27.1 C
Willemstad
• woensdag 28 juli 2021 22:55

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | CRA wil meer versoepelingen

Voor de restaurants sector zijn er nog een aantal beperkingen geldig zoals het dragen van een mondkapje voor personeel, ook op een terras en het niet mogen zitten aan de bar.
De Curaçao Restaurant Association is van mening dat er weer versoepelingen afgekondigd kunnen worden. De laatste persconferentie was op 4 juni sindsdien zijn er nauwelijks besmettingen bij gekomen.

Voor de restaurants sector zijn er nog een aantal beperkingen geldig zoals het dragen van een mondkapje voor personeel, ook op een terras en het niet mogen zitten aan de bar. Daarnaast mogen restaurants binnen en buiten nog maar 50% van hun capaciteit benutten.

Dit drukt volgens CRA de omzetten enorm en dit zou ook niet in verhouding zijn tot alle andere sectoren die nagenoeg geen beperkingen meer kennen.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Zo te zien zit er toch nog wel wat angst, onwetendheid en helaas ook wat lichte paraoia in onze maatschappij. Zolangzaamaan wordt het wel moeilijk om daar nog begrip voor op te brengen. Het percentage volwassen met vakuna ligt boven de 70% en de opnames CMC zijn er naar; vele weken precies 0 er bij. Het vakuneren blijkt dan ook zeer effectief en succesvol. Gelukkig maar. Hetzelfde geldt voor de PCR test. Kan er dus meer ‘geopend’ worden? Ja, dat kan. Ook al blijft dat voorlopig met verstand, wetenschap en cijfers. En niet met gevoel, hoe verleidelijk dat ook is. Overwogen kan worden ook de antigeentest af te schaffen. Hoe financieel aantrekkelijk dit ook is voor de aanbieders daarvan.

 2. @ Stanley,

  Toch wel apart dat een aantal mensen zich zo onsterfelijk impopulair hebben weten te maken met hun complottheoriën dat ze zelfs hier nog worden genoemd.

 3. Hoe maak je een eiland gezond en virus vrij!.Hele eiland op slot behalve een paar restaurants waar alleen politikie’s mogen komen eten en zorgen dat daar het nieuwe zuid Amirikaanse VVVVV heerst, maak de rest maar zelf af. Binnen een half jaar is het eiland gezond en weer $$$$ rijk zonder opvreters die gaan direct het hok in naast oproer kraaier Gerrit de Raaf en meloper Pik Pisas.

 4. Versoepeling of niet er zijn nog steeds veel mensen die huiverig zijn om een restaurant te bezoeken. Er zijn nog veel mensen die bang het virus via sla naar binnen te krijgen. De gedachte daarachter is dat sla niet gekookt wordt dus door de keukenpersoneel verspreidt kan worden.

  Ik ben geen dokter maar volgens mij kan het virus net als zaadcellen zonder gevaar doorgeslikt worden.

 5. Zolang er mensen als Linda van Dijk die niet gevaccineerd zijn mensen blijven besmetten bij Bijna Thuis, blijft het risico op besmetting met de Delta variant heel hoog. versoepelingen prima. Maar dan met vaccinatiebewijs. zodat de wappies als van Dijk, Bolier,luiten en Gerda van Kessel niet weer het hele Eiland in een lockdown kunnen gooien.

 6. De CRA overdrijft m I sterk.
  Ook Mambo is afgeladen waar iedereen doet waar hij/zij zin in heeft.
  Kortom men heeft lak aan alles.
  Ik hoop in ieder geval dat het blijft zoals nu, dus niks verder versoepelen. Zodra je alles helemaal opengooit kun je de besmettingen zien oplopen.
  Aan het gezwets van Sybrandi heeft niemand iets!

 7. Volgens mij zijn die versoepelingen al ruimschoots gaande…..

  Zaterdagavond was er nauwelijks pakeerruimte bij Zuikertuin Mall….

  Restaurants afgeladen zonder inachtneming van distantie

  Politie reed rond en liet alles begaan…

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DolfijnFM | Stroomstoring Bonaire

Bonaire heeft sinds vanochtend 08.00 uur te kampen met een grote stroomuitval. Elektriciteitsbedrijf WEB bevestigt de storing. Het hele eiland ligt plat. Precies een jaar geleden, op 31...

Democracy now! | Wednesday, July 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Curadoet pakt 300 projecten aan

Curadoet zal, na twee keer uitgesteld te zijn geweest, aanstaande zaterdag plaatsvinden. De grootste vrijwilligersactie van het eiland heeft dit jaar 300 projecten beschikbaar gesteld. Voor ruim...

ParadiseFM | Truks in brand bij Rodricon Transport

Verschillende truks van Rodricon Transport zijn vannacht volledig uitgebrand. Iets na drie uur ‘s nachts kreeg de politie een brandmelding binnen en rukten zij samen met de...

PBC | Vrouw die pcr-test vervalste was medewerker RCN

Persbureau Curacao De vrouw die haar PCR-test vervalste om Curaçao toch binnen te kunnen komen is een medewerker van Rijksdienst Caribisch Nederland op Bonaire. De vrouw met de...
- Advertentie -