32 C
Willemstad
• zaterdag 22 juni 2024 16:46

ParadiseFM | Ontwikkeling Marie Pampoen in volgende fase

Architectenbureau Heren2 heeft het gebied ontworpen.
Marie Pampoen wordt verder ontwikkeld. Begin volgend jaar gaat de bouw van de derde fase van start. Binnenkort kan je er de hele dag terecht. Er komt een speeltuin voor de kids een beachvolleybalveld, openbare toiletten en verlichting.

Het gebied moet aantrekkelijk worden voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Gisteren werd de overeenkomst getekend door het toeristenbureau CTB en de Wegenbouw Maatschappij. Architectenbureau Heren2 heeft het gebied ontworpen.

Bron: ParadiseFM

3 reacties

  1. Een gedeelte is al heel mooi opgeknapt, nu afwachten hoe het laatste gedeelte bij het strandje cq haventje waar zwemles aan de kinderen word gegeven er uit komt te zien, daar zitten nu alleen tjollers en drug handelaars onder de boom op het bankje, zon parasols zijn stuk net zoals het klein visboot aanleg piertje wat ook stuk is , en op de koop toe is het wc hok altijd dicht en komt er geen water uit de buiten kraan, alleen als de badmeester er is kunnen de kinderen zich schoon spoelen na het zwemen. Dus daar mag dan ook wel het een en ander aan geregeld worden door de toezicht buurtbewoner, wens hem veel succes, ps als ik het goed heb, zie ik de toezichthouder buurtbewoner? ook wel eens met een dikke rokende jont rond lopen bij het oude Marie Pampoen.

  2. @djaka

    Er is toezicht en onderhoud door een buurtbewoner want toen een gedeelte van het project was afgerond dreigde het een zooitje te worden…..

    Bij mij weten loopt het nu prima.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties