27 C
Willemstad
• vrijdag 9 juni 2023

Extra | Journaal 7 juni 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 6, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juni 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Jacinta Constancia: Op de dag dat ik mijn straf moet uitzitten, zal ik me melden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Jacinta Constancia zal zich melden op de dag dat ze wordt opgeroepen om haar gevangenisstraf uit te zitten. Met deze woorden reageert de voormalige...

Telegraaf | Uitlevering Joran van der Sloot in gevaar

Advocaat wil met kort geding uitlevering voorkomen | John van den Heuvel BUITENLAND LIMA - Het overleveren van Joran van der Sloot door Peru aan de Verenigde Staten...

Democracy now! | Monday, June 5, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Directeur Campo Alegre krijgt taakstraf opgelegd

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Directeur Campo Alegre krijgt taakstraf opgelegd

John Loth, directeur van het bedrijf dat eerder Campo Alegre beheerde, heeft een taakstraf opgelegd gekregen van 180 werkuren. De straf kan nog worden omgezet naar 90 dagen hechtenis indien hij de taakstraf niet naar behoren uitvoert.

Zo schrijft het Antilliaans Dagblad.

Loth stond terecht voor mensenhandel, vernieling en bedrieglijke bankbreuk. Voor de beschuldigingen zijn er geen wettige bewijzen gevonden.

De voormalige exploitant van het prostitutiehuis kon echter niet de juiste documenten overleggen om “volledig” van bankbreuk te kunnen worden vrijgesproken.

Bron: ParadiseFM

11 reacties

 1. Het schijnt dat Loth zelf Campo wederom zal gaan runnen voor het OM, zodat het OM de uitstaande miljoenen alsnog zal kunnen incasseren.

 2. Achteraf gezien, is het gewoon een storm in een glas water geweest. Het OM heeft zelf vrijspraak gevorderd voor mensenhandel, vernieling en bedrieglijke bankbreuk.

 3. Lul vonnis..
  iedereen wist en weet hoe het was daar.
  rechters met boter op hun hoofd
  Die rechters zijn hier niet zomaar.
  Die worden gestuurd omdat ze in nl niet zo goed functioneren.
  Dus zoek iets over hen.
  Moet niet al te moeilijk zijn.

 4. Campo heeft een hotelvergunning en is derhalve helemaal niet verantwoordelijk voor de gasten (vrouwen) die daar verblijven.
  Vele Curacaoenaars hebben hetzelfde probleem ondervonden in het buitenland in een hotel toen de COVID pandemie alles lam heeft gelegd. Lokale mensen hebben de vrouwen in Campo aangezet om valse aangifte te doen, omdat ze dachten hierdoor een fikse schadevergoeding te kunnen toucheren.

 5. @Claps, ik kan niets anders beamen dat je meer dan honderd procent gelijk hebt. Puur mensenhandel heeft hij inderdaad gepleegd om met zo’n flut straf vanaf te komen.
  Shame on you O.M.

 6. Zoals altijd een vreemd vonnis, de man heeft de vrouwen opgesloten en laten creperen en het OM komt met een taakstraf. Mijn Latijn is niet meer wat het was maar volgens mij voor de wet moet gelden, ‘omnis est aequalis’ (iedereen is gelijk).

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties