29 C
Willemstad
• woensdag 26 januari 2022 14:21

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | 274 Koningsdagpakketten verkocht voor het goede doel

- Advertentie -
Gezinnen konden een Koningsdag Family Box kopen met diverse Hollandse spelletjes erin. Daarnaast hebben diverse bedrijven geld gedoneerd. .

Tijdens het fundraisingevent Koningsdag at Home zijn in totaal 274 ‘Koningsdag Family boxes’ in huis gehaald. Van de opbrengst krijgen 2000 kinderen na de lockdown een volledig verzorgd dagje uit naar het Kindermuseum Curaçao.

Gezinnen konden een Koningsdag Family Box kopen met diverse Hollandse spelletjes erin. Daarnaast hebben diverse bedrijven geld gedoneerd. De actie is een initiatief van het Kindermuseum Curacao en Paradise FM.

Doordat evenementen tijdens Koningsdag vanwege de lockdown niet toegestaan waren, besloten het Kindermuseum en Paradise FM een alternatief te bieden: de Koningsdag Family Box, waarmee deelnemers het ‘Koningsdaggevoel’ in huis konden halen.

Voor ANG 100,- konden geïnteresseerden zo’n box thuis laten bezorgen, met daarin een aantal oud-Hollandse spellen, oranje attributen, een bingokaart voor de Paradise FM Muziekbingo en een inlogcode voor een online Koningsdag Familie Quiz.

- Advertentie -

Gedurende de dag konden door de deelnemers diverse prijzen gewonnen worden. In totaal zijn 274 van deze Family Boxes verkocht. Bovenop de Family Boxes deden ook een aantal bedrijven een donatie.

De opbrengst komt ten goede aan het Museum 4 All-project, waarbij 2000 kinderen die anders waarschijnlijk niet zouden kunnen gaan, een bezoek brengen aan het Kindermuseum. Daarbij worden ze opgehaald met een bus, krijgen ze gratis toegang tot het educatieve museum en een kleine versnapering.

“Juist in deze coronatijd is het belangrijk om kinderen een stukje positiviteit te brengen. Daarom vinden we het Museum 4 All-project zo belangrijk”, aldus Esther Pijl, directeur van het Kindermuseum

Naast deze fundraising voor het Kindermuseum steunt radiozender Paradise FM doorlopend het Daily Meal Program met diverse acties online en op de radio. Een deel van de opbrengst van de Koningsdag Family Boxes komt ten goede aan het Daily Meal Program.

Die organisatie verzorgt dagelijks honderden gezonde warme maaltijden voor gezinnen die door de coronacrisis moeite hebben om rond te komen. Met een deel van de opbrengst van Het Koningsdag at Home event kan het Daily Meal Program vijfhonderd gezinnen van een warme maaltijd voorzien.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Pisas vergadert met Standard & Poor’s

Premier Pisas heeft vergaderd met vertegenwoordigers van Standard & Poor’s. De internationale kredietbeoordelaar bekijkt de economische toestand van Curaçao vanuit verschillende ooghoeken. Volgens Pisas werd gesproken over de...

Democracy now! | Tuesday, January 25, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 25 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Premier bezoekt Aruba voor exitstrategie corona

Premier Gilmar Pisas en Minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia hebben een bezoek gebracht aan Aruba om te leren over de exitstrategie wat betreft het coronavirus. De Arubaanse minister van...

DolfijnFM | Corendon begint met tweede fase

Corendon begint met de tweede fase en uitbreiding van de bouw van het hotel aan de Pater Eeuwensweg. Dat meldt de Èxtra. Er worden drie- tot vierhonderd...

DolfijnFM | Afspraak autokeuring nu ook digitaal

Wie op Curaçao zijn auto moet keuren, kan sneller terecht aan het digitale loket. Sinds gisteren is het afsprakensysteem van het keuringslokaal op- internet geopend. Op www.gobiernu.cw...
- Advertentie -
- Advertentie -