31 C
Willemstad
• zaterdag 23 oktober 2021 16:43

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal nieuwe besmettingen voor vierde dag hoger dan aantal genezingen

Het aantal patiënten in het CMC is donderdag gedaald. Toen lagen er 30 patiënten in het CMC, een dag daarvoor waren dat er 35. | Antilliaans Dagblad
Het aantal nieuwe besmettingen op Curaçao is voor de vierde dag op een rij hoger uitgevallen dan het aantal mensen die uit isolatie gaan. Zo blijkt uit de recente coronacijfers.

Donderdag werden er 58 nieuwe coronagevallen vastgelegd, terwijl 29 personen genezen zijn verklaard. Daarmee staat het aantal actieve gevallen op het eiland op 454 besmettingen.

Dat aantal viel eerder deze week ook na meer dan 3 weken weer boven de 400 uit. Het aantal patiënten in het CMC is donderdag gedaald. Toen lagen er 30 patiënten in het CMC, een dag daarvoor waren dat er 35.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. @Willam, lees nou eens een keer en reageer daar op. Ga niet op de emotionele toer. Ten tijde van Softenon is ook gevraagd om vertrouwen. Dat vertrouwen werd beschaamd. Vind u het dan gek dat sommige mensen de kat uit de boom kijken? Jeetje wat verlang ik terug naar de jaren 80 -90 toen nog niet het merendeel een emotioneel hoopje ellende werd van een woordje.

  @Commentpolis, er is maar 1 persoon die het wachtwoord heeft inderdaad en dat ben ik. Ik deel mijn laptop met niemand dus er zal geen vreemde eend onder mijn IP kunnen reageren. Ik probeer het netjes te houden, ook al reageer ik recht voor zijn raap. Sorrie, zo ben ik opgegroeid, ben van de oude stempel en geen snowflake. Ik sta wel achter mijn mening en zal dus nooit onder een schuilnaam of alias reageren. En volgens mij is dit niet de Taalkundige Unie maar een forum waar de boodschap telt en niet een D, DT of wat dan ook. Als het onleesbare prietpraat is dan mag het verwijderd worden, maar volgens mij is dat het niet.

 2. Het is nogal wat om je medemens schizofreen te noemen.
  Schizofrenie is nu niet echt een prettige aandoening.
  Dan wordt zelfs ‘softenon ‘ gebezigd, een ernstige thalidomide ramp die veel gehandicapten heeft voortgebracht.
  Niet om het een of ander maar dit soort gewauwel loopt wel de spuigaten uit.

 3. @Marlon: ik/het syssteem checkt niet enkel het IP adres.
  Probeer jij een onder de naam van @Tico een post te plaatsen. Ik zal niet letten op je IP adres. Die post komt er dan enkel door als je het wachtwoord van @Tico weet, het apparaat van @Tico hebt (baaah) hetzelfde besturinssysteem gebruikt, dezelfde schrijfstijl hebt, dezelfde taalkundige fouten maakt en nog veel meer.

  Maar ja, zolang je je wachtwoord niet beschermt of er eentje heb wat makkelijk te kraken is, heb je al bijna de hele strijd verloren.

 4. @Marlon, lezen graag als het u blieft dank u wel. Als u de ganse buurt wil uitnodigen die allemaal reageren hier op dit forum dan kan, mag en is dit toegestaan. Niemand die erover valt. Het wordt pas zielig als die buurtgenoten dan gaan schrijven “ja man ik ben het met je eens”. Hou dat binnenskamers want dit is regelrechte schizofrenie. En ik snap wat u bedoelt, maar voor enkelen (en ik ga geen namen noemen) telt wel degelijk dat het 1 en dezelfde persoon is die onder verschillende aliassen reageert en ook nog eens op zichzelf. Zo een rare kwast hangt trouwens ook op andere nieuwsfora rond zoals joop.nl en nu.nl. Zielig, pathetic en reden tot zorgen.

  Dan over de besmettingen, terwijl iedereen zich daar over beklaagt, liggen binnenkort enorm veel mensen in het ziekenhuis te spartelen door een dengue of chicucha besmetting door muggen. Just saying

 5. Tico Martina: Dan heb je ook nog schizofrenen die onder verschillende aliassen reageren.

  Ikke: ik heb dit enkele keren hier gelezen. Dat de moderator zoiets schrijft. Maar als iemand jouw computer gebruikt om een comment te posten, terwijl jij dezelfde computer gebruikt om te schrijven. Is dit dan een alias ?
  Neen, het is een genuine posting.
  Erger nog, als een hele familie dezelfde desktop thuis gebruikt. Dus ik dent dat de commentpolitie voorzichtiger moet zijn. Of niet ?

 6. @Sonia, doe geen moeite. De malloten op dit forum zijn zo heilig overtuigd dat alleen zij de wijsheid in pacht hebben. Laat ze gelukkig zijn met hun prik. Dan heb je ook nog schizofrenen die onder verschillende aliassen reageren. Het ergste is dat die ook nog reageren op zichzelf en dan roepen van “ja jij hebt gelijk”. Dit soort lieden spuiten hun kinderen en kleinkinderen in met Softenon als de orakels die zich expert noemen dat zouden roeptoeteren op tv. In 1.5 jaar tijd zijn velen veranderd van weldenkende mensen in wonderdrankjes aanhangers. En oh wee als je hun zegt dat er rioolwater in het flesje zit, dan lynchen ze je.

 7. Is Ivermectine niet iets voor dieren bedoelt ?
  En de doctoren zeggen om dit niet tegen Covid te gebruiken ? En Sonja schrijft het voor ?

  Wat raar, men vertrouwt de vaccine die doctoren tegen Covid voorschrijven niet. Maar men vertrouwt wel Ivermectine die doctoren adviseren om niet tegen Covid te nemen.

 8. Dit is wereldwijd gerapporteerd: hoe meer mensen zijn gevaccineerd met 2 prikken, hoe meer mensen besmet rakken met Corona virus, zie Israel, Cyprus, Malta, en landen in Asien. De vaccinaties beschermen niet/niet toereikend tegen de virus.In tegendeel, ze zorgen voor meer mutaties van de virus. Veel landen gaan over om de ziekte nu te behandelen met Ivermectine, geneesmiddel die al lang bestaat, die goedkoop is en effectief in de behandeling van Covid-19, wat natuurlijk de bedrijven die de vaccines produceren, niet fijn vinden. Het wordt tijd om ook hier dit geneesmiddel uit te proberen bij zieke patienten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Friday, October 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Video: eerste smart bushalte bij Cas Coraweg

Op de Cas Coraweg is gisteren de allereerste smartbushalte op Curaçao geplaatst. De ‘slimme’ bushalte werd geplaatst tegenover het Radulphus College. Bij de halte staat een touchscreen, waar...

Nu.cw | Stichting Ambulans Deseo laat laatste wens in vervulling gaan

Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) is onlangs opgericht naar voorbeeld van de Nederlandse Stichting Ambulance Wens. Het doel van de stichting is om nog eenmaal een laatste...

PBC | EZ Air vanaf 3 december naar Medellín

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- Na een periode van enkele maanden voorbereiding, is luchtvaartmaatschappij EZ Air op donderdag van start gegaan met de verkoop van vluchten naar Medellín in Colombia....

PBC | Journalist Dick Drayer over zijn Covid: Het scheelde niet veel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – “Het had niet veel gescheeld of ik had hier niet gezeten”, verteld NOS-correspondent Dick Drayer, die de dood in de ogen keek nadat bij...
- Advertentie -