31 C
Willemstad
• donderdag 21 oktober 2021 14:57

Laatste reacties

- Advertentie -

NU | Kinderen in China mogen nog maar drie uur per week online gamen

De nieuwe regels zijn onderdeel van een harde aanpak van de machtspositie van grote techbedrijven in het land.

De Chinese autoriteiten hebben nieuwe regels ingevoerd waardoor kinderen voortaan niet langer dan drie uur per week online mogen gamen, schrijft Bloomberg op basis van Chinese staatsmedia. De regels zijn ingevoerd uit bezorgdheid over gameverslaving.

Kinderen die jonger zijn dan achttien jaar mogen onlinespellen alleen nog maar op vrijdagen, feestdagen en in weekenden spelen tussen 20.00 uur en 21.00 uur. Buiten die tijden mogen de aanbieders van deze games geen diensten beschikbaar maken voor kinderen.

Aanbieders moeten ook de identiteit van jonge gamers verifiëren als ze willen inloggen. Autoriteiten gaan erop toezien dat gamebedrijven de regels handhaven.

- Advertentie -

China legde eerder al beperkingen op aan minderjarigen. Op feestdagen mochten kinderen nog drie uur lang spelen en op andere dagen anderhalf uur. De nieuwe regels zijn onderdeel van een harde aanpak van de machtspositie van grote techbedrijven in het land.

Bron: Nu.nl

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. Beste @Tico Martina, volgens mij is één van de regels, niet op elkaar reageren maar op de berichten. Als je niets te zeggen heb, shut dan de fuck up.

  2. @ Ericlapas. Puur economisch gezien is het sowieso al verkeerd dat je getrouwd bent EN ook nog eens kinderen hebt. Verder is het een stap in de goede richting en benieuwd of de andere landen nu ook dit gaan doorvoeren. Alle landen zouden een gezonde leefstijl moeten afdwingen en zeer zwaar inzetten op niet meer roken, matigen met gamen, verbod op ongezond voedsel, en op straffe van dwangarbeid voor een ieder die lichamelijk capabel is een driedaagse rondje sportschool. De wereld heeft in 1.5 jaar al laten zien dat mensenrechten niet toedoen, dus nu in 1x goed doorpakken.

  3. Weet niet ik zal wel een slechte vader zijn. In de vakantie als mijn vrouw voor werk naar het buitenland is laat ik mijn dochter van 9 tot diep in de nacht gamen.

    Langzamerhand vindt ze het gamen steeds minder leuk en nu is ze dol op skaten. Kost ook een vermogen want ze moet baggy broeken hebben, de t-shirts moeten extra large zijn en speciale sneakers. Als ik naar mijn bankrekening kijk denk ik dat het een verkeerde keuze was om onze dochter gender neutraal op te voeden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Het toppunt van onverdraagzaamheid

Naar aanleiding van het stuk van de Asosashon over homo’s van dominees en pastoors die verenigd zijn in de associatie van christelijke voorgangers (APK) wil ondergetekende graag...

Telegraaf | Politici Bonaire boos op Ollongren: ’Dit verraadt onbekendheid met het leven in Caribisch Nederland’

Den Haag - Een Kamerbrief van demissionair minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) waarin de bevolking van Caribisch Nederland wordt opgeroepen om korter te douchen en de airco vaker...

Democracy now! | Wednesday, October 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 oktober 2021

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Overheidsschuld Curaçao ruim vier miljard gulden

De overheidsschuld van Curaçao is ten opzichte van het einde van het kwartaal weinig veranderd. De schuld van het tweede kwartaal van 2021 is ruim 4 miljard...

PBC | Inflatie Caribisch Nederland stijgt weer

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De prijzen op Bonaire zijn in juli, augustus en september 4,3 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS. In...
- Advertentie -