27.3 C
Willemstad
• dinsdag 27 juli 2021 01:05

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | In afgelopen maand veel coronapatiënten overleden

Negen patienten liggen in het ziekenhuis van Aruba voor medische zorg.

In de afgelopen weken is aantal overleden coronapatiënten op Curaçao flink gestegen. Op 21 april waren er 95 mensen overleden, twee weken daarvoor ging het om 58 personen.

Twee weken daarvoor, op 24 maart, kende Curaçao nog maar 27 overleden coronapatiënten. Dat betekent dat er in de afgelopen maand gemiddeld meer dan twee coronapatiënten per dag zijn overleden op het eiland.

Het aantal coronapatiënten dat is opgenomen op Curaçao neemt af. Gisteren waren er 82 coronapatiënten in het CMC ziekenhuis opgenomen, waarvan 32 op de intensive care.

- Advertentie -

Er zijn in totaal negen Curaçaose patiënten naar Aruba overgebracht, daarvan liggen er nog vijf op de intensive care. Twee weken eerder ging het om 126 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan 39 op de intensive care.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

16 reacties

 1. @TM
  Overigens hoef “ik” geen autopsie te laten plegen, en primo ik ben voor niemand bang.
  Verder, U zwetst zo ongelooflijk dat ik er niet eens meer op inga. Ik raad dit de andere reaguurders ook aan.

 2. @ William, besmet betekend niet automatisch dat je in het ziekenhuis beland of dood gaat. 98.9% van de personen die besmet raken weten het niet eens of hebben zeer milde klachten. Niet bang zijn dus, angst is een normale reactie voor het onbekende, maar alles komt goed.

 3. @ William, heeft u autopsy laten plegen dat u zeker kan stellen dat het Corona was? Ik kende ook iemand, sporter, at gezond, fietste veel enzovoorts enzoverder. Ging naar playa Knip toe met een paar vrienden, werd onwel en overleed. Hartstilstand. Dat is het leven, mensen gaan dood.

 4. Ik krijg buikpijn van het lachen, als ik dat slappe gezwets van de persoon tico martina lees. Begrijpelijk dat hij in zijn eentje moet fietsen. Want door al dat gezwets zijn de anderen al lang van de fiets gevallen.

 5. Overigens begrijp ik niet waarom de GGD, KOB (Kinderoorden Brakkeput) niet in lockdown gooit er zijn daar een flink aantal besmettingen geconstateerd!!
  Speelt men met levens hier?

 6. Wanstaltig dat gezwets van @TM.
  Het is mij bekend in ieder geval dat er 6 personen in de leeftijd van 40-45, mensen die ik kende en mee sportte, gezonde mensen die gewoon afschuwelijke pech hebben gehad helaas aan corona zijn overleden., waarvan er 2 thuis!
  Ik begrijp het disrespect en negativiteit van TM dan ook niet, elke keer weer dat gezwets.

 7. @ Joep Meloen, neen lees wat ik schrijf. In den beginnen kwamen wat mensen in het ziekenhuis met ademnood. Veelal ouderen met een zwak gestel en wat personen die zichzelf jarenlang hebben volgevreten. Nadat men driftig het experimentele goedje ging toedienen, stegen het aantal mensen die in het ziekenhuis terecht kwamen. Dan kan dokter Gerstennat wel roeptoeteren van “het is de schuld van 1 dagje verkiezingen”, maar dat is een regelrechte belediging van de intelligenten onder ons. Wat mij ook bezorgd maakt is dat het lijkt of er sinds iets meer dan een jaar geen enkele andere doodsoorzaak bestaat. 1 voorbeeld: ik rijd op mijn fiets. Een vrachtwagen rijd door het rode licht en dendert over mij heen. Bloedend en met vele botbreuken wordt ik het ziekenhuis in gesjeesd. Ter meerdere glorie van de waan van de dag sinds maart 2020, wordt ik eerst gecontroleerd op het griepvirus. Ik blijk drager te zijn. In plaats van mij de nodige zorg te verlenen wordt ik op een quarantaine afdeling neergekwakt. Ik bezwijk aan mijn verwondingen. Doodsoorzaak: chinese vleermuissoep virus.

  Nu mijn gedachtengang in een vraag en antwoord vorm:
  Beweer ik dat Corona niet bestaat? Neen natuurlijk niet. Het is het beste bier dat ik ooit heb geproefd, tezamen met Hertog Jan, Palm en Amstel Bier (die van Curacao dan, niet dat smerige goedje die ze in Nederland verkopen. Beweer ik dat er geen virus is? Neen natuurlijk niet. Virussen zijn overal en hebben een nut. Beweer ik dat er geen Corona virus is? Dat beweer ik inderdaad. Corona Virus bestaat namelijk niet. Is het dan een hoax? Neen ook niet. Alleen de benaming die klopt niet. Er zullen best wat ouderen en mensen met een zwak gestel last hebben van de luchtwegen, echter is dat niet iets nieuws dat in maart 2020 is ontstaan. Waarom spreekt men dan over Corona of Corona virus? Tja mensen zijn nu eenmaal kuddedieren. Het is net zoiets als “Brexit” “Kids””Brangelina” enzovoorts enzoverder. De media pent het neer, de massa blaat het na. Waar komt de naam dan vandaan? Nou als je het specifieke virus onder de microscoop bekijkt dan is er een kroonlaag waar te nemen. Aangezien er met latijnse termen wordt gesmeten in de medische wereld, wordt de kroonlaag aangeduid als “Corona”.

 8. @ TM

  Dus al die mensen die zijn overleden hadden geen corona ?
  Ze kwamen het ziekenhuis in met corona, gingen medisch achteruit, moesten aan de beademing, moesten zelfs naar de IC en toen……………als een wonder, hestelden ze, haalden ze een vaccinatie, kwamen daardoor weer op de IC en overleden er aan ?
  Zoiets ?
  Of ligt er niemand met corona in het ziekenhuis, zijn het allemaal patienten die gevaccineerd zijn ?
  Alleen 1 probleem, de uitbraak begon voordat de vaccinaties op gang kwamen, dus wie lag er toen in het ziekenhuis ?
  En belangrijker nog, over de hele wereld liggen de IC’s al meer dan een jaar vol met coronapatiënten, zijn er meer dan 3 miljoen overleden aan corona, maar ineens is dat opgehouden, er overlijdt nu niemand meer aan corona, het is nu nog alleen overlijden door een vaccinatie ?

  En jij gelooft zeker ook nog in de kerstman, sinterklaas, kaboutertjes etc ?

 9. @Tico Martina. Je zwetst zoveel, dat je niet eens meer weet waar je het over hebt. Je kan geen antwoord geven op de vraag van Joep. Kortom je bent gewoon een lawaai papagaai. Groetjes en veel succes met je niet al te overtuigende pogingen om gelijk te krijgen.

 10. @ Joep, nergens heb ik vermeld dat men dit griepje oploopt door de spuit. Ik heb het erover dat deze spuit ervoor zorgt dat mensen opgenomen worden in het ziekenhuis en overlijden. Waar voorheen toen de heise begon over het bacilletje er een handjevol mensen naar lucht aan het happen waren, liepen de getallen meer en meer op door de “maatregelen”.

  Sinds Nederland hun methadonspuiten bij Curacao over de schutting hebben geflikkerd, worden er meer en meer mensen opgenomen in het CMC. en nog kan men de connectie niet leggen? TSK TSK. Maar loop maar achter “Izzy Hoofdluis en Jerry Simpelvangeest” aan en vergeet niet op jullie platchi di dia te kijken want dat helpt zekers

 11. Normaal sterven er op Curaçao gemiddeld 115 personen per maand aan allerlei kwalen … ben benieuwd wat de cijfers nu zijn incl. Corona

 12. @ Tico Martina,

  Dus ik begrijp dat jij jezelf nu tot wetenschapper hebt verklaard ? Kun je ons dan even uitleggen hoe je corona op kunt lopen van een vaccin ? Ben heel benieuwd. En dan gaarne niet komen met het argument: ‘dat zoek je zelf maar uit’ of ‘dat is nu eenmaal zo’.
  Nee, ik hoor graag de uitleg op microbiologisch niveau oftewel wat zit er in de vaccins, hoe werkt dat en hoe wordt dat omgezet in corona ?

  Zou het wellicht toch kunnen dat mensen gewoon corona oplopen, daar ziek van worden en er aan komen te overlijden ? Of is dat voor jou te simpel ?

 13. @ Joep. Heel simpel meneer de “Andre van Duin typetje”. Er worden steeds meer mensen ingespoten met troep die de weldoener Nederland heeft geschonken. Daardoor overlijden meer mensen. Maar aangezien de meesten nog steeds geen causaal verband willen inzien tussen het gestegen aantal prikken en de piek op hetzelfde moment van opnames in het ziekenhuis en aantal doden, zal dit doorgaan tot uiteindelijk er nog maar een handjevol overblijft op het eiland. En dan nog zullen hun het niet doorhebben.

  Dus blijf jij maar geloven in de kleermakers Dokter Hoofdluis Gerstennat en Huisarts Jerry Simpelvangeest. Ik zie wel dat de keizer in zijn blote reet over straat parandeert.

 14. Yep, maar volgens Tico Martina stelt het nog steeds niets voor. Het is en blijft een griepje,we moeten ons er geen zorgen over maken.
  Alleen………………..hoe leg je dat uit aan de mensen die nu op de IC liggen ?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal actieve besmettingen neemt af

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao neemt al twee dagen af. Afgelopen dag testten 48 mensen positief op het coronavirus op een totaal van ruim 1500 afgenomen...

Democracy now! | Monday, July 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Drie Venezolanen doen noodoproep Pisas

Drie Venezolanen die al tien maanden vastzitten in de vreemdelingenbarakken van de SDKK-gevangenis hebben een noodkreet gestuurd naar premier Pisas. Hun detentieomstandigheden zijn slecht en ze worden...

DolfijnFM | Ruim helft hotelkamers weer bezet

Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat meldt CHATA. Daarmee krabbelt Curaçao langzaam weer uit het diepe dal vanwege...

DolfijnFM | Inspectie niet te spreken over uitgaansgedrag jongeren

De Inspectie is niet te spreken over het gedrag van jongeren in het uitgaansleven. Dat schrijft de Èxtra. Dit weekend werd er extra gecontroleerd vooral in het...
- Advertentie -