27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 18:16

Laatste reacties

- Advertentie -

NU | Josylvio door politie meegenomen op vliegveld Curaçao

Josylvio, die eigenlijk Joost Dowib heet, bracht in 2016 zijn eerste album Ma3seb uit

Josylvio is door de politie van Curaçao meegenomen op het vliegveld van het eiland. Op beelden, die onder andere te zien zijn via Fawry not Sawry, is te volgen hoe de rapper hardhandig wordt meegevoerd.

Het management bevestigt aan Shownieuws dat het gaat om de rapper, maar zegt dat nog niet duidelijk is wat er is gebeurd en dat het niet bekend is of Josylvio nog vastzit. NU.nl is in afwachting van meer informatie.

Op zijn eigen Instagram is nog niets te zien van het incident. In de Story van Josylvio is wel te volgen dat hij woensdag in het vliegtuig zat.

- Advertentie -

Hardhandig opgepakt op Hato. Het is niet duidelijk is wat er is gebeurd en het is niet bekend is of Josylvio nog vastzit

Josylvio, die eigenlijk Joost Dowib heet, bracht in 2016 zijn eerste album Ma3seb uit. Daarna volgden vijf andere albums. De rapper deed in 2018 mee aan Expeditie Robinson.

Bron: Nu.nl

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

17 reacties

 1. Respeta polis ay respeta polis
  Respeta polis p’e respeta bosnan

  Si polis duna bo un procesverbaal
  Korda di bisele danki danki wel
  No tratele brutu no tratele malu
  Un tin niun manera pa bo por gan’e

  di Rudy Plaate

 2. Alsof de zwarte man nooit woordjes heeft voor andere rassoorten.

  Maar dat is anders. Volg aub de BLM theorie. Zwarte mensen zijn altijd het slachtoffer van witte mensen. En als wij racistisch zijn dan is het anders. Want de witten doen het uit superieuriteitsgevoel en van ons is een soort tegenreactie en mogen wij ook eens?

 3. Deze ‘rappers’ in Nederland hebben 0,0 respect voor de politie,

  ik ben blij te zien dat dat anders is op Curacao..

 4. Zoals Grapperhaus altijd roept je blijft met je poten van ons personeel af.= en je scheldt onze mensen niet uit.
  “Rappertje” had dit op een airport waar dan ook in de US niet moeten proberen want dan was het niet bij een klap op zijn kop gebleven.
  Maar professionaliteit of niet, ik vind de politie hier bijzonder zachtaardig hoor, vergeleken met veel Europese Zuidelijke landen.

  En verder I rest my case weer. Het is voor mij niet interessant meer.

 5. @William zegt, Hij riep kk-n , neem aan dat je bedoelt kankerneger?
  Niet goed!
  Maar, Noem me één hiphop lied, hetzij van Curacao, Usa, of Nl, UK waar het woord nigga / nigger/ neger niet gebruikt wordt. Stop dan met deze woorden te gebruiken als je niet wilt dat andere ze gebruiken,

  Alsof de zwarte man nooit woordjes heeft voor andere rassoorten.

 6. @William, een agent die doordraait om wat een passagier roept hoort daar niet thuis en is duidelijk ongeschikt voor dit beroep, waar het de kunst om zaken te kalmeren.

  Ik hoop dat deze agent een basiscursus zelfbeheersing moet volgen en dan wordt afgeserveerd.

  Een hoop korte lontjes in het politiekorp die blijkbaar heel makkelijk op de kast te jagen zijn.

  Wat een flapdrol, net als de kandidaat gouverneur van florida die ook met één lullig monkey woordje helemaal van zijn apropos was gebracht, totaal unfit!

  Gelukkig dat noch de agent noch de rapper blank zijn, want dan waren de rapen gaar! Rapper omdat hij Neger riep, en politie omdat hij een man medelander met “kleur” op zijn muil mepte.

  Blijkbaar heeft de exotische rapper niets op met een “neger” die hem afblaft, en liet de agent die zijn handen niet thuis kon houden zich kennen als een loshandige dombo met een heel klein ego !

 7. Typisch police abuse van deze onprofessionele , ontactische agent. Was zeker op zijn gevoelige pik getrapt.

  Dit is niet de manier om een situatie te deëscaleren, zeker niet in de vertrekhal vol reizigers, staat weer lekker Curaçao!

  Maar ja, het politiekorps is een soort parlement van het departement van justitie.
  Niet de slimsten,

  Ze hadden ook kunnen voorkomen om dit zo in publiek te doen, door de man tactisch te vragen of hij mee . Nog nooit van de rapper gehoord, en het interesseert me niet wie hij is, maar dit tafereel was totaal onnodig, om een suffe prc test.

  Waar waren de dappere agenten toen Lamoney valse betalingen pleegde, en waar waren ze toen Girigori met KEM een grote bijeenkomst bijwoonde, 0,00 represailles.

 8. Ik ken de hele Josylvio niet and don’t care. Wel zie ik een professional in uniform een situatie tactisch en naar zijn mening naar proportie doen deëscaleren. Op Korsou vrijwel zeker routine, in het gehucht Mokum de volgende dag om 08.00u (ongeacht je rooster) melden voor schorsingsprocedure.
  Been there, done that, none had another day in uniform. Je bent diender, je ego doe je maar in je broekzak.Althans …..in een beschaafd land.

 9. Benieuwd wat de BLM en linkse Woke radicalen hiervan gaan vinden. Josylvio is toch hun boy. Als hij een makamba was geweest dan had hij moeten emigreren naar de bossen van Siberie.

 10. Inmiddels zojuist begrepen dat deze rapper tegen de polis zei jullie Curaçaose kk-n!
  Dus ja kan me voorstellen dat de polis doordraaide.

Comments are closed.

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao. De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door...

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai...

Democracy now! | Friday, July 30, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 30 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | RIVM: Besmettingen Curaçao dalen licht

Persbureau Curacao Op Curaçao kregen afgelopen week 295 mensen per 100.000 inwoners een positieve testuitslag. Dat is een lichte daling ten opzichte van een week eerder, toen 305...

PBC | Curaçaose corona patiënt besmet met twee varianten

Persbureau Curacao Een patiënt in Curaçao heeft twee coronavarianten onder zijn leden. Het RIVM onderzoekt hoe dat kan. Het gaat om de deltavariant en de betavariant, ook wel...
- Advertentie -