAR wil opheldering over gesprek met Ansary

Naar verluid zou het gesprek met Ansary vorige week maandag op verzoek van de overheid achter gesloten deuren hebben plaatsgevonden.

Oppositiepartij PAR wil opheldering van de overheid over het gesprek dat vorige week heeft plaatsgevonden met Ennia- en Parman International-eigenaar Hushang Ansary. De partij heeft daarover een brief gestuurd naar de voorzitter van het parlement.

Ansary trad onlangs naar buiten in verband met de verkoop van Banco di Caribe (BdC) enkele weken geleden door de Centrale Bank. Volgens de miljardair was de verkoop van BdC die tot dan toe onder Ennia viel niet toegestaan.

Ennia stond op dat moment onder toezicht van de Centrale Bank. Naar verluid zou het gesprek met Ansary vorige week maandag op verzoek van de overheid achter gesloten deuren hebben plaatsgevonden.

Ondanks berichtgeving en vragen in verschillende media heeft de overheid tot nu toe niet inhoudelijk gereageerd op het gesprek met Ansary.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

9 reacties

 1. …”opvallend dat CBCS in de jaren dat Ansary aan het bewind stond het OK vond dat 60% van de ENNIA belegging in een stuk land op Sint Maarten was. Opvallend dat nog niemand van CBCS hier voor verantwoordelijkheid voor heeft moeten nemen”…..

  Inderdaad! Op curaçao wordt de invoerklerk, leraar, en bediende, brigadier aangepakt!
  De vetantwoordelijke top treft geen blaam!

  Net zoals destijds bij de transfer afdeling abn-amro. Gedoe met functiescheidingsregels. Transactie codes werden onderling gebruikt, met medeweten van hoofd om transacties uit te voeren. Tot er iets mis ging! Wie vlogen er uit? De invoerklerken!
  Als ik me niet vergis heeft men toen ene C Peterson in de arm genomen!en heeft als advocaat de bank voor het blok gezet!
  De bank voelde nattigheid inzake onredelijk ontslag en De klerken mochten allemaal terug!
  Maar in eerste instantie trapten ze de bodemvoeder en invoerklerk eruit, niet het hoofd!
  Net als de vader van dit hoofd die ook wegkwam als rvc lid toen hij wegkeek!

 2. Nog betere vraag!
  Wat heeft de cbcs gedaan?
  Behalve als moster na de maaltijd peperduur “noodtoezicht” houden bij ennia, giro etc?

 3. Opvallend dat de CBCS niet op de hoogte was van het gesprek met Pisas, Ansary en de rest van die clowns.

  Waarvan is de CBCS wel op de hoogte? Giro, Ennia etc..

 4. “Opvallend dat de CBCS niet op de hoogte was van het gesprek met Pisas, Ansary en de rest van die clowns.”

  opvallend dat CBCS in de jaren dat Ansary aan het bewind stond het OK vond dat 60% van de ENNIA belegging in een stuk land op Sint Maarten was. Opvallend dat nog niemand van CBCS hier voor verantwoordelijkheid voor heeft moeten nemen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Ambtenaren Aruba leggen werk neer

Oranjestad - Dertien vakbonden voeren vandaag actie tegen de 12,6 procent salariskorting. Ambtenaren bij diverse overheidsdiensten en stichtingen leggen verspreid over de dag het werk korte tijd...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -