25 C
Willemstad
• dinsdag 30 november 2021 04:25

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Scholieren opgepakt voor verspreiden ongepaste beelden

Dat melden het Openbaar Ministerie (OM) en het Korps Politie Curaçao (KPC). Ze sluiten niet uit dat er meerdere personen bij betrokken zijn.

Een school heeft vorige week aangifte gedaan tegen een scholier die tijdens een Zoomles ‘ongepaste beelden’ liet zien. De minderjarige is gehoord door de politie en de zaak is nog in onderzoek.

Dat melden het Openbaar Ministerie (OM) en het Korps Politie Curaçao (KPC). Ze sluiten niet uit dat er meerdere personen bij betrokken zijn.

Daarnaast zijn vorige week via sociale media beelden verspreid waarop te zien was hoe een jongen door een medescholier werd mishandeld. De politie heeft hiervoor twee minderjarigen aangehouden. Ook deze zaak is nog in onderzoek.

Het OM en KPC benadrukken nog eens dat het verspreiden van ongepaste of onzedelijke beelden strafbaar is en kan leiden tot gevangenisstraf of jeugddetentie.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. @ Showroe+di+Emmastad, haha. Ik weet nog toen de playboy agenda uitkwam en persoon in de klas deze had. Hij was de populairste gast! Helaas werd daarna zijn agenda in beslag genomen. Maar politie werd niet gebeld. Ach ja tijden veranderen.

  2. This brings back memories…..
    Ik ben een keer in de klas door meneer Girigorie gesnapt met een reclamepostcard van een film met Raquel Welch die die week door West End werdt verspreid. Zij stond erop afgebeeld op een rots, gehuld in een berevel.
    Hij pakte mij bij een oor en wou mij afleveren bij directeur Ringeling (Nieuwindt College), maar die was er niet. My luck !
    De schaamteloze afbeelding heb ik nooit teruggekregen, helaas.

  3. Nou, dit lijkt me een appeltje-eitje, de jongeman heeft zich gewoon vergist. Hij dacht dat hij biologie les had in plaats van maatschappij leer.

  4. Jeetje mina zeg. In mijn tijd deelden we ook “ongepaste beelden”. Werden we gesnapt dan kon je of een draai om je oren krijgen van de juffrou of mener di skol of kreeg je strafwerk.In het ergste geval werden je ouders ingelicht, iets waar je niet op hoopte. Aangifte bij de politie werd er nooit gedaan. Wat voor een preutse maatschappij is Curacao geworden zeg.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Monday, November 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Curaçao start in december met boosterprik

Curaçao gaat ook starten met het toedienen van de boosterprik tegen Covid-19. Dit heeft de secretaris-generaal ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), Sharon Melfor, bevestigd. In...

Nu.cw | Schouten: “Integrale aanpak nodig voor herstel koraal”

De bescherming en ontwikkeling van koraal in Caribisch Nederland is alleen mogelijk met een integrale aanpak. Zo schrijft minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in...

PBC | Ansary veroordeeld tot schadevergoeding van meer dan 1 miljard gulden

met vonnis | Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Husgang Ansary moet meer dan een miljard gulden aan schadevergoeding betalen aan Ennia, exclusief de wettelijke rente vanaf 2017. Dat is...

PBC | Curaçao sluit grenzen voor Omicron-variant

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao heeft sinds gisteren de grenzen gesloten voor reizigers uit een land waar wijdverspreid de Omnicron variant van Covid19 is. Vooralsnog gaat het om landen...
- Advertentie -