28 C
Willemstad
• zondag 23 januari 2022 20:32

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Volgende week ook sneltest verplicht om naar Curaçao te komen

- Advertentie -

Persbureau Curacao

Izzy Gerstenbluth erkent dat de maatregel niet bevorderlijk is voor het toerisme | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Vanaf volgende week moeten binnenkomende passagiers op Hato ook een negatieve sneltest laten zien. Reden is dat de PCR-test niet waterdicht is en er toch nog besmettingen doorheen glippen.

Izzy Gerstenbluth erkent dat de maatregel niet bevorderlijk is voor het toerisme. Maar die is volgens de epidemioloog toch al geraakt.

Gisteren stapten er 41 mensen uit de KLM-boeing en 34 passagiers uit het toestel van TUI.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

11 reacties

 1. Totdat deze idioterie opgelost is op dit eiland, zal ik mijn vakantiegeld niet spenderen aan een vliegticket naar Curacao en ook geen accomodatie op Curacao. Ik hoop met mij dat velen dit ook niet doen. Nooit meewerken aan een testsamenleving! Het is toch van het malle dat we in 1 jaar overgegaan zijn van “innocent till proven guilty” naar “you are sick until proven healthy”

 2. Nou commentpolis, toen ik de eerste keer op dit artikel stond commentpolis in de kop van de bijdrage van Zwitsal…. Na verzenden werd de wijziging doorgevoerd!

  Raar vind ik, maar afijn, ik trek mijn woorden bij deze terug.

  I am so sorry.

  De tekst is door Commentpolis geplaatst in opdracht van Lastiwz omdat Lastiwz een van enekelen is die niet rechtstreeks kan plaatsen. Commentpolis heeft als schrijver welgeteld 46 seconden op de site gestaan en is daarna gewijzigd in LaStiwz.

 3. Dat ie zijn bijdrage (in deze) redelijk ongezouten aanlevert is evident, maar om uitgerekend door de commenpolis uitgescholden te worden voor wappie, vind ik een verklaring voor als vogelvrij.

  De tekst is door Commentpolis geplaatst in opdracht van Lastiwz omdat Lastiwz een van enekelen is die niet rechtstreeks kan plaatsen. Commentpolis heeft als schrijver welgeteld 46 seconden op de site gestaan en is daarna gewijzigd in LaStiwz.

 4. @Tico Martina zegt: “… De doden stijgen, het aantal mensen die ziek worden ook en de besmettingen lopen op…” dat komt door wappies zoals jij.

 5. @ William, waarom dien ik respect te hebben voor iemand die ‘ sochtends de wasmand instruikeld, en wat er aan hem blijft kleven aantrekt? Voor iemand die constant de luizen uit zijn warbos aan het krabben is? Die de bevolking belerend toespreekt over hygiene, thuis blijven en niet verder komt dan dat het allemaal zo erg is. Die, zonder onomstotelijk bewijs, de bevolking aan het ophitsen is met beweringen dat het zo slecht gaat, de schuld is van mensen die blij waren dat er een nieuwe regering komt? Die geen enkele WERKENDE oplossing aanbiedt en totaal geen oog heeft voor de economische schade die zijn Koeterwaalse Prietpraat teweeg brengt. De doden stijgen, het aantal mensen die ziek worden ook en de besmettingen lopen op (zijn woorden, niet de mijne). Met andere woorden de ideeen die hij oppert helpen geen moer. Maar neen we moeten blindelings achter dit ongewassen persoon aanhobbelen. En laat de boel maar failliet gaan inderdaad op Curacao. Hopelijk begint daarna de wederopbouw.

 6. @William 16 april 2021 – 13:04
  Zoals ik al eerder vermelde luistert T.M te veel naar Willy Wartaal. Veel kreten maar weinig zinnige inhoud.

 7. Dat is funny @TM
  ‘Adviezen van een groezelig figuur met hoofdluis’?
  Mijn hemel zeg wat een ultieme onbeschoftheid. Respect is bij jou kennelijk toch werkelijk ver te zoeken.
  In een andere post geef je aan ‘zelfs niet op het eiland te wonen’, dit evenwel in tegenstelling tot wat je nu zegt ‘laat de boel hier maar failliet gaan’.

 8. Ik snap nog steeds niet waarom men uitgerekend van dit smoezelig figuur, met overduidelijk hoofdluis adviezen aannemen. Zou hijzelf zijn klauwfieters wel wassen denk ik vaak. Ik hoop dat mensen massaal Curacao gaan ontwijken. Laat de boel hier maar failliet gaan. Na 10 jaar komen we wel kijken wat er nog rondkruipt in zijn eigen vuil.

 9. Nou een PCR -test is een dure grap wat heeft het voor zin om te vaccineren als voor elk reis een stokje een meter diep in de neus moet.

  Gelukkig is er nu een schreeuw test en je mag schreeuwen wat je wilt dus als iemand heel hard de moeder van de minpres wilt beledigen, geen probleem.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Levenloos lichaam in water bij Piscadera

Persbureau Curacao De kustwacht heeft vanochtend even voor tienen een levenloos lichaam uit het water bij Piscadera gehaald. Die was even daarvoor ontdekt door omstanders in de mangoven...

PBC | BILD: Duitslands meest gezochte crimineel houdt zich schuil op Curaçao

Persbureau Curacao Duitslands meest gezochte crimineel houdt zich waarschijnlijk schuil op Curaçao. Althans dat is wat het Duitse Bild am Sonntag haar lezers voorhoudt. Norman Franz (51) heeft...

Column Youp | Dit interview betekent het einde van John de Mol

Vorige week zaterdag was er een vulkaanuitbarsting in Tonga, de Polynesische eilandengroep waar veel iets te rijke mensen graag ongestoord vakantie vieren. Ik dacht: John de Mol...

PBC | Voormalige Ennia accountants Victor Bergisch en Eric Vesseur door tuchtmaatregel uit registers

Met vonnissen | Persbureau Curacao De Accountantskamer in Zwolle heeft Victor Bergisch en Eric Vesseur, die tot begin 2021 werkzaam zijn geweest bij Baker Tilly Dutch Curaçao, stevig...

DH | Man shot dead in Cole Bay

COLE BAY -- A man was found dead in an appartment on Zozo Moran Drive, behind Kentucky Fried Chicken, in Cole Bay this morning. According to police spokesperson...

AntilliaansDagblad | D66 wil strand Chogogo op Bonaire verwijderen

Den Haag - D66-Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot vindt de beantwoording van eerdere Kamervragen over het strand van Chogogo Resort op Bonaire niet geruststellen. Hij stelt daarom...
- Advertentie -
- Advertentie -