29 C
Willemstad
• donderdag 22 februari 2024

ParadiseFM | ‘Nederlandse bureaucratie onnodig belastend voor BES-eilanden’

De Caribische eilanden Bonaire, Sint-Eustatius en Saba klagen al lang over de bureaucratie die om de hoek komt kijken als ze geld van Nederland nodig hebben. Het...

ParadiseFM | Hevige brand in populaire snackbar ‘Lik je vingers’

De Curaçaose brandweer moest vanochtend met spoed uitrukken nadat ze een melding hadden gekregen van een brand midden in Saliña. Bij aankomst bleek dat de populaire snackbar...

ParadiseFM | Opnieuw arrestatie in zaak van ontvoerde ondernemer

De politie heeft gisteren een 21-jarige Curaçaose man gearresteerd. Hij is al de zevende opgepakte verdachte in de zaak rond de ontvoering van een ondernemer in Veeris...

ParadiseFM | Partij Vishon doet niet meer mee aan verkiezingen

De politieke partij Vishon doet niet mee aan de komende parlementsverkiezingen. Dat heeft de leider van de partij tegen Amigoe gezegd. Vishon deed in 2021 één keer...

ParadiseFM | Vrees voor tientallen doden bij ramp illegale goudmijn Venezuela

Autoriteiten in Venezuela houden rekening met tientallen doden door het instorten van een illegale mijn. In een afgelegen gebied van de Amazone werden talrijke gouddelvers bedolven. De burgemeester...

Telegraaf | Zeker 15 doden na instorten van illegale goudmijn in Venezuela

CARACAS - Door het instorten dinsdag van een illegale goudmijn in Venezuela zijn minstens vijftien mensen om het leven gekomen, zo maakte president Nicolás Maduro woensdag (lokale...
- Advertisement -spot_img

NU | Prinses Beatrix besmet met coronavirus

HomeNieuwsGezondheidNU | Prinses Beatrix besmet met coronavirus
Prinses Beatrix kwam maandagochtend na een vierdaags werkbezoek terug uit Curaçao. Daar vertelde ze dat ze tweemaal gevaccineerd is tegen het coronavirus en al een boosterprik heeft ontvangen | ANP

Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus, laat de Rijksvoorlichtingsdienst zaterdagavond weten. Ze had zich laten testen nadat ze milde verkoudheidsklachten had.

De 83-jarige prinses zit in thuisisolatie.

Prinses Beatrix kwam maandagochtend na een vierdaags werkbezoek terug uit Curaçao. Daar vertelde ze dat ze tweemaal gevaccineerd is tegen het coronavirus en al een boosterprik heeft ontvangen.

Ze vloog zondagavond laat, Nederlandse tijd, terug op een lijnvlucht van KLM.

De moeder van koning Willem-Alexander lag afgelopen juni in het ziekenhuis in Leiden vanwege een middenoorontsteking.

Bron: Nu.nl

Dit artikel is geplaatst in

21 reacties

 1. @Knoekoe. Klopt dat het lastige materie is, vandaar ook mijn suggestie om eens met een deskundige te spreken. Inderdaad maken gevaccineerden soms joviaal gebruik van hun herwonnen vrijheid. Dat zou geen probleem zijn geweest als het virus zich via niet gevaccineerden niet voortdurend fors kan vermeerderen. Dat heeft ub de westerse wereld inmiddels aantoonbaar miljarden schade opgeleverd, die eigenlijk op deze lieden verhaald zou moeten worden. Maar dat is weer statistiek, en ook daarvoor is het verstandig om een deskundige te raadplegen en niet af te gaan op het slappe gezwets van reageerders als @Limoen.

 2. Een belangrijke les van Corona die geen onderscheid des persoon maakt, kruip niet zomaar in de kont van iemand want voordat je het weet, ben je besmet.

 3. Moeilijk vraagstuk @Lionfish!

  Eerlijk is eerlijk, ik derf de virologische “gravitas” om hier een oordeelvaardige uitspraak over te doen.

  Best een Krasse stelling overigens : “100% de schuld van de ongevaccineerden”..
  100%?

  dus 0% de schuld van een “mijns inzien” niet optimaal werkend vaccin, die nu al een 3e (booster)prik vergt?

  Ik denk dat roekeloze gevaccineerden, die au plein public op “sheetbook” wapperen met hun “QR” code, dat ze eindelijk “los kunnen gaan” op “feest en beest” vakantie bestemmingen als Ibiza, mallorca of de Antillen, ook een aardig, niet te verwaarlozen steentje bijdragen aan de infecties.

 4. Net bij onze Beatrix, na 3 vaccinaties. Uitzonderingen bevestigen de regel, oftewel breken de regel. Volledig spoedig herstel toegewenst.

 5. Het is een feit dat de vaccins niet zo effectief zijn als door de producenten beweerd werden. Nu al spreekt men van elke 10 tot 12 weken een boostershot. Straks wordt het net als een dagelijkse insuline prikje. Wordt tijd voor een “class-action” rechtszaak wegens bedrog en oplichting. Lionfish en William moeten ook aansprakelijk gesteld worden voor de economische en financiele schades, want zij werken het bedrog in de hand. Volgende week kunnen ze in de rij gaan staan om hun booster te halen. Hopelijk passen ze dan op om anderen niet te besmetten.

 6. NB
  @Lamoen
  Check even de data van het European center for disease control, daar krijg je de exacte info over landen waar wel en niet is gevaccineerd. Als je het snapt natuurlijk want het lezen en begrijpen van data ‘ain’t easy’.
  Verder blijf ik erbij dat de niet gevaccineerden het grootste gevaar vormen.
  Overigens bij elke ernstige uitbraak, daar is Covid geen uitzondering op.
  Ik beroep mij in deze graag op de wetenschap en niet op een bazelende KKC reaguurder.

 7. @knoek-koe. Als je het wilt weten, dat is inderdaad 100% de schuld van de ongevaccineerden. Deze zijn er immers verantwoordelijk voor dat het virus met hoge titer blijft circuleren om vervolgens ook gevaccineerde mensen te besmetten. Vraag het eens na bij een gediplomeerde longarts of viroloog!

 8. Tja @Limoen. Jouw fabeltjeskrant met klinkklare onzin over gezonde en gevaccineerde mensen kennen we inmiddels wel. Klinkt als een doorgedraaide langspeelplaat. Ik hoop dat de meeste mensen inmiddels met een beetje doorleze meer wijsheid hebben opgedaan dan jij.

  https://www.tubantia.nl/dossier-coronavirus/longartsen-misverstand-dat-gevaccineerden-net-zo-goed-in-ziekenhuis-terechtkomen~a8ab4a370/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https%3A%2F%2Fms-my.facebook.com%2F

 9. Alle besmettingen van Omicron virus in de Westerse wereld, zijn overgebracht door volledige gevaccineerden. In Nederland kwamen er in 2 vliegtuigen uit Zuid Afrika 61 besmette gevaccineerden. Het moge duidelijk zijn dat besmettingen veroorzaakt worden door zowel gevaccineerden als niet gevaccineerden. In Europa en ook op Curacao zijn er veel meer gevaccineerden dan niet. Elke dag ontdekt GGD besmette binnenkomende passagiers die reeds gevaccineerd zijn.
  Het onder huis arrest zetten van niet gevaccineerden heeft geen zin als volledig gevaccineerden de virus blijven verspreiden.
  Nogmaals, gezonde mensen ondervinden geen of minimale problemen van de virus. De mensen met allerlei kwalen dienen aangemaand te worden om zich te laten vaccineren, en dan alsnog AFSTAND houden en mondkapje op waar vereist.
  Alle andere maatregelen zijn complete nonsens.
  Koppige mensen zoals William, Lionfish en Joep zijn medeschuldig aan de economische schades die aan Corona geweten worden.

 10. Omdat @lamoenchi het schijnbaar niet kan laten mijn naam te noemen denk ik dat hij langzaam maar zeker doordraait en blijft raaskallen of hij
  gaat volledig voorbij aan het feit dat de ernstige mate van de besmetting die gevaccineerden kunnen krijgen uitblijft. Afhankelijk van welk vaccin kan plm 30% nog wel ziek worden alleen is de ernst weg.
  De non vaccinated zijn de spreaders.
  De meeste ongevaccineerde clowns om Beatrix heen, zoals Janga cs, zijn de spreaders vooral tijdens het banquet.
  Niet meer en niet minder.

 11. Beatrix is 2x gevaccineerd, en heeft een boosterprik ontvangen: Krijgt Corona.
  Is dat de schuld van de ongevaccineerde, of werkt het vaccin maar mondjesmaat?

 12. Laten we hopen dat dit voor iedereen hier een les is. Het was gênant om te zien hoe iedereen zo dicht mogelijk op de foto met Beatrix wilde zijn.

 13. Zo te zien, hield ze geen 2 meter afstand van de gouverneur. Is die wel gevaccineerd ?
  Dagelijks lezen we in het nieuws dat er een aantal import besmettingen zijn. Allemaal gevaccineerd en getest voor de vlucht naar Curacao. Hoe kan dat toch ?
  De princes is volledig gevaccineerd en booster gehad en toch besmet. Hoe verklaren Lionfish, William en Joep dit allemaal ? Volgens Lionfish is het de schuld van de niet gevaccineerde Lamoenchi. Ik zweer dat ik niet in de buurt van de princes ben geweest. Ik heb haar bezoek in het nieuws gevolgd. In 4 jaar niet in Nederland geweest. Onmogelijk dat Lamoenchi het gedaan heeft.

 14. In de NRC las ik dat er geen afstand werd gehouden, en zij na de 1e dag geen mondkapje meer droeg.
  Niet slim dus, zeker met die clowns uit de Staten/regering tijdens het banquet die doen waar zij zin in hebben. Een super spreader event.
  Op geen enkele foto zie je wie dan ook van deze regering met mondkapje.

  Ik wens haar een speedy recovery.

 15. Ik moet zeggen dat ik zeer maar zeer vreemd vond dat de princes nu heeft gekozen om Curacao te bezoeken.
  Risico voor onze pueblo en risico voor haar zelf.
  En zie nu.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties