29 C
Willemstad
• donderdag 20 januari 2022 12:29

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Justitie schiet te kort bij het in kaart brengen van autodiefstallen

- Advertentie -
Eerder werd er aanstalte gemaakt om een onderzoek te doen naar de diefstallen, maar die opdracht is uiteindelijk nooit uitgevoerd.
Justitie op Curaçao doet te weinig aan het grote aantal autodiefstallen, dat vindt de Raad voor de Rechtshandhaving. Zo zou justitie veel beter in kaart moeten brengen hoeveel van die diefstallen er worden gepleegd op het eiland.

Eerder werd er aanstalte gemaakt om een onderzoek te doen naar de diefstallen, maar die opdracht is uiteindelijk nooit uitgevoerd.

De RvR zegt daarnaast dat nieuwe regels voor auto-sloperijen en een betere controle op dit soort bedrijven bij zou dragen aan minder illegale handel in auto’s en losse onderdelen.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

3 reacties

  1. Afgelopen zondag was ik ergens en ze hadden de TV aan en op TV Direct afgesteld , daar zag ik Gonzalo Cuales samen met Cleopa ex parlementariër van MAN zitten. Zoals altijd de ene domme vraag na de andere dus ook deze keer. weer Gonzalo vroeg aan Cleopa is het niet handig om op 7 plekken op het eiland borden neer te zetten voor toeristen, pas op voor autodieven.

    Nou ik dacht gelijk Cleopa zal iets antwoorden van nee want dan treedt de wet van communicerende vaten op en gaan de dieven ergens anders huurauto’s van toeristen beroven.

    Maar nee, Cleopa die als parlementariër iets van 16 jaar lang 14.000 gulden per maand verdient heeft, totaal iets meer dan 2 miljoen, kwam niet verder dan, nee dan gaan ze foto’s met mobiel maken en verspreiden via facebook.

    Moet zeggen sinds ik hoorde dat Chebu Sluis 20 jaar over een cursus praktijkdiploma boekhouden van 8 maanden heeft gedaan en nu meer dan een medisch specialist verdient, verrast me niets meer.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PZC | Ambachtse verdachte (32) van doodsteken Lorenzo vluchtte naar Curaçao en wacht nu op uitlevering

Folkert Van Der Krol De 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam-West blijkt vorige week te zijn gevlucht naar Curaçao....

DH | Corallo claims his phone was hacked on orders of Italy and the Netherlands

PHILIPSBURG--St. Maarten-based casino owner Francesco Corallo, also known as “King of the Slots”, is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his...

PBC | Nieuwe kabinet Rutte heeft nog geen tijd gehad om Caribische dossiers te lezen, Rijksministerraad uitgesteld

Persbureau Curacao De rijksministerraad van komende vrijdag is uitgesteld tot 4 februari. Reden is dat de nieuwe bewindslieden van het kabinet Rutte IV meer tijd nodig hebben om...

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -