27 C
Willemstad
• maandag 21 juni 2021 08:31

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Scholieren opgepakt voor verspreiden ongepaste beelden

Dat melden het Openbaar Ministerie (OM) en het Korps Politie Curaçao (KPC). Ze sluiten niet uit dat er meerdere personen bij betrokken zijn.

Een school heeft vorige week aangifte gedaan tegen een scholier die tijdens een Zoomles ‘ongepaste beelden’ liet zien. De minderjarige is gehoord door de politie en de zaak is nog in onderzoek.

Dat melden het Openbaar Ministerie (OM) en het Korps Politie Curaçao (KPC). Ze sluiten niet uit dat er meerdere personen bij betrokken zijn.

Daarnaast zijn vorige week via sociale media beelden verspreid waarop te zien was hoe een jongen door een medescholier werd mishandeld. De politie heeft hiervoor twee minderjarigen aangehouden. Ook deze zaak is nog in onderzoek.

- Advertentie -

Het OM en KPC benadrukken nog eens dat het verspreiden van ongepaste of onzedelijke beelden strafbaar is en kan leiden tot gevangenisstraf of jeugddetentie.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. @ Showroe+di+Emmastad, haha. Ik weet nog toen de playboy agenda uitkwam en persoon in de klas deze had. Hij was de populairste gast! Helaas werd daarna zijn agenda in beslag genomen. Maar politie werd niet gebeld. Ach ja tijden veranderen.

  2. This brings back memories…..
    Ik ben een keer in de klas door meneer Girigorie gesnapt met een reclamepostcard van een film met Raquel Welch die die week door West End werdt verspreid. Zij stond erop afgebeeld op een rots, gehuld in een berevel.
    Hij pakte mij bij een oor en wou mij afleveren bij directeur Ringeling (Nieuwindt College), maar die was er niet. My luck !
    De schaamteloze afbeelding heb ik nooit teruggekregen, helaas.

  3. Nou, dit lijkt me een appeltje-eitje, de jongeman heeft zich gewoon vergist. Hij dacht dat hij biologie les had in plaats van maatschappij leer.

  4. Jeetje mina zeg. In mijn tijd deelden we ook “ongepaste beelden”. Werden we gesnapt dan kon je of een draai om je oren krijgen van de juffrou of mener di skol of kreeg je strafwerk.In het ergste geval werden je ouders ingelicht, iets waar je niet op hoopte. Aangifte bij de politie werd er nooit gedaan. Wat voor een preutse maatschappij is Curacao geworden zeg.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Steeds moeilijker om naar Aruba te vluchten; ‘we blijven het proberen’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse grens met Venezuela is ook de dichtstbijzijnde grens voor het hele Nederlandse Koninkrijk. En die wordt nu met Nederlandse hulp strenger dan...

DH | No sixth tranche liquidity support

THE HAGUE--Because Curaçao and St. Maarten for the most part are not complying with the conditions of the sixth tranche of liquidity support, the Kingdom Council of...

Ingezonden | ‘RdK en directeur De Lannoy in de fout’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | UD: drama overheidsbedrijf Gebe

Philipsburg - De partij United Democrats (UD) zegt dat een ander ‘drama’ lijkt te gaan plaatsvinden bij een overheidsbedrijf. Dit keer gaat het om nutsbedrijf Gebe, zo...

AntilliaansDagblad | Oud-minister Sevinger blijft vastzitten

Oranjestad - Oud-minister en parlementariër Benny Sevinger brengt de verkiezingen in gevangenschap door. De rechter-commissaris heeft zaterdag het schorsingsverzoek afgewezen. De beperkingen van de verdachte zijn wel...

AntilliaansDagblad | Registratie voor VVU begonnen

Willemstad - Ambtenaren die in aanmerking komen voor de Vervroegd Vrijwillige Uitstroom (VVU) kunnen zich inmiddels hiervoor officieel aanmelden. Nadat de wet onlangs in de Staten werd...
- Advertentie -