26 C
Willemstad
• vrijdag 21 januari 2022 10:46

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Rhuggenaath niet in parlement

- Advertentie -
Eerder vroeg de partij huidig demissionair minister Zita Jesus-Leito tevergeefs om af te zien van haar Statenzetel en plaats te maken voor een jongere generatie politici | Nu.cw

Demissionair minister-president Eugene Rhuggenaath (PAR) wordt morgen niet ingezworen als Statenlid. In een persbericht maakt zijn partij bekend dat Rhuggenaath zijn zetel niet zal opeisen.

Hierdoor schuiven alle kandidaten op de PAR-lijst één plaats op en komt Steven Croes, huidig demissionair minister van Onderwijs, hoogstwaarschijnlijk in plaats van Rhuggenaath in de Staten.

In de verklaring schrijft PAR dat verjonging van de partij één van de speerpunten van Rhuggenaath was. “Het partijbestuur moet doorgaan met het transformatie- en verjongingsproces van de partij om toekomstige leiders te vormen voor de volgende verkiezingen in 2025”, zei Rhuggenaath bij de presentatie van de huidige lijst.

“Gebaseerd op de laatste verkiezingsuitslagen en de evaluatie daarvan zegt Rhuggenaath dat hij zichzelf geroepen voelt zijn verantwoordelijkheid te nemen bij het verjongingsproces”, aldus het partijbestuur.

- Advertentie -

Rhuggenaath zal leiding en steun gaan geven aan de PAR-fractie in het parlement waarbij de partij zegt een constructieve oppositie te willen voeren tijdens deze zware tijden. Op welke manier Rhuggenaath de partij zal gaan bijstaan blijft onduidelijk.

Eerder vroeg de partij huidig demissionair minister Zita Jesus-Leito tevergeefs om af te zien van haar Statenzetel en plaats te maken voor een jongere generatie politici.

Bron: Nu.cw

- Advertentie -

Artikel delen

7 reacties

 1. PAR wil verjongen en een dinosaurus als Zita blijft zitten.

  En dan een jongere nietsnut van 41.

  Foei foei Ruggenaath! Je zal worden herrinderd als een nietsnut die corruptie toeliet!

 2. @ Kaat, Martina zal ondanks zijn lange giraf nek niet echt veel opvallen tussen de staten Ezels?. De staten lijkt steeds meer op een dierentuin te gaan lijken.

 3. @laplas, zou me ook helemaal niet verbazen dat Steven Martina ook opstapt, wat moet hij tussen die ezels en criminelen, die het eiland al naar de afgrond hebben gebracht. En dan die ene mp die eraan komt, áls hij nog komt, dit eiland is ‘n lachertje geworden.

 4. Dat zouden meer van de PAR moeten doen. 4 jaar lang heeft Billenaath laten zien dat hij geen leider is maar volger. Geen enkel besluit durven nemen. Stoer roepen van “ik ben geen loopjongen” maar daarna als een bange kwezel kruipen voor Knops. Hef de PAR op en kom noooiiitttt meer terug

 5. Beflapas, ik zou Steven Martina geen ongelijk geven als hij opstapt.

  Wat zou jij doen als je in de Staten zat en links van je Dj Doran en lowlife Carolina zag zitten en rechts van je het mislukte politieagentje Calmes?

 6. Dhr. Rhuggenaath heeft onder moeilijke economische en politieke omstandigheden een geweldig zware taak gehad in de afgelopen jaren als premier.

  Excellentie, dank voor uw inzet en toewijding in de afgelopen jaren en ik wens u vooral een succesvolle toekomst toe en dan ook het liefst in het landsbelang en dus in het belang van het Curaçaose volk.
  Petje af/chapeau voor het werk dat u hebt verricht. Respect!

 7. Het zal niemand verbazen als Steven Martina ook zijn zetel in het parlement zal opgeven. De man voelt zich ver verheven boven iedereen en het zal aan hem vreten om zo maar één van de ééen twintig te zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Grisha to investigate who signed for dossier withheld from MPs

~ Lawrence requests, receives documents, to meet PJIA ~ PHILIPSBURG--President of Parliament Grisha Heyliger-Marten will be conducting an investigation to determine who signed to receive the dossier of...

Ingezonden | Bubali-gate en de rookgordijnen van DOW en de Minister van Volksgezondheid Dangui Oduber

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Protest Colegio Arubano gaat door

Oranjestad - De rector van Colegio Arubano is om ‘gegronde reden’ geschorst. Meer details wil de Stichting Voortgezet Onderwijs Aruba (SVOA) op dit moment niet geven. Het...

AntilliaansDagblad | Twaalfde editie Bon Doet

Kralendijk - Het Bon Doet-team organiseert in samenwerking met het Oranje Fonds de twaalfde editie van Bon Doet, het grootste vrijwilligersevenement op Bonaire, op 11 en 12...

AntilliaansDagblad | Werk aan de winkel bij Kura Hulanda0

Willemstad - Na de overname van Kura Hulanda door de speciaal hiervoor opgerichte BMG Asset Management bv is er veel werk aan de winkel bij dit voormalige...

AntilliaansDagblad | Nu personeelstekort in horeca

Negenduizend banen verloren gegaan; angst voor terugkeer in toeristenbranche Willemstad - Het personeelstekort in de horeca- en hotelsector op Curaçao loopt snel op. Van alle beschikbare vacatures op...
- Advertentie -
- Advertentie -