25 C
Willemstad
• zaterdag 27 november 2021 04:23

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Minister Larmonie-Cecilia besmet met Covid-19


Minister Larmonie-Cecilia was gevaccineerd | Persbureau Curacao

Minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP) is besmet met Covid-19. “Het virus maakt geen onderscheid tussen mensen”, schrijft de Extra.

Op één oktober testte jongstleden Larmonie-Cecilia positief op Covid-19. De minister liet zich testen omdat ze zich ziek begon te voelen nadat ze in contact geweest was met iemand die ook positief bleek te zijn.

Larmonie-Cecilia zit momenteel thuis in quarantaine en volgens haar partij gaat het relatief goed met haar, mede omdat zij volledig gevaccineerd is.

Totdat Larmonie-Cecilia hersteld is, zal minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening Ornelio ‘Kid’ Martina (PNP) haar taken overnemen.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. @Commentpolis, helder en duidelijk. Goed in ieder geval dat er controle is. Als gezegd er is nog 1 jongen van Curacao in Tsjechie, gisteren ben ik erachter gekomen dat er ook 1 van Aruba recent is komen wonen en werken. Geen van beiden reageren op enerlei forum, dus neen een Kim zit er niet bij. Cool, mysterie opgelost dan

 2. @Tico: het is niet dat ik je aan het tracen ben, maar ik kreeg vanochtend ene @Kim als nieuwe reaguurder. Standaard is dan dat ik even het IP adres check. Dit bleek een Tsjechie’s IP adres te zijn.

  Ik heb het IP adres even door ons systeem gehaald en het bleek hetzelfde IP adres als dat van jouw te zijn. Daarna het ik jouw naam door het systeem gehaald en het bleek dat jij de laatste posts via een nieuw IP adres hebt verstuurd. Even gegoogled en je nieuwe IP adres was uit Praag, je oude was uit Brno.

  Bij mij gaan dan wat alarmbellen rinkelen. Dat jij een andere IP adres hebt omdat je vanuit een andere locatie wat post maakt mij niet wakker. Wat mij wel alert doet zijn is 2 gebruikers op 1 IP adres. Ik kan het niet verklaren maar @Kim had hetzelfde IP adres als jij. De post van @Kim heb ik derhalve ook geweigerd.

  Ik geloof je dat jij @Kim niet bent, ik vind het wel uitermate toevallig.

  Overigens heb ik je Linkedin pagina nog nooit bezocht. En als ik dat wel zou doen zou jij dat niet weten omdat ik zelf niet ingelogd ben. Zou ik meer van je profiel willen zien waarvoor ik ingelogd moet zijn en ik niet wil dat jij dat ziet, dan zie je dat Jan F. Kenjedie jouw profiel heeft bekeken. Zakelijk gebruk ik mijn eigen naam.

  De reden waarom ik voor dit werk, en ander werk, een nep account, een alias, VPN etcetra gebruik, moet je maar aan de beheerder (Nardy) van deze site vragen. Die heeft hierover problemen genoeg. Ik heb geen zin in die ellende.

 3. @Commentpolis, dat ik gisteren en vandaag vanuit een IP adres in Praag reageer dat klopt. En dat zal de komende tijd, met uw permissie, ook blijven gebeuren. Voor het werk ben ik daar, namelijk er wordt een nieuw lab opgezet. Zoals gezegd heb ik geen geheimen en werk ik in het lab. Maar ik heb nooit onder de naam Kim gereageerd en zal dat ook niet doen. Ik hoop dat het opgehelderd is zo, want dit vind ik wel vervelend als iemand anders onder mijn IP adres zou reageren. Dat gezegd hebbende en concluderend, ik ben Tico en Tico is de naam.

 4. @Tico: normaal post jij altijd van ….230.393 een adres in Brno.
  Vandaag/gisteren van …..37.190. Een adres in Praag.

 5. @Commentpolis, ps het traceren kan misschien geen moeite kosten, maar u zit er 160 kilometer naast. De juiste stad is BRNO. De tweede stad van Tsjechie. Uiteraard kom ik wel eens in Praag, maar het uitgaan in BRNO bevalt ook hoor en het bier ook. Mocht u ooit in de buurt zijn ping mij dan maar, dan zal ik een rondleiding geven. Dan zult u ook zien dat ik de kwaadste niet ben. Deze uitnodiging geldt voor een ieder trouwens. En voor de goede orde, men hoeft niet mijn linkedin profiel te bezoeken zonder connection request of berichtje. Met een premium lidmaatschap kan ik precies zien wie mij bezoekt. Tot zover het onder schuil of koosnaam reageren alhier. Tico Martina speelt open kaart in ieder geval.

 6. @Commentpolis, hela hola wacht even, ge zeit plezant he. Over welke Kim hebben wij het hier? En over welke IP hebben wij het hier? Ik heb volgens mij nooit een geheim gemaakt waar ik zit, niet? En het klopt ik heb geen vrouw alhier of elders. Ik word nu beticht van iets waar ik mij NIET schuldig aan heb gemaakt in ieder geval. Dit is wel heel raar want de enige Yui di Korsou die ik ken die alhier woont is een man en die reageert niet op Knipselkrant of welk platform dan ook en zeker niet onder een vrouwen naam. Dus nogmaals IK heb nooit en te nimmer onder ener andere naam dan de mijne gereageerd. Ik heb altijd open kaart gespeeld en zie niet in waarom ik uberhaubt als Kim door het leven moet gaan. Kort gezegd en concluderend it was not me. En tja ik kan het niet helpen dat ik een erudiete schrijfstijl heb die velen proberen te kopieeren maar altijd falen. Dat gezegd hebbende en samengevat ga ik over tot de orde van de dag.

 7. @Tico Martina: aangezien je zelf zegt geen vrouw te hebben, heb ik @Kim, een nieuw lid uit Tsjechië met hetzelfde IP adres en dezelfde schrijfstijl als jij maar niet toegelaten aangezien ik aan met zekerheid grenzende waarschijnlijkheid weet dat @Tico en @Kim één en dezelfde zijn.

  Posten ondere meerdere aliassen is niet toegestaan.
  Overigens prettige tijd in Praag. Ik heb i.i.g. geen prikbewijs nodig om jou te tracen.

 8. Denk toch dat dit de beste aanpak is, nu kan iedereen die met haar in contact is geweest zich laten testen. De kans dat mensen die met haar in contact zijn geweest zich dat herinnerd is groter dan andersom. Al dat gedoe over privacy heeft ons veel ellende en doden gekost.

 9. Is dit weer reclame voor het prikje? Het valt mij mee dat zij niet aan de beademing ligt en bordjes omhoog houd smekend dat mensen het prikje nemen. Of dat zij in het ziekenhuis op apegapen ligt en smeekt om het prikje waarna de verpleegster zegt dat zij helaas niks kan doen. Tja het griep seizoen is weer begonnen, als we mevrouw haar BMI zo bezien is het niet verwonderlijk dat ze vatbaar is en ziek wordt. Bebe te ku lamunchi en je wordt weer beter. Het immuun systeem heb je niet voor niks

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Friday, November 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PB | Kanselarij der Nederlandse Orden bezoekt Saba

SABA—Een delegatie van de Kanselarij der Nederlandse Orden bezocht Saba op donderdag 25 november om, onder meer, te spreken met gezaghebber Jonathan Johnson over de voordracht van...

Democracy now! | Thursday, November 25, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 25 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Curaçaose drugskoerier op Malta aangehouden

Op Malta is een 44-jarige Curaçaose vrouw aangehouden voor drugssmokkel. Zo schrijft de Amigoe. De vrouw was via Brussel naar Malta gevlogen waar ze de drugs aan...
- Advertentie -