27.4 C
Willemstad
• zaterdag 27 november 2021 13:24

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Eis van zes weken tegen ‘Lon’ Mutueel

Mutueel was één van degenen die voorop liepen tijdens de rumoerige periode vorig jaar waarbij werd gedemonstreerd en geplunderd op Curaçao.

Tegen ‘Lon’ Mutueel, één van de leiders van de rellen die op 24 juni vorig jaar op Curaçao plaatsvonden, is gisteren zes weken voorwaardelijke gevangenisstraf geëist. Mutueel was zelf niet bij de zitting aanwezig.

Volgens het Openbaar Ministerie is hij schuldig aan opruiing en vernieling. Hij werd tijdens de rellen op Curaçao ook gearresteerd. Mutueel was één van degenen die voorop liepen tijdens de rumoerige periode vorig jaar waarbij werd gedemonstreerd en geplunderd op Curaçao.

Ook leidde hij op 24 juni een groep demonstranten, waaronder werknemers van Selikor, van Post 5 naar het centrum van Punda. Dat leidde uiteindelijk tot ingrijpen van de politie.

In het centrum werden daarna plantenpotten vernield, winkelruiten ingegooid en brand gesticht. De rechter doet over drie weken uitspraak.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

2 reacties

  1. “‘Lon’ Mutueel, één van de leiders”. Eigenschappen van leiderschap zijn o.a.. Intelligentie en charisma. Het zou best kunnen dat Mutueel voor sommige mensen, werknemers van Selikor en andere laagopgeleiden charismatisch overkomt.

    Intellectueel is hij zeker niet, de man heeft zijn opleiding niet eens afgemaakt en is op jonge leeftijd werkeloos en vader.

    Het zegt toch wat dat de werknemers van Selikor gezinshoofden, zich door zo een jongen laten leidden of beter gezegd misleidden. Het is vrij simpel nu MFK in de regering zit, zullen we voorlopig niets meer van Mutueel en zijn trawanten horen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

RO | Benoeming president Gemeenschappelijk Hof van Justitie

De heer mr. M.J. de Kort wordt president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. De Rijksministerraad heeft ingestemd met de voordracht voor benoeming op voorstel van minister...

Democracy now! | Friday, November 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PB | Kanselarij der Nederlandse Orden bezoekt Saba

SABA—Een delegatie van de Kanselarij der Nederlandse Orden bezocht Saba op donderdag 25 november om, onder meer, te spreken met gezaghebber Jonathan Johnson over de voordracht van...

PB | Makana ferry service to Saba, Statia starts December 1

SABA/STATIA—The new Makana ferry service starts on December 1, 2021 with the inaugural run to Saba and St. Eustatius scheduled for this Sunday, November 28, the Public...

DH | Louis-Constant Fleming Hospital can now offer cancer treatment

MARIGOT--After a very long wait, Louis-Constant Fleming Hospital has finally obtained authorisation to treat cancer, a release from the hospital disclosed. The hospital now has a “clean”...
- Advertentie -