24 C
Willemstad
• vrijdag 28 januari 2022 05:34

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Nieuwe gezondheidsminister beantwoordt vragen over vaccinatie niet

- Advertentie -
Tot nu toe gaf de minister telkens aan dat iedereen kan kiezen om wel of niet te vaccineren.
De huidige minister van Gezondheid Dorothy Pietersz-Janga wekt de indruk niet achter het vaccinatieprogramma van de overheid te staan. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad.

De minister heeft in verschillende recente interviews bij verschillende media niet met een duidelijke ‘ja’ of ‘nee’ geantwoord op de vraag of zij ingeënt is tegen Covid-19. Tot nu toe gaf de minister telkens aan dat iedereen kan kiezen om wel of niet te vaccineren.

Volgens oppositiepartij MAN zou het een slechte zaak zijn als een gezondheidsminister niet zelf de adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie opvolgt.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

13 reacties

 1. MFK zit vol met zulke grapjassen: Gibi Doran,Jacintha Constancia, Juniel Carolina, een hoop grapjassen met weinig denkvermogen.
  Ericlaps je hebt volkomen gelijk.

 2. Het is wel apart dat deze mevrouw in 2010 ook kandidaat minister was maar de partij financier en maffia baas, Coralo zag het niet in haar zitten. Op zich had ze 11 jaar om over de gezondheidszorg te denken en vreemd genoeg kwam tijdens het interview op de radio geen zinnig woord uit.

  Hetzelfde zien we ook met de minister van onderwijs, de man heeft het over onderhoud van gebouwen, Cas di Cultura, Carnaval en sportactiviteiten, geen woord over het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

 3. ….De eed van Socrates….???
  Hippocrates !!!
  We kletsen wat onzin bij elkaar zeg.
  Bovendien zegt die eed , vrij vertaald, dat een arts nimmer
  iemand in gevaar mag brengen en dat betekent dat de arts/minister volgens die eed de bevolking moet afraden het vaccin te nemen! Dat is haar plicht!

  Nuttige virussen????? Vertel !!!

 4. Ik vind het belangrijk dat iedereen zelf kan beslissen of hij/zij geinjecteerd wil worden met iets wat een experimenteel genetisch serum is, en alleen een noodtoelating heeft en waar we de onomkeerbare gevolgen pas op langere termijn gaan zien.
  De eed van Socrates heeft waarschijnlijk nog waarde voor deze minister en ik wens haar veel wijsheid voor de komende zware jaren.

 5. Volksgezondheid speelt hier geen rol het heeft allemaal met politiek te maken. MFK was niet eens met het benoemen van Semper als leider van het vaccinatieprogramma door PAR. Voor 3000 NAF per uur had MFK liever deze mevrouw voor in de plaats.

 6. EIGEN KEUS!!! Deze vrouw HOEFT en MOET zich niet inenten met dit expirementeel goedje. Als zij wil doet ze dat. Een advies is een advies, en niemand kan haar dwingen. Het is haar eigen keuze. Het zegt niks maar dan ook niks over het feit of zij al dan niet geschikt is. Laat de MAN zich bezighouden met hun eigen corrupte stinkzooi

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -