29 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 02:25

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Jean-Julien Rojer test positief op coronavirus

Rojer moet nu tien dagen in quarantaine.

De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer is positief getest op het coronavirus. Daarmee eindigt zijn deelname aan de Olympische Spelen in Tokio. Het is al de vierde sporter uit het Nederlands Olympisch Team die positief test op het coronavirus.

Rojer laat in een verklaring weten alles gedaan te hebben om te niet besmet te raken en dat hij geen idee heeft hoe dit is gekomen.

Rojer bereikte gisteren met zijn dubbelpartner Wesley Koolhof de tweede ronde op de Spelen, arriveerde op 17 juli in Tokio en verbleef buiten het olympisch dorp. Hij moet nu tien dagen in quarantaine.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

51 reacties

 1. @Tico Martina schreef;
  “Er zullen velen over je rauwe post vallen, maar het is waar. 1 dag niet douchen en we zijn al een onwelriekend hoopje poep, zweet en stank. 1 dag onze tanden niet poetsen en het lijkt alsof er een beerput in onze mond bevindt.”

  Nou weet je @Tico, ik denk niet dat velen over mijn post zullen vallen. Heb wel vaker over de mislukte goddelijke creatie geschreven. Het zou best treurig zijn als zij die erover vallen zichzelf niet enigszins erin zouden kunnen herkennen. Want degene die erover valt ontkent kortweg zijn/haar eigen ‘zijn’.

  Hoewel de meesten natuurlijk niet op het punt zijn gekomen en zeer waarschijnlijk ook niet op dat punt zullen komen om hun ware monsterlijke menszijn in haar volle glorie te beleven. (lol)

  @Tico M.,
  sorry, maar als ik 1 dag mijn tanden niet poets of 1 dag niet douche stink ik echt niet hoor. Niet naar poep noch zweet en ook niet uit de bek. Stinkt men wel uit de bek na maar enkel 1 dag de tanden niet gepoetst te hebben, dan raad ik een mondhygiënist aan, want dan heeft diegene vrijwel zeker last tandvleesontsteking oftewel parodontitis. Dan is de kans groot dat je inderdaad uit de bek meurt. (lol)

  @Tico Martina schreef;
  “Ik weet niet of het einde der tijden nadert. Extreme hitte op bepaalde plaatsen, hagel en sneeuw op andere plekken, overstromingen op meerdere plekken en uiteraard vele virale ziektes. Wat we wel kunnen concluderen is dat de mensheid niet zelfredzaam is. Indien dit doorzet zal een klein select groepje overblijven. We gaan het zien.”

  Beste Tico M.
  ‘het naderen van het einde der tijden” lijkt mij een beetje te vergezochte maar vooral een bijbelachtige uitdrukking, hoewel, men weet het natuurlijk nooit. Je hebt hoop ik toch geen last van sentimentele emotionaliteit? (lol)

  Persoonlijk denk ik niet dat het einde der tijden is aangebroken, wat aarde en de mens nu meemaken heeft, áls de geschiedenis van mens en planeet klopt, wel vaker plaatsgevonden. Bijvoorbeeld een op hol geslagen klimaat en als gevolg daarvan het vrijkomen van allerhande voor de mens en andere zoogdieren schadelijke virussen. Heb ik niet zelf bedacht hoor, dat over het vrijkomen van virussen, heb ik ergens gelezen, vaak zelfs nog lang voor corona en de huidige klimaatcalamiteiten.

  Deze wereld, de aarde, is nooit een veilige plek voor de mens geweest, er bestonden altijd al risico’s, maar de moderne verwende mens weet dat niet meer. De huidige mens is gewend aan schijnveiligheid, ongehoord materialisme en zelfs een soort van automatisme. De mens van nu is ten onrechte arrogant, weet niet eens meer, erger, ontkent zelfs zijn/haar dierlijke voorkomen en zijn/haar gruwelijke afzichtelijkheid. Is bovendien kleinzerig, decadent, vaak zwak van geest en karakterloos. En daarom zullen ze in angst en beven leven als de pleuris echt uitbreekt. Heeft niets met een of ander god van doen.

  De gelovige mens daarentegen heeft nog steeds niet in de gaten dat mocht de mens inderdaad door een god geschapen zijn, dat diezelfde god de godvrezende mens een enorme loer heeft gedraaid! (lol) Waarom?
  Omdat die god zowel boosaardigheid als goedaardigheid in het dna van zijn mislukte schepping heeft geïmplanteerd. Aldus een waarlijke ploertige god. (lol) Hahahaha

 2. @ Mano, bedankt voor je inbreng. Er zullen velen over je rauwe post vallen, maar het is waar. 1 dag niet douchen en we zijn al een onwelriekend hoopje poep, zweet en stank. 1 dag onze tanden niet poetsen en het lijkt alsof er een beerput in onze mond bevindt.

  Ik weet niet of het einde der tijden nadert. Extreme hitte op bepaalde plaatsen, hagel en sneeuw op andere plekken, overstromingen op meerdere plekken en uiteraard vele virale ziektes. Wat we wel kunnen concluderen is dat de mensheid niet zelfredzaam is. Indien dit doorzet zal een klein select groepje overblijven. We gaan het zien.

 3. Angst voor het virus.
  Het is me ook wat. Ik ben toch blij dat ik in deze tijd leef. Met name in de Westerse wereld is men in rep en roer, alles vanwege een virus. Terwijl al jaren geleden is voorspelt dat de mensheid in de nabije toekomst, dus nu en vervolgens, met nieuwe ziektes en onbekende gevaarlijke virussen geconfronteerd zal worden. Dat soort voorspellingen zijn niet door helderzienden of tovenaars gedaan, maar door allerhande wetenschappers, heb ik vroeger zelf weleens ergens gelezen en luisterend naar bepaalde radioprogramma’s ook vernomen.

  Het is een tijd waarin de natuurlijke zwakheden van de mens tegen wil en dank (van de mens) en masse worden blootgelegd. O.m. de voornaamste eigenschappen van de mens, n.l. roven en moorden. Ja, de mens is by nature een roofdier en een killer, ook al willen de meeste mensen daar niet aan, er niets van willen horen of weten. De mens wil niet weten dat hij/zij eigenlijk een vreselijke engerd is, in feite een monster. Kortom het meest afschrikwekkende zoogdier op deze wereld.

  Ik kan me nog een voorval herinneren, en als het goed is de meesten op dit forum. Vorig jaar tijdens het hoogtepunt van de pandemie. In Italië stierven de mensen bij bosjes, m.n. in de stad Bergamo. Overal, op alle internationale en lokale tv-zenders werden beelden uitgezonden van kermende en stervende covid-19 patiënten in de Italiaanse ziekenhuizen, soms live.. Europa sidderde, een overgroot deel van de Europese bevolkingen hield zich van angst voor de coronabesmetting braaf aan de maatregelen, in Nederland betrof het de zogenoemde intelligente lockdown. Terwijl op hetzelfde moment een Chinees vliegtuig de met spoed door de Italiaanse overheid bestelde Chinese mondkapjes, beschermende kleding en beademingsapparatuur op het Poolse vliegveld landde. De bedoeling was dat de lading daar overgeladen zou worden op een Italiaans vrachtvliegtuig (of anders) om dan i.i.g. zo snel mogelijk naar noodlijdend Italië overgevlogen te worden.

  Wel wel, de Polen dachten er anders over, ze kaapten de hele Italiaanse bestelling openlijk en schaamteloos. Zo van; ‘sorry beste Italianen mede EU burgers, maar jullie belangrijke bestelling roven wij voor het welzijn van onze eigen bevolking, wij leven mee met jullie stervende covid-patiënten. Maar onze bevolking is nu even belangrijker dan uw bevolking’. De Italianen waren natuurlijk woedend op de Polen en tekenden protest aan bij de WHO en de EU. En daar bleef het niet bij. Er was sprake (en nieuws) over meerdere roofpartijen tussen verschillende Europese landen.(lol)

  Op Chinese vliegvelden boden Amerikanen aan de Chinese handelaars 3 tot 4 maal hogere bedragen aan dan de al met Europese klanten afgesproken prijzen, en zo kaapten ook zij de eigenlijk door Europese landen gedane bestellingen. In de USA was het niet anders, in dat land roofden sommige staten de ladingen van andere staten. hahahahaha

  Ik moest echt lachen toen het nieuws van de roofpartijen bekend werd, en niet vanwege de wreedheid van het gebeurde, maar vanwege het niet willen deugen van de mens in z’n algemeenheid. Ik verwachtte het niet, maar het verbaasde mij ook geenszins. Dát ís immers de mens in optima forma, zoals de mens is. Het handelen van de Polen bewijst de natuurlijke mensdierlijke wreedheid en de roofzuchtigheid waarmee de mens begiftigd is.

  Ik denk dat er iets faliekant mis is met de mens. Mensen zijn bang om ziek te worden, logisch natuurlijk, alsof ik niet bang ben om ziek te worden. Maar ik ben wel banger om door een vreselijke ziekte overvallen te worden, dan te sterven. Ik snap de mens niet, ze willen niet ziek worden en maar ze willen ook niet sterven, terwijl ze weten dat ze dood moeten. En dat is toch raar? Ik weet allang dat de mens niet bepaald de kroon op de schepping is, áls de mens trouwens is ‘geschapen’. Men hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om daar een beetje weet van te hebben. Hoewel, gelovigen geloven echt dat de mens door een god is geschapen. Terwijl ik denk dat de mens uit allerlei viezigheid is ontstaan(Darwin), eigenlijk weet ik het niet.

  Maar is genoemde gedachte dan niet logisch? dat de mens uit allerlei vieze onzichtbare beestjes, celletjes, virussen en ander afval is ontstaan? Tegenwoordig weet iedereen wel dat de mens uit, water, bacteriën en andersoortige viezerij bestaat. Dus de mens is verre van perfect. Niemand hoeft bij mij aan te komen dat ze ‘perfect en/of superieur’ zijn aan een ander mens. Want dan luidt mijn antwoord aan zo’n idioot als volgt; “zolang je iedere dag zit te stinken in je eigen stank, dus poepen, dat noemt men in zogenaamde beschaafde taal ‘stoelgang’, met het risico op een met bruine remsporen bevuilde onderbroek, zolang je de hele dag druk bezig stinkschetenlatend zit te boeren, aan winderigheid lijdt, vieze geurtjes uit je maag uitademt, moet je niet bij mij aankomen met je belachelijke claim. Want ik lach je ronduit uit.(in jouw stomme tronie)”. hahahahaha

  https://youtu.be/blIwmiDyXc8

 4. Jammer dat onze Visstick, Baby billetjes zalf, Jopi Patia en Clarabella Koe nooit verder komen dan de onwaarheden van de selecte groep deskundigen, wereldVOLGERS en lieden als Doctor da Costa Gerstennat te herhalen. Zelf nadenken zit er niet meer in. Feit is dat Jean Julien positief is getest. Of hij geprikt is weten we niet en gaat ons niet aan, dat is zijn medisch geheim. Hoe hij besmet is geraakt is ook gissen. Onze experts op het forum echter gillen nu al dat het de schuld is van degenen die niet in pas lopen met het wereldwijd beleid “een prik of geen leven”. In de Utopia die is geschapen is het nu al zo dat ernstige bijwerkingen van de prikken worden gebagataliseerd. “Ja er zijn ernstige bijwerkingen maar niet op letten hoor, het helpt en dat is het belangrijkste”. Tevens wordt er nonchalant mee om gegaan dat steeds meer blijkt dat juist het prikken tot mutaties leidt, en dat het prikken de besmettingen niet tegen gaan. Door de schijnveiligheid wanen velen zich onaantastelijk. Waar de niet geprikte zich voor elk wissewasje moet testen (U bent schuldig tot u het tegendeel bewijst) kan de geprikte vrolijk fluitend zijn Aapje op zijn dumbphone laten zien. Dat hij inmiddels besmet is mag de pret niet drukken, groen dus gassssuuuuuuuhhh. En ja dan is het opeens van huh? Maar hoe kan het nu dat er zoveel besmettingen zijn? Oh weet je wat we geven de schuld aan de niet geprikten, want Heil Pfizer en nooit mag de schijn er zijn dat het gehele circus voor niks is opgetuigd. Meneer Pfizer duikelt intussen als een Dagobert Duck in zijn miljarden en roept meer, meer, meer. Inplaats van 2 prikken moeten er 3 komen, ohnee 4, uhm ik bedoel 5, ach weet je wat elke dag een prik. Een belletje naar Israel en het is geregeld. Trots wordt aangekondigd dat er nu booster shots zijn. Nee nee er is nooit gezegd dat 2 prikjes afdoende waren. Oh u vindt 2 prikjes genoeg? Nou dan beschouwen we u als niet geprikt. U wilt niet dat u pasgeboren baby ingeprikt wordt? Dan beschouwen we u ook als niet geprikt. U weigert andere kandidaten aan te dragen zodat die ook geprikt worden? Dan beschouwen we u vanaf heden als niet geprikt.

  Nu al hoor je meer en meer mensen voorzichtig mopperen “Zouden die Wappies dan toch gelijk krijgen”?

 5. LaStiwz Je moet goed onderheiden waarom je discussieert of überhaupt reageert.
  Je reageert niet vaak en meestal op detail en dan heb je vrijwel altijd gelijk.

  Maar wat je nu schrijft geeft t precies aan waar covid discussies op fout gaan.
  1e voorbeeld slaat nergens op. Is waarschijnlijk omdat het je irriteert dat iemand een mening heeft die verder gaat dan je eigen gevoel.
  Dus waar dat teennagels voorbeeld op slaat is denk ik omdat je het gewoon niet begreep of te snel reageerde.

  Dan begin je na te denken. En het punt is waarom wil je eigenlijk aanvallen.
  De meeste hier om dat ze denken een pik te hebben van hier tot Tokio.

  En elke reactie die pik irritatie geeft moet bestreden worden.
  Soort Erica rectie die verward ook schapen en geiten met miss Venezuela.s. Jijnu ook.

  Reguliere zog in ook volslagen onzin. 40.000 bedden in nl
  500 bezet. Reken jij maar voor mij uit wat dat percentage is. En dan nog. Leeftyd en wat nog meer gebreken. Er is vorig jaar al door de ggd gezegd. 60.000 levens jaren gered met covid en 160.000 verloren door al dat gedoe.

  Hier in het CMC met reguliere zorg vermoorden ze nog meer mensen dan met de 4 covid gevallen.
  Hoor je nik sover. En dan Covid. Waarvan we niet eens weten hoe oud ze zijn en wat ze nog meer hebben.

  Tico heeft gelijk op veel punten.Maar hHij brengt t jullie op zijn niveau. Niet met alles is dat goed genoeg. Klopt. Maar de richting is wel juist. Overheid opdringen dat verder gaat dan wat klopt. En paniek voetbal. Dat is waarom jij normaal niet reageert. Je weet dat ook wel.
  Maar je moet gewoon accepteren dat je dood gaat. Ik ook.

  Moeten we daarom onze familie en kinderen belasten met ons egoïsme.
  Want dat is het nu. Ras egoïsme. Meer niet.
  Je kan niet 99% die nergens last van heeft of niet zal dood gaan stigmatiseren.
  Dat is de wereld omdraaien. En dat weet je drommels goed.

  En als jij in die risicogroep zit. Jouw probleem. Niet van die anderen.
  Moet je maar minder vreten en zuipen en oud zijn en worden.
  Net als ik. Ik wilde me niet inenten maar door dat gezeik van cardiologen en reisbeperkingen gedaan E ja ik heb t gehad en stevige bloedklonters gekregen.
  In longen en hart. Overleefd. Wordt weer gerepareerd en we gaan gewoon weer verder.

  95% van de wereld heeft andere problemen dan covid.
  we moeten een keer terug keren naar de realiteit.
  Als de svb failliet gaat omdat ze geen inkomsten meer hebben door covid locuras dan zegt dat genoeg. Dan gaan er duizenden doden vallen.

  We moeten terug naar realiteit.
  En covid. leuk was er altyd zal er altyd blijven en mee leren leven
  Punt.

 6. @Loes zegt: “…Ergens rond de 75% raakt geïnfecteerd…”
  Als dat zo is hebben we binnen de kortste keren groepsimmuniteit.

  @Loes zegt: “…Ergens rond de 75% raakt geïnfecteerd
  85% daarvan heeft nergens last van.
  Dat is 15% van 75% = 11.25%
  15% daarvan = 0.5% wordt echt ziek.
  waarvan 5% overlijd
  0.028125…”

  Als dat het probleem zou zijn dan ga ik denken: Whatever, laat maar gaan.
  Het probleem is echter die 0,5% die echt ziek wordt. Die geven zoveel druk op de reguliere zorg, dat deze niet meer gegeven kan worden. Alle IC’s mudje vol, alle beden mudje vol met dat klote wappievolk.
  Niet ingeënt en toch ziek: op water en brood in de veilinghallen op een brits neerleggen. 1 maal per dag po verschonen en 2 maal per week wassen en 1 maal per maand luchten. En ieder minuut naar @Loes en @Tokkie luisteren. Asociaal klootjesvolk.

  Niet ingeënt: ga maar uit eten in het “niet ingeënte” restaurant, niet ingeënt, ga maar na het “niet ingeënt” ziekenhuis, niet ingeënt? Ik zou bijna zeggen dat ze een kruis op hun voorhoofd getatoueerd moeten krijgen opdat het normale volk ze helemaal kan onderkotsen en buiten de maatschappij kan zetten. Ga godverdomme in Niet-Ingeëntië wonen en plant je alsjeblief niet voort.

 7. @Loes: ook voor jou, statistics is a bitch.
  Stel Tokkie Mrtina heeft hepatitis Z. Als enige op de wereld. Tokkie gaat hier dood aan. Ergo 100% van de Hepatitis Z gevallen gaan dood. Volgens jou redenering is dit een uiterst gevaarlijke ziekte.

  Volgens mij niet. Je teennagels knippen is gevaarlijker.

 8. Nogmaals voor een ieder.

  100%
  Ergens rond de 75% raakt geïnfecteerd
  85% daarvan heeft nergens last van.
  Dat is 15% van 75% = 11.25%
  15% daarvan = 0.5% wordt echt ziek.
  waarvan 5% overlijd
  0.028125

  Dat is heel hoog genomen 0.03% van de bevolking
  Dat lijk hel wat maar vergeet niet jaarlijks overlijd 0.75%
  Aan van alles en nog wat.
  En de getallen zijn heel ruim genomen.
  Dat is een relatief bijzonder kleine groep.
  Kenmerk van die groep.: Andere stevige gezondheid problemen.
  Geeft je dat de aandacht naar verhouding met alle andere problemen.

  Nee. het krijgt 90% aandacht. En dan nog in het vaccinatie gedeelte.
  Niet in het oplossen van waarom ziek gedeelte.

  Daar gaat het naar mijn mening fout.
  Nu zijn er meer slachtoffers onder niet andere behandelingen en alle sociale gevolgen eromheen.
  Plus op Curaçao wordt de basis van gezondheid zorg volslagen ondermijnd omdat de premie weg valt.

  Waarom moet 99.5% zich opofferen om 0.5% rustiger te houden en een beetje langer te redden.

  Dat is buiten proporties.
  En ja ik zit ook in groep maar na 1,5 jaar is het genoeg geweest.
  We zijn aan het door draaien. Andacht zuchtige egocentrishe ego.s

  Mijn familie en kinderen lijden nu meer dan nodig is.

 9. Fisch. Oud artikel of niet wat is er fout aan de informatie.
  Wat wordt er nu precies geshopped. Je strooit met flares. Veel herrie maar weinig shokolate je gaat nergens inhoudelijk op in.
  Dus kom met je lancet verweer en referenties, ga niet lopen gillen met namen, zet een principieel standpunt neer.
  Ik zal het je makkelijk maken.

  Punt 1: Corona gaat niet weg en uitroeien zal je het nooit. Is met Polio ook nooit gelukt. En dat is waar vaccinatie mee begon.

  Punt 2: Vaccinaties houden Corona niet tegen. Ja kan nog steeds besmet raken en besmetten.

  Punt 3: Ja vaccinaties helpen zeker dat als je besmet raakt dat minder effect heeft. Klopt. Dus ben je 60 plus met een rijtje aan medicaties. Te dik diabetisch hart etc. al die dingen die komen door verkeerd om te gaan met je gezondheid en daarna anderen verwijten dat je dan gevoeliger bent tja.

  Punt 4: Weten we iets van langer termijn gevolgen van Corona vaccinaties en mogelijke effecten op andere versies. Nee
  Punt 5 Heeft het toegevoegde waarde om groepen die niet of nauwelijks last hebben van corona te vaccineren. Nee

  Punt 6: Wat is nu het doel van vaccinatie? Dat je je zelf beschermt voor de gevolgen van besmetting toch. Het is de wereld om draaien als je van anderen die niet of nauwelijks ziek worden en dus niet of nauwelijks overdragen eist dat zij zich ook inenten voor jouw gegoeds rust.

  Punt 7: Stopt vaccinatie mutaties. Nee.
  Het blijkt dat de delta variant bij revaccineerden eenzelfde besmetting graad geeft als bij niet gevaccineerde dus revaccineerden besmetten ook nog steeds met de delta variant.

  Punt 8. Hoe stop je mutaties. En nu komen we ergens. Niet. Als de host niet of nauwelijks ziek wordt.
  En daar komen we nu op punt 9
  Zorgt vaccinatie dat mutaties instant blijven. Of Niet Ja. Want de host wordt niet of nauwelijks ziek en kan nog steeds besmetten.

  Punt 10 waar we naar moeten kijken is de behandeling van Corona. En dat is waar iedereen aan voorbij gaat. Besmet worden who cares. Ik kan honderd virussen opnoemen waar je mee besmet bent maar wat normaal niks doet. 15% tot 20% van de wereld is met herpes besmet. Het RS-virus vage benaming is het meest voorkomend bij kinderen. Bijna alle kinderen krijgen dat virus. Geeft normaal bij gezonde kinderen wel klachten geen problemen. Maar ja er gaan kinderen aan dood. Gaan we nu massaal inenten? Ja als China weer een stad afsluit daarom ja dan wel.
  Punt is je moet niet infecties blokken met nood sprongen je moet je afvragen waarom geeft het zo’n heftige bijna allergische reactie bij bepaalde groepen. Dat moet je aanpakken. De rest is verloren zaak.

  Blind met vaccinaties gaan rond gillen. Is hamer reparatie.
  Het maakt het alleen maar erger.

  Fish.

 10. @Loes. Je valt opnieuw helemaal door de mand. Je komt aan met een oud artikel met een opinie van een journalist uit een tijd dat de delta variant nog niet eens bestond. Vervolgens ga je daar ook nog eens de dingen uit shoppen die in je straatje passen. En dan denk je ook nog eens serieus genomen te worden? Ga toch breien, dat lukt je alleen bij andere bejaarden. Ik baseer mijn mening op wetenschappelijke peer- reviewed artikelen in the lancet, het nummer 1 wetenschappelijke tijdschrift als het gaat om feiten.. Kom maar terug als je echt iets te melden hebt.

 11. Fish Brains

  Grappig dat jullie Nature noemen. Daar ben ik op geabonneerd.

  gelderlander.nl/nijmegen/pleidooi-beter-niet-iedereen-vaccineren-het-coronavirus-verdwijnt-namelijk-toch-niet~ad9fbcb5/?

  Het artikel waaraan gerefereerd wordt in nature is.

  nature.com/articles/d41586-021-00728-2

  En er zijn er nog wel 12 waaraan ik kan refereren maar ik denk dat deze al genoeg van jullie tijd kost als je het echt leest.
  Dus niet te snel gillen.

  Tico overdrijft hier en daar maar de basis klopt wel.
  Dat vaccinatie gebeuren kan dingen wel eens erger gemaakt hebben voor sommige groepen.
  Er is nog heel veel onderzoek nodig. En zoals gezegd polio is er na 50 jaar ook nog steeds.

  Staar je niet blind op vaccinatie. Covid is er al honderden misschien wel honderdduizenden jaren. En nu maken we varianten feller.
  Maar ja kwetsbare groepen die zich niet meer willen of kunnen voortplanten ja vaccineer je. Het voordeel is groter dan het risico.

  Regulier kinderen vaccineren is niet een goed plan.

 12. @ Mano, al 45 jaar probeert men Tico in een hokje te plaatsen, maar het lukt maar niet. Psychologen, zogenaamde deskundigen en instanties hebben het geprobeerd en gefaald. Tico Martina is lid van geen enkele partij. Tico kan zich wel in bepaalde standpunten vinden zonder aanziens des persoons.
  In deze geef ik aan dat die Belgische mopperpot wellicht proefwerken en examens met een ruime voldoende heeft afgerond, maar dat hij desondanks niks meer is dan een scheldende en kleinzierig mannetje die constant komt uithuilen dat men zo gemeen is. De arrogante kwast denkt dat hij met termen als dansleraar iemand voor schut zet, maar hij heeft niet door dat iedereen hem uitlacht. Tja ondanks dat viruswaanzin op sommige punten gelijk heeft dat we al 1.5 jaar in de waanzin van de dag leven, zijn er vele punten waar ik me niet in kan vinden. Het is inderdaad grappig hoe de twee kemphanen lopen te bekvechten, maar de mopperbelg is wel het toppunt van zieligheid.

 13. @Tico Martina schreef;
  “@ Mano, tja nu Rambo kassie wijlen is, heeft die mopperbelg weer grote praatjes. In plaats van zich tot zijn leest te houden is het een en al arrogantie en een mening hebben over alles en het mantra “mijn woord is heilig. Hopelijk heeft Rambo geen opvolgers want dan zou de ramp niet te overzien zijn.”

  Beste Tico M.,
  Nu kan ik je niet meer volgen, dat terwijl je je niet eens in deftig (daftig) Belgisch jargon uitlaat. Ben jij dan lid van Viruswaarheid? Want Engel meent ook dat zijn woord heilig is. Ik vind het gewoon heel grappig dat ze elkaar over en weer voor holle bolle gijs, communist en salsapandemie uitkafferen. Meer niet. (lol)

  Ik moet er gewoon om lachen dat een multimiljonair als ‘Koning Wappie Engel de eerste’ wiens mening over het virus, de vaccins etc. overigens niet eens zoveel verschilt als de jouwe, en een viroloog die pas nog met de dood is bedreigd en nu beveiligd wordt als pubers over zo’n serieuze zaak over de grond rollen. Van Ranst is ook een grappenmaker, straks neemt niemand meer het virus serieus. (lol)

 14. Ai lieve Tico, nou weet ik het zeker. Jij bent gewoon een internet troll:

  “A troll is Internet slang for a person who intentionally tries to instigate conflict, hostility, or arguments in an online social community. Platforms targeted by trolls can include the comment sections of YouTube, forums, or chat rooms”

  Het heeft geen zin om met een troll in discussie te gaan.
  Jou posts ga ik niet eens meer lezen.

 15. @ Mano, tja nu Rambo kassie wijlen is, heeft die mopperbelg weer grote praatjes. In plaats van zich tot zijn leest te houden is het een en al arrogantie en een mening hebben over alles en het mantra “mijn woord is heilig. Hopelijk heeft Rambo geen opvolgers want dan zou de ramp niet te overzien zijn.

  @ Kiko en Lionfish, make up your mind. Jullie gillen in elke topic dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat het prikje niet helpt en proberen iedereen te overtuigen dat alleen het prikje de uitweg is. Ik vermoed dat jullie of aandelen hebben in die troep of dat achter jullie nick Clown Bloemschoen schuil gaat. Het onderzoek wijst uit dat het prikje niet beschermt en dat men nog steeds symptomen kan krijgen. Zelfs meer symptomen dat degenen die het prikje niet hebben gehaald. Maar ja dit onderzoek past niet in jullie straatje dus dan gaan we maar eromheen draaien. Nogmaals jullie willen bewijs dat je nog steeds besmet kan raken als je het prikje hebt gehaald? Ata pa bo gosa. Ta prohibi pa lubida!!!!

 16. @Tico. Ik ken dat artikel van Menni et al wat recent in The Lancet stond goed en heb het daarnaast recent nog gelezen. Prima onderzoek wat eens te meer bewijst dat vaccinatie uitermate zinvol en nuttig is en dat alle wappieverhalen welke worden rondgestrooid complete onzin zijn. Ik krijg uit je bemerkingen de indruk dat jij het artikel helemaal niet hebt gelezen en alleen iemand napraat die selectIef wat waarnemingen uit het artikel uit de context heeft gehaald en op een hoop heeft geveegd. Wat voor punt wil je hiermee eigenlijk maken?

  alleen

 17. Het wordt i.v.m. het corona geouwehoer met de dag gekker, grappiger en leuker. Volwassen virusontkenners versus virologen (ouwe mannen) die elkaar op kinderachtige wijze online zitten te pesten en te beledigen. Zodanig dat zij nu zelfs mekaar aanklagen. Zo grappig, ik kom niet bij van het lachen. Wat een venijnig onzichtbaar beestje kan veroorzaken op mensdier-planeet aarde. (lol)

  MECHELEN (ANP/BELGA) – Willem Engel, voorman van Viruswaarheid, daagt de bekende Belgische viroloog Marc Van Ranst voor de rechter. De zaak is woensdag voor de correctionele rechtbank in Mechelen ingeleid maar direct verschoven naar 11 augustus voor de inhoudelijke behandeling. Engel klaagt Van Ranst aan voor laster en ‘eerroof’.

  Engel en Van Ranst hebben het regelmatig publiekelijk, via Twitter, aan de stok met elkaar. Volgens Engel zet de viroloog hem te vaak weg als virusontkenner en fantast en beledigt Van Ranst hem door het spottend over ‘dansleraar’ en ‘salsapandemie’ te hebben. Hij wil dat de rechtbank bepaalt in welke mate de vrije meningsuiting kan worden gebruikt in de discussies tussen beiden.

  Van Ranst vindt dat Engel misbruik van het procesrecht maakt. “Iedereen kan een klacht tegen om het even wie indienen. Dit moet stoppen. Hij heeft mij een communist, extremist, schorriemorrie, Holle Bolle Gijs en geen wetenschapper genoemd en is veel verder gegaan dan ik. Hij ontkent een virusontkenner te zijn maar ook het bestaan van de epidemie, de pandemie, de werkzaamheid van vaccins, het nut van PCR-tests. Ze zijn zeer blij dat ze mij voor een rechtbank krijgen. Ze dagen mij al zeer lang uit voor een debat, maar ik ga niet met hen in debat. Nu gebeurt dat dus voor de rechtbank.”

 18. Lionfish en Brian: U wilde onderzoek, hier is onderzoek.

  Gevaccineerden die toch nog coronavirus oplopen hebben ander symptoom
  Britten die gevaccineerd zijn en toch nog corona oplopen zouden last hebben van een ander symptoom dan wie niet gevaccineerd is. Dat stellen onderzoekers van King’s College in Londen vast.

  Gewoonlijk melden de personen die ziek worden door Covid-19 een hogere temperatuur, hoesten of verlies van smaak of geur. Maar wie een prik gekregen heeft tegen het coronavirus, meldt in Groot-Brittannië nu ook een ander symptoom: diegenen die gevaccineerd zijn zouden namelijk vaker niezen.
  Wetenschappers hebben ontdekt dat gevaccineerden mildere symptomen hebben dan wie geen prik kreeg. Mildere symptomen, maar dus geen andere symptomen, op het niezen na. Andere symptomen zijn hoofdpijn, een loopneus en keelpijn.

 19. @Loes. Dat valt me van je tegen, ik had je intelligentie een stuk hoger ingeschat. Google eens op viral load covid en lees het Nature artikel eens door. Een lees dan je stukje met je zelf bedachtte wijsheden nog eens door. No more to say !

 20. Te vroeg geenterd. Excuus.. Was nog niet klaar.

  Brains. De echte reden dat mensen zo ziek worden is nog knap onduidelijk net als de manier waarop besmetting plaats vindt. Dus ja waarschijnlijk. Alles zijn nog aannames en veel is vaag. Want dan zouden mondkapjes en vliegtuig filters en ventilatie ook afdoende moeten zijn toch Concentratie is daar vrijwel nul. Je moet naast een goed besmette persoon zitten om enig risico te lopen. Een paar op 100.000 En statistiek is vaag. Dat jongeren vrijwel niet overlijden is wel aannemelijk. Tuurlijk uitzonderingen zijn er altijd. Maar vooralsnog ligt de piek boven de 65-70 bij te dikke mannen. En dit forum zit daar vol mee.
  Vaccinatie zorgt ervoor dat het aantal opnames en sterfgevallen afneemt. Maar ook dat is een nog moeilijk af te leiden iets omdat kwetsbaren als eerste massaal het loodje leggen. Die groep is ook eindig. Het blokkeert geen virus en dat virus gaat echt niet weg. Dat is er al honderden jaren. Polio is ook nooit uitgeroeid.
  Er is een link dat een bepaalde griepvaccinatie je gevoeliger maakt voor corona. Sinds de jaren 50 is het aantal allergieën explosief gestegen. Vaccinaties van kinderen staat ook in het rijtje van mogelijke oorzaken. COPD lucht wegen aandoeningen stijgt met stip. Ja ook onder de (niet meer) rokers.
  Vaccinaties voor ouderen en hoog kwetsbaren prima, doen. Ze kunnen zichzelf beschermen.
  Maar niet de wereld omdraaien met drogredenen. En doen alsof corona het enige is wat risico geeft.
  Dan kunnen we beter fastfood en overmatig of verkeerd medicijn/ antibiotica gebruik eerst uitbannen.

 21. Brains. De echte reden dat mensen zo ziek worden is nog knap onduidelijk net als de manier waarop bemetting plaats vind. Dus ja waarschlijk. Alles zijn nog aannames en veel is vaag. Want dan zouden mondkapjes en vliegtuig filters en ventilatie ook afdoende moeten zijn toch Concentratie is daar vrijwel nul. Je moet naast een goed besmette persoon zitten om enig risico te lopen. Een paar op 100.000
  Vacinatie zorgt er voor dat het aantal opnames en sterfgevallen afneemt. Maar dat virus gaat echt niet weg. Polio is ook nooit uitgeroeid. Er is een link dat een bepaalde griep vacinatie je gevoeliger maakt voor corona. En leg jij eens uit hoe het kan dat sinds de jaren 50 het aantal allergieen zo explosief is gestegen. En dat vacinatie in het rijtje staat van mogelijke oorzaken.

 22. Fish en Kiko Jullie lezen dingen die er niet staan en je snapt de basis van het verhaal niet.
  Welk vaccin zorgt ervoor dat je niet meer besmet kan worden.
  Daar gaat het om.
  Geen.
  Het punt is vaccineren is dat doe je eigenlijk voor je zelf.
  Om mildere / geen symptomen te krijgen als je besmet raakt. En dat je een keer besmet raakt is meer regel dan uitzondering.
  Niet omdat je dan anderen niet meer kan besmetten.
  Dat is gewoon niet zo.
  Die kwetsbaren ja die moeten zich vaccineren.
  Volgens jullie eigen redenatie kan je het dan niet krijgen en ook niet doorgeven.
  Toch.

 23. Vandaag een leuke sparring sessie gehouden met een medische expert waarbij ik de casus “bal over het netje slaander Rojer” te berde bracht. Mijn stelling was dat Rojer zich gekwalificeerd heeft voor de olympiade. Dat betekend dat hij in top conditie is door degelijke voeding, veel sporten, gezond leven, matig alcohol (er van uit gaande dat hij af en toe een gouden rakker geniet met vrienden) en niet roken. Hij valt ook niet in de categorie zwaarlijvig en volgens mij valt hij niet in de leeftijdscategorie oud tot zeer oud. Hij is positief getest waar hij zeer verbaasd over was aangezien hij alle voorzorg heeft genomen. Hij had dus geen symptomen en wist het nog niet eens. Ergo mijn stelling dat dit bewijst dat: A, de meesten niet eens weten dat ze het griepje bij zich dragen, B, een gezonde levensstijl zeker helpt, C, dat alle maatregelen en prikjes ten spijt het geen jotta uitmaakt omdat het bacilletje toch zijn eigen weg gaat. Tja daar moest de expert over nadenken en hij kwam niet verder dan jamaar statistieken dit en als we naar de modellen kijken dat. Waarbij ik zeker niet zeg dat ik gelijk heb, maar het toont wel aan dat niet ik en ook niet de experts een verklaring hebben voor waarom 98.8 % geen tot milde symptomen heeft, maar er toch een “one size fits all” gedachtengang wordt aangehangen. Ergo, ik sta met liefde mijn prikje af aan de 1.2% die het echt nodig hebben, en Julien kop op het is maar een spelletje, bij de volgende olympiade is het weer penalty en goallllllll”

 24. Ach @Tico. Ik zou bijna medelijden met je krijgen, wat een kinderlijke naiviteit straal je uit met deze reactie. Helaas voor jou, ook het virus zal zich blijven evolueren volgens het principe survival of the fittest. Dat betekent dat, zolang er nog genoeg wappies zijn, het virus om te overleven geen enkele reden heeft om de bescherming van vaccins te doorbreken.

 25. @ Lionfish, hoogmoed komt voor den val. U waant uzelf veilig omdat u de prik heeft gehaald. U kan niks gebeuren. U bent 100% beschermt kan niet meer ziek worden. Vrolijk fluitend kunt u bij Moeke en Pa langs want u bent zeer sociaal betrokken. En dan opeens wordt u ziek, of moeke of pa. Hoe kan dit nou u had zich zo ingeënt en toch ziek? Aha u weet het al dat ligt aan de stoute niet geprikten. U schreeuwt het uit van woede en frustratie, vertroebeld door haat tegen de niet geprikten heeft u niet door dat u daar al die tijd ver van bent gebleven, dat die niet meer deel kunnen nemen aan de samenleving en in een afgesloten glazen hok zijn opgesloten. Terwijl u elke dag uw prikje heeft gehad bent u toch ziek. Dat komt door een ander en niet door u. Gelukkig dat in vele landen inmiddels de prik politie van deur tot deur gaat om een ieder die het waagt om niet Heil Pfizer te scaneren, direct op te pakken. Ter meerdere glorie van het prikje, samen zullen wij u eronder krijgen.

 26. @ LaStiwz, Neen dat is niet te verkrijgen hier. Maar ik kom wel eens in Nederland en daar wordt het wel verkocht in de Surinaamse winkeltjes. Ofwel in Breda danwel in Rotterdam. Ik koop altijd een voorraadje want het helpt goed als je je ziek voelt. Dus ook daar hoef ik niet voor naar Dushi Korsou.

 27. He @Loes. Vind je jezelf niet een verschrikkelijk asociaal tokkiemens als je ervoor kiest om jezelf met de smoes dat er nog weinig bekend is niet te laten vaccineren omdat je denkt dat je er zelf niet echt last van zal krijgen ? Zouden je moeder, vader en oma als die nog leven er ook zo over denken als je hen eenmaal besmet hebt en ze met dank aan jou liggen te creperen ? Gelukkig krijgt de rest van de wereld steeds meer in de gaten dat het de wappies zijn die ervoor zorgen dat de pandemie maar door blijft gaan. Gelukkig wordt vaccineren in steeds meer landen verplicht gesteld en zal het fantasiewereldje van de wappies binnenkort heel erg klein worden.

 28. @Tokkie Martina zegt: “…mijzelf ingesmeerd met Glacial…”

  Verkopen ze die dan in Tsjechië? Je bent immers al meer dan 13 jaar niet in Curacao geweest.

 29. Maar lieve Kiko, waarom bent u zo kwaad? Ik heb nimmer beweert dat iemannd niet ziek wordt toch? Gisteren was ik toevallig ziek, goed geslapen, veel awa di lamunchi gedronken, mijzelf ingesmeerd met Glacial en kijk ik ben weer beter. Gelukkig dus niet besmet geraakt met het vleermuissoep griepje. Wat ik aanhaal lieve Kiko is dat het mij onwaarschijnlijk lijkt dat patienten gaan smeken om een spuitje. Ik neem de verhalen van de verpleegsters dus met een gezonde dosis peper en zout als u het niet erg vind. Wat betreft de heer Trump, laat het dus los Kiko. 4 jaar lang heb je kunnen razen, tieren, schelden en vloeken op de heer Trump. Inmiddels zijn er verkiezingen geweest en is hij geen president meer. Dus alles wat nu gebeurt kunt u niet op zijn conto schrijven.

  Nu rustig ademhalen oke Kiko? Droog je traantjes en verder met de dag.

 30. Tico:

  “Verpleegsters die uit de school klappen over hun patienten”

  Haha, wat een onzin. Je weet van gekkigheid niet meer wat je uitkraamt. Alsof ze namen noemt.

  Habri wowo Yu!

 31. @ Kiko, nu was Clinton News Network altijd al de Weekend en de Mirror onder de nieuws verspreiders, maar ze maken het meer en meer bont. Verpleegsters die uit de school klappen over hun patienten, beelden van ziekenhuizen die uitpuilen van de om een prikje smekende stervenden? Ach jongen toch gaat u even zitten en zie in dat Clinton News Network net als de naamgevers het niet zo nauw nemen. Niet bang zijn hoor, de wereld vergaat niet. Wat op uw kop viel terwijl u onder een boom zat was een eikeltje, niet een stukje hemel. Angst is een slechte raadgever!

 32. Het blokkeert besmetting niet. Ja je kan nog steeds besmet raken met alle voorkomende varianten en dus je kan het ook doorgeven. Waarschijnlijk is da wel beperkter doordat de virus concentratie minder is maar ook dat zijn vooralsnog aannames over concentratie en ziek worden.

  Niet waarschijnlijk maar zeker. De kans om andere mensen te besmetten is een stuk lager en daarnaast hoe meer mensen een vaccine hebben gehad hoe minder mensen zullen worden besmet en daar zullen de wappies ook profijt van hebben!

 33. Vroeger zou men zeggen, oh shoot man, heb je jaren toegeleefd naar deelname aan de olympiade en nu gaat het niet door. Kop op andere keer beter. Nu roepen de meesten hel en verdoemenis en worden er nog net geen hooivorken en fakkels tevoorschijn gehaald. Vanuit deze plek wens ik Julien veel succes en kop op, komt wel goed.

  Feiten relaas. Jean Rojer heeft een test gedaan in Tokio. Jean Rojer moet in isolatie na positief te zijn getest. Daar houden de feiten op. Echter zitten in het panel alweer vele sport deskundigen die ook over andere feiten beschikken en precies weten hoe het komt dat Rojer positief is getest. Hij heeft zich niet laten prikken, hij moet elke cent terugbetalen, hij is een egoist, de mantra van Doctor Da Costa Gerstenbloed wordt een paar keer herhaald, Een deskundige wordt aangehaald die voorsteld om korter te vliegen, want dat helpt, Er wordt gegild om prikken verplicht te stellen, want nu Rojer positief is getest is dat wel het ultime bewijs dat het nodig is.

 34. @Loes,

  Jij zegt “Verplicht vaccineren is geen oplossing voor groepen die toch al niet of nauwelijks ziek worden. Sterker nog het is beter om dat zelfs niet te doen”

  Met de Delta variant worden steeds meer jongere, GEZONDE mensen in het ziekenhuis opgenomen.
  Wil jij dat risico nemen? En wil jij niet een steentje bijdragen om de verspreiding te verminderen?

  Kijk even naar dit filmpje. En zeg nou niet CNN bullshit…. Dit is een echt ziekenhuis met echte doktoren en echte patiënten:

  Staff at a Florida hospital say they are hearing panic, fear and regret from unvaccinated Covid-19 patients

  https://www.cnn.com/2021/07/26/us/florida-coronavirus-hospital-surge/index.html

 35. Coronabesmettingen TeamNL

  Met zijn allen op vlucht KL861: ‘Hoe langer de vlucht, hoe groter de kans op een brandhaard’

  De vier Nederlandse olympiërs die besmet zijn geraakt met het coronavirus, zaten allemaal in hetzelfde vliegtuig. Daar kan het zijn misgegaan, zegt hoogleraar Peter Luscuere.

  “Een vliegtuig biedt absoluut geen bescherming. En hoe langer de vlucht, hoe groter de kans op een brandhaard.”

  KLM stelt in een reactie dat die kans juist gering is.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5244500/vliegtuig-olympische-ploeg-coronavirus-besmettingen-kl861

 36. Besmettingen TeamNL

  KLM bevestigt: bemanning ‘coronavlucht’ Tokio niet getest

  Voorafgaand aan vlucht KL861 naar Tokio was de bemanning niet getest op een mogelijke coronabesmetting, zegt KLM. De vlucht op zaterdag 17 juli vervoerde een groot aantal Nederlandse sporters naar de Olympische Spelen.

  Vijf leden van TeamNL die aan boord zaten, werden afgelopen week positief getest

  https://www.rtlnieuws.nl/sport/artikel/5244549/klm-vlucht-tokio-olympische-spelen-kl861-besmetting-coronavirus-teamnl

 37. Reconstructie | Olympische bubbel was al lek voordat ‘coronavlucht’ KL861 opsteeg

  Vliegen wordt gezien als relatief ‘coronaveilig’, maar de deltavariant zorgt ook in de lucht voor grotere risico’s. 

  Van de zeven bekende Nederlandse coronagevallen in Tokio zaten er zes op hetzelfde vliegtuig van KLM. Net als twee verslaggevers van deze site.

  Een reconstructie van de olympische coronavlucht, waar iedereen door elkaar zat, en de crew ongetest aan boord mocht stappen.

  De KL861 landt zondagochtend 18 juli om 08.24 uur Japanse tijd op Narita Airport. Negen dagen later is nog niemand het vluchtnummer vergeten. Deze vlucht is berucht geworden.

  Maandag was er wéér een nieuw slachtoffer van wat inmiddels de coronavlucht is gaan heten. Tennisser Jean-Julien Rojer is het zesde lid van TeamNL dat in Tokio positief testte op het virus. Vijf van hen zaten op dezelfde vlucht, net als NOS-commentator Jeroen Elshoff, die 350 kilometer ten noorden van Tokio in quarantaine zit in Sendai, waar de voetbalsters hun poulewedstrijden speelden.

  https://www.ad.nl/dossier-olympische-spelen/reconstructie-olympische-bubbel-was-al-lek-voordat-coronavlucht-kl861-opsteeg~a3efda19/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

 38. Vaccinatie zorgt ervoor dat je niet of minder ziek wordt dus minder vatbaar bent voor de effecten. Met andere woorden je afweersysteem is voorbereid. Meer niet.
  Het blokkeert besmetting niet. Ja je kan nog steeds besmet raken met alle voorkomende varianten en dus je kan het ook doorgeven. Waarschijnlijk is da wel beperkter doordat de virus concentratie minder is maar ook dat zijn vooralsnog aannames over concentratie en ziek worden.
  Net als normale griep zal Covid dat er altijd was nooit helemaal weggaan. Met vaccinaties is het wel veel minder dodelijk geworden voor kwetsbaren.
  Meer niet.
  Verplicht vaccineren is geen oplossing voor groepen die toch al niet of nauwelijks ziek worden. Sterker nog het is beter om dat zelfs niet te doen.

 39. Inderdaad @ Fred, laat Rojer alle kosten die er voor hem zijn gemaakt voor deze trip maar gewoon terug betalen, meneer heeft genoeg geld bij elkaar geklapt met dat tennissen. Trouwens niet hij alleen moet terug betalen die ziek worden van corona als ze bang zijn / waren voor een prikkie maar iedereen!.

 40. “Rojer laat in een verklaring weten alles gedaan te hebben om te niet besmet te raken ……” Jaja, maar vaccineren ho maar. Hoe dom kan je zijn!
  Laat hij het gemeenschapsgeld dat gemoeid is met zijn uitzending naar Tokio maar terugbetalen!!!

 41. Hoe kan onze sportheld zo dom zijn zich niet te laten inenten? Niet te geloven. Want inmiddels is het een publiek geheim dat zodra daar geen melding van wordt gemaakt, daar DUS sprake van is. Niet verstandig , geen goed voorbeeld en evenmin sportief ten opzichte van zijn medesporters. Sport hoort te verbinden, en niet te ont-binden. Bai bakuna en ga weer tennissen.

 42. Het is toch vreemd hoe anders Nederland met privacy regels omgaat dan Curaçao. Hier zijn voetballers positief getest maar hun namen werden niet genoemd vanwege de privacy. Als een arme sloeber opgepakt wordt staat Umpy Welvaart (zelf een drugsverdachte) trapa trapa met de camera voordat de verdachte zijn onschuld kan bewijzen.

  Dit lijkt allemaal op een vorm van selectieve privacy, hoe moet dit verklaard worden? Geld koopt privacy?

 43. ParadiseFM
  “Het is al de vierde sporter uit het Nederlands Olympisch Team die positief test op het coronavirus.”

  Nee, hij is de zesde die positief getest is.

 44. Als je je niet laat vaccineren dan is dit de consequentie..
  zeer egoïstisch naar andere sporters.
  Tijd om vaccineren te verplichten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -