26 C
Willemstad
• zaterdag 1 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

Nu.cw | Ruim 1500 coronabesmettingen op Curaçao

Zo’n 198 personen testten positief op het virus.

Het aantal coronabesmettingen op Curaçao loopt nog steeds op. Het totaal aantal coronabesmettingen staat op 1.511. Momenteel liggen er elf coronapatiënten in het Curaçao Medical Center (CMC).

Daarvan liggen er zes op de intensive care.

Zo’n 198 personen testten positief op het virus. Daarvan waren twintig besmettingen afkomstig vanuit het buitenland. In totaal werden er 2.381 testen afgenomen.

Achttien mensen werden genezen verklaard.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Die Fransman. Ja is zuur.
  Wat zijn medische toestand verder was wordt niet vermeld.
  Vrijwel iedereen heeft iets. Dat is ook wel duidelijk.

  Dat maakt ook weinig uit. HIj kreeg Corona en is daaraan overleden.
  Maar blijkbaar vinden mensen als Loes het niet erg dat mensen die oud zijn of ziektes hebben door de corona zullen doodgaan terwijl ze anders nog 30 jaar te leven hebben?
  In Duitsland de vorige eeuw was er ook een mannetje die vond dat als je niet helemaal op en fit was en blond haar en blauwe ogen had dat je wel mocht worden geelimineerd.

 2. Ja ja tuurlijk corona is iets, griep ook, nooit anders beweerd maar dat is niet de stelling. Het corna gebeuren is buiten verhouding.
  Maar ja. De pensionado terror groep is hier ook over vertegenwoordigd.
  Dementie hart en vaat ziekten en kanker. dat zijn issues. En kunne jullie allemaal nog een beetje plassen ? Er al aan gewend als de dokter z.n vinger in je reet schuift om je prostaat te toucheren ?
  Dat zijn reëele dingen.

  De omgekeerde Mijn opa rookte tot z.n 90 reactie.
  Als 90% ouder is dan 70… Dan is dat de regel.
  Niet omgekeerd.

  Die Fransman. Ja is zuur.
  Wat zijn medische toestand verder was wordt niet vermeld.
  Vrijwel iedereen heeft iets. Dat is ook wel duidelijk.

  Dat opa Kroes met 92 dood gaat aan corona is geen nieuws, die Frans wel. Als corona stijgt staat het breed in de media. Nu daalt het daar al 2 weken, zelfs voor de lock down en vrijwel geen aandacht. Is geen nieuws.

  Het is opvallend dat wappie brullende pensionado egoïsten nooit met cijfers komen.
  Maar alleen met uitzonderingen.
  Kom nu eens met echte cijfers en data. Maar ja liever lui en dom en volgen. De historie heeft elke keer opnieuw bewezen de massa zit er altijd naast. Brood en spelen. Verdeel en heers.

  Die man econoom had gelijk. Er worden miljarden gestrooid met vriendjes steun en iedereen knikt ja en amen.
  Maar geen miljarden naar de zorg of naar onderzoek wat nu de auto-immuun reactie veroorzaakt. Vaccinaties moet je verder zelf weten. nu dat meer dan 60% in het ziekenhuis ook gevaccineerd is… Tja.

  Ja wel miljarden in een “vaccin” dat ergens bij prik 4 een beetje helpt.
  Na wapens de 2e grootste industrie ter wereld. Pharma.
  Een medicijn is een medicijn als het voor meer dan 30% helpt. Je moet eens weten hoeveel mensen jaarlijks overlijden aan “medicijnen”….
  En ja op Curaçao helemaal met het hoogste medicijn gebruik ter wereld.

  Intussen beperken we 95% om een heel klein groepje te beschermen. waarbij nog steeds 90% aan iets anders overlijd dan corona. en de meeste aan ouderdom, rijke landen suiker kwalen.

  De overmatige herrie en drukte er over moet een keer ophouden.
  Maar he, na alles is er nu omicron…. en dat heeft het stempel minder erg. Ja na booster en prik 4 worden dingen steeds moeilijker om vol te houden dat de zorg belasting zo erg is. agossie toch.
  Je geeft een miljard uit aan een CMS maar bij het ontbreekt aan echt personeel. En met alle respect het is nog steeds een Sehos situatie alleen in een nieuw jasje.

  Omicron. Versie x
  Dus de politiek wil er ook vanaf maar de oudjes achterban blijft drama brullen. Dus Omicron is de redding, lees minder gerichts verlies.
  Dus zo komen we er uit.

  We moeten er mee leven.
  Net zoals dementie wat 10 keer erger is dan corona en gewoon geaccepteerd wordt, dat heeft ook een voeding leef oorzaak.

 3. Zo zo @TM swingt er flink op los in de disco.
  Lol, dat Tsjechië, echt uit de oude doos.
  Maar hij vergeet er wel weer bij te vertellen, dat je ook daar zonder QR code niet binnenkomt.

  Dus net als zijn vriend Lamoenchi een hoop B’s.

 4. Tja @Brian. In plaats van wappie Frans zou hier ook zomaar de naam @Loes, @Limoen, @Tico, of een van de andere zichzelf onaantastbaar verklarende uberwappies op dit forum kunnen staan. Zal voor niemand hier een verrassing zijn. Alleen zijzelf zullen daar ongetwijfeld een andere wappie verklaring voor hebben.

 5. @ Brian

  Loes en consorten zullen nu wel gaan beweren dat het fake news is of dat Fransman aan iets anders is overleden.

  De ernst van corona inzien gaat niet gebeuren. Daarvoor zit hun hoofd te eiep in het zand.

 6. Robin Fransman, initiatiefnemer van Herstel-NL, overleden aan gevolgen corona

  Econoom Robin Fransman is gisteren in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De 49-jarige Fransman was uit overtuiging niet gevaccineerd en liet zich op sociale media kritisch uit over het coronavaccin. Ook was hij initiatiefnemer van Herstel-NL, een collectief dat zich tegen een harde lockdown keerde.

  Op 3 december maakte Fransman op Twitter bekend dat hij positief getest was op het virus. “Corona positief. Het werd ook een keer tijd”, schreef hij. Niet veel later werd hij opgenomen in het OLVG Oost in Amsterdam, waar hij overleed. Op 8 december was hij voor het laatst actief op Twitter.

  Herstel-NL presenteerde aan het begin van dit jaar een plan om de Nederlandse samenleving weer te heropenen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -