26 C
Willemstad
• zaterdag 22 januari 2022 22:08

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | PAR vraagt naar herkomst geld voor reparatie wegen

- Advertentie -
Volgens Pauletta was het repareren van de wegen ook een prioriteit tijdens de vorige regeringsperiode. De beschikbare fondsen moesten echter worden uitgegeven aan de coronapandemie
Oppositiepartij PAR wil van het ministerie van VVRP weten waarvan het vullen van gaten in Curaçaose wegen wordt betaald. Dat zei fractielid Ana-Maria Pauletta gisteravond in het avondjournaal van TeleCuraçao.

Volgens Pauletta was het repareren van de wegen ook een prioriteit tijdens de vorige regeringsperiode. De beschikbare fondsen moesten echter worden uitgegeven aan de coronapandemie.

De partij heeft een vergadering met VVRP-minister Charles Cooper aangevraagd.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

13 reacties

 1. Overigens PAR methode was. Beetje zand in een gat gooien wat er na 1 regenbui alweer eruit was.

  Zita zal het budget wel hebben opgemaakt maar niet aan asfalt!

 2. “Volgens Pauletta was het repareren van de wegen ook een prioriteit tijdens de vorige regeringsperiode. De beschikbare fondsen moesten echter worden uitgegeven aan de coronapandemie.”
  En aan de bouw en afbraak van een knikkerbaan.
  Voor de corona heeft de par zich echt ingezet om de wegen te onderhouden en was het wegdek fenomenaal, toch?
  De par zou zich drukker moeten maken hoe fondsen besteed worden of is dat een bekend gegeven?
  Is het een wonder dat er fondsen gevonden kunnen worden om iets voor het algemeen belang te doen, al was het kruimels?
  Voor de par blijkbaar wel.
  Een partij die geen vragen heeft als fondsen verdwijnen maar wel als fondsen “transparant” gebruikt worden dat is de uitleg van de controlerende functie.
  Hopeloos

 3. @Tico. In 2003 was er anders een FOL-PNP en PLKP regering die kwa corruptie 1 van de ergste was. Anthony Godett is zeer lang Gedeputeerde van de DOW geweest en dat zegt wel alles.

  PAR doet niets voor het volk maar dat hebben de PNP, KLKP, MAN, FOL, MFK, PS ook nooit gedaan!

 4. Volgens Pauletta was het repareren van de wegen ook een prioriteit tijdens de vorige regeringsperiode. De beschikbare fondsen moesten echter worden uitgegeven aan de coronapandemie.

  Nee onjuist. PAR heeft het aan van alles en nog wat uitgegeven!
  Corono pandemie speelt pas sinds vorig jaar!

 5. Toen ik van 2006 – 2008 op dushi Korsou woonde was de PAR aan de macht en waren er kraters op de weg. Vooral in de regio Banda Bou reed men de banden stuk. Ik herinner me nog dat op een gegeven moment de bewoners het zo zat waren, dat men de gaten met beton vulden, want van de PAR kon men niks verwachten. Uiteraard zoals alles op Curacao, herhaalt de geschiedenis zich en is het weer onder de PAR dat de kraters oplopen en er niks aan werd gedaan. Onder het smoesje “ja wij wilden eerlijk eggies waar ook wat doen hoor” wordt er nu geschermd met dat het geld aan de chinese vleermuissoep griep is gespendeerd. Mijn vraag is dan hoe dan en waaraan dan? Niet aan voedselpakketten, niet aan bestrijding, niet aan geneesmiddelen, niet aan opschaling van de zorg, niet aan dit alles. Dus waar is het geld dan heen gegaan? Nu is er dan eindelijk een regering die denkt, kom laten we in ieder geval met het kleine beetje geld dat er nog is de gaten vullen. Roeien met de riemen die er zijn heet dat. En dan denkt de PAR oh laten we daar vragen over gaan stellen want hoe durft de nieuwe regering in het belang van het volk te werken. Dat geld is bestemd om dure consultants te betalen, vrindjes en kompinchis en kompanchas hun zakken te vullen, en om PAR Family and Friends tevreden te houden. Dat weet de nieuwe regering toch wel. Verwarde struisvogel Zita van de PAR heeft al die tijd geen moer naar behoren uitgevoerd.

  Ik zou me doodschamen als ik de PAR was en stilletjes in een hoekje om vergiffenis bidden. Bah

 6. No big mystery here: dé Alpha-macho van dit kabinet stapt naar Sylvania (scared schoolboy / nerd) en eist pecunia om als eerste bij publiek te kunnen scoren.
  Een heel zacht piepend stemmetje antwoordde: “Ik ga snel rekenen”

 7. Wouw!we moeten zo blij zijn met de paar korreltjes los asfalt.
  Het wordt bejubeld alsof we een nieuw wegdek krijgen.
  Maar we krijgen uiteindelijk de kruimeltjes waar de neus voor opgehaald werd toen NL die aanbood.

  Een ding moet ik deze minister wel meegeven .
  Hij doet in elk geval iets aan de gaten daar waar de vorige minister niets deed.

 8. Deze dame is even vergeten dat de vorige minister in een van de laatste publicaties aangaf dat er 16 mio in kas was voor nieuwe wegen en aangaf dat ze moest doorsparen tot ze 90 mio had en de 16 mio niet bestemd was voor gaten vullen.
  Die 90 mio komt komt er voorlopig niet en waarschijnlijk hebben we nu een minister die wel prioriteiten weet te stellen. Had de vorige minister, als ze een beetje hersens had gehad, ook kunnen bedenken.

 9. Misschien heeft Holle Bolle Gijs C Cooper een verdekte lening bij de chinezen op dit eiland gedaan en gekregen tegen een renten van 30% en 4 jaar vrije vergunningen van alle china toko’s op het eiland, kijk er niet van op wat deze klaploper allemaal flikt als hij op die stoel zit. Of heef Gerrit de Raaf wat geregeld.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -