27.3 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 20:33

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Nieuwe gezondheidsminister beantwoordt vragen over vaccinatie niet

Tot nu toe gaf de minister telkens aan dat iedereen kan kiezen om wel of niet te vaccineren.
De huidige minister van Gezondheid Dorothy Pietersz-Janga wekt de indruk niet achter het vaccinatieprogramma van de overheid te staan. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad.

De minister heeft in verschillende recente interviews bij verschillende media niet met een duidelijke ‘ja’ of ‘nee’ geantwoord op de vraag of zij ingeënt is tegen Covid-19. Tot nu toe gaf de minister telkens aan dat iedereen kan kiezen om wel of niet te vaccineren.

Volgens oppositiepartij MAN zou het een slechte zaak zijn als een gezondheidsminister niet zelf de adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie opvolgt.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

13 reacties

 1. MFK zit vol met zulke grapjassen: Gibi Doran,Jacintha Constancia, Juniel Carolina, een hoop grapjassen met weinig denkvermogen.
  Ericlaps je hebt volkomen gelijk.

 2. Het is wel apart dat deze mevrouw in 2010 ook kandidaat minister was maar de partij financier en maffia baas, Coralo zag het niet in haar zitten. Op zich had ze 11 jaar om over de gezondheidszorg te denken en vreemd genoeg kwam tijdens het interview op de radio geen zinnig woord uit.

  Hetzelfde zien we ook met de minister van onderwijs, de man heeft het over onderhoud van gebouwen, Cas di Cultura, Carnaval en sportactiviteiten, geen woord over het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

 3. ….De eed van Socrates….???
  Hippocrates !!!
  We kletsen wat onzin bij elkaar zeg.
  Bovendien zegt die eed , vrij vertaald, dat een arts nimmer
  iemand in gevaar mag brengen en dat betekent dat de arts/minister volgens die eed de bevolking moet afraden het vaccin te nemen! Dat is haar plicht!

  Nuttige virussen????? Vertel !!!

 4. Ik vind het belangrijk dat iedereen zelf kan beslissen of hij/zij geinjecteerd wil worden met iets wat een experimenteel genetisch serum is, en alleen een noodtoelating heeft en waar we de onomkeerbare gevolgen pas op langere termijn gaan zien.
  De eed van Socrates heeft waarschijnlijk nog waarde voor deze minister en ik wens haar veel wijsheid voor de komende zware jaren.

 5. Volksgezondheid speelt hier geen rol het heeft allemaal met politiek te maken. MFK was niet eens met het benoemen van Semper als leider van het vaccinatieprogramma door PAR. Voor 3000 NAF per uur had MFK liever deze mevrouw voor in de plaats.

 6. EIGEN KEUS!!! Deze vrouw HOEFT en MOET zich niet inenten met dit expirementeel goedje. Als zij wil doet ze dat. Een advies is een advies, en niemand kan haar dwingen. Het is haar eigen keuze. Het zegt niks maar dan ook niks over het feit of zij al dan niet geschikt is. Laat de MAN zich bezighouden met hun eigen corrupte stinkzooi

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao. De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door...

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai...

Democracy now! | Friday, July 30, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 30 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | RIVM: Besmettingen Curaçao dalen licht

Persbureau Curacao Op Curaçao kregen afgelopen week 295 mensen per 100.000 inwoners een positieve testuitslag. Dat is een lichte daling ten opzichte van een week eerder, toen 305...

PBC | Curaçaose corona patiënt besmet met twee varianten

Persbureau Curacao Een patiënt in Curaçao heeft twee coronavarianten onder zijn leden. Het RIVM onderzoekt hoe dat kan. Het gaat om de deltavariant en de betavariant, ook wel...
- Advertentie -