34 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Lijfwacht Silvania hervat werk

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Lijfwacht Silvania hervat werk
Silvania zal voortaan conflicten uit de weg gaan.

Minister Javier Silvania (MFK) wordt sinds gisteren weer beveiligd. Vorige week stapten de twee lijfwachten van de minister van Financiën op vanwege een arbeidsconflict. Silvania liep hierdoor een week zonder persoonsbeveiliging rond.

In overleg met de minister van Justitie en de politieleiding is afgesproken dat een van de beveiligers zijn werkzaamheden hervat. De andere lijfwacht wordt overgeplaatst. Iemand anders zal hem vervangen.

Ook zijn er afspraken gemaakt over het gedrag van de minister. Silvania zal voortaan conflicten uit de weg gaan.

Bron: ParadiseFM

9 reacties

 1. En hier is de kou ook weer uit de lucht. Dat was zo met cooper, de (gevmin) met janga, met braam, met chong, silvanie, met heydoorn, met pisas, met larmonie , zo ongeveer iedereen van mfk en pnp. Alles loopt met ‘n sisser af, ze zijn pas begonnen, ze moeten nog leren, ze hebben excuses aangeboden, dat is elke keer het bakerpraatje van deze lui, zou het weleens andersom willen zien.

 2. Je bent lijfwacht. Dan neem ik aan dat je een training weerbaarheid hebt gevolgd en dat je wat minuutjes in de sportschool hebt doorgebracht. Als jou te beveiligen persoon over de scheef gaat dan verkoop je hem toch wat klapjes op zijn muil? Tijdens het tandjes tuffen is het moeilijk om te schelden en te schreeuwen lijkt mij.

  @ericlapas, wijlen Helmin Wiels noemde de lui die bij de media werkten niet voor niks MICROFONISTAS. Kwekken in de microfoon zonder enige journalistieke waarde. Zelfde zie je bij de penneschrijvers in de krant. Geen enkele journalistieke diepgang, maar veel nietszeggende stukjes met de eigen intepretatie van de schrijver doorweven. Kuifje is allang dood en begraven helaas. In de jaren 80 leerde ik op de Marnix Basisschool het verschil tussen objectief en subjectief. Als trots voorbeeld werd de journalistiek aangedragen als voorbeeld van objectiviteit. Feiten weergeven en je eigen mening en overtuiging achterwege laten was de toon. Maar tegenwoordig is er niks meer van over. Jammer

 3. AL MET AL en voor iedereen die er tegen zijn heeft Mr. El KAKAFUEGO tog zijn zin gekregen..

  Hiep hooi voor “El KAKAFUEGO ” !! Let the show go on …

 4. Wel wel, de vakbonden hebben het voor het zeggen in de regering. Personeel wordt gedwongen door vakbondsleiders om geen klachten in te dienen tegen ministers. Doen ze dat toch dan worden ze op een zijspoor gezet, doen ze dat niet krijgen ze als beloning hun oude baan terug bij dezelfde minister.. die kan rustig blijven doorkafferen tegen dat arme jongen. Over misbruik gesproken. Sinds wanneer is de vakbond er om ministers, dus werkgevers, te beschermen?

 5. Nou wat een kinderachtig gedoe allemaal een volwassen man moet op zijn gedrag aangesproken worden. Deze man spant de kroon, maar op zich zien we dit gedrag alom op Curaçao. De ene voelt zich meer dan de andere en vindt als gevolg daarvan dat hij of zij meer recht heeft dan een ander.

  Het viel op dat Amerigo Thodé in een interview met een zekere Nathalie van Direct TV het over het gebrek aan beveiliging van Silvania had en wie moet als schuldige aangewezen worden als Silvania iets gebeurt.

  Moet zeggen dat ik een punthoofd krijgt van deze waardeloze verslaggevers want de schuld ligt natuurlijk bij Silvania zelf en degene die hem een kogel door zijn kop jaagt.

  Saillant detail is dat deze Amerigo Thode juist de persoon is die in het openbaar vragen over de beveiliging van Wiels stelde, voordat Wiels vermoord werd. Ook daar hoorde ik deze zogenaamde verslaggeefster niet over. Waar haalt Direct TV deze mensen vandaan vraag ik me af of heeft het allemaal met uiterlijk vertoon te maken?

 6. Moet ik concluderen dat: He or She loves puya.
  Of is het zo erg dat de leiding de beste beveiliger geen ander job kan geven?
  Sta op en geef aan je Leiding aan dat je dit voor geen meter pikt en dat je schadevergoeding eist.
  Laat je niet door de leiding dwingen iets te doen, dat je niet van je eigen familie zou accepteren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties