27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 03:58

Laatste reacties

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Nieuwe kans voor selectie Curaçao vanavond

vanavond kan de selectie van Curaçao alsnog zegevieren wanneer de selectie het wederom tegen de Panamese selectie opneemt, dit keer in het Stadion Ergilio Hato

Willemstad – De nationale selectie van Curaçao maakt vandaag opnieuw kans een plek te bemachtigen in de finaleronde van de WK-kwalificatie van Noord- en Centraal-Amerika.

Zaterdag haalde Curaçao het net niet toen zij de eerste wedstrijd tegen Panama met 2-1 verloor, maar vanavond kan de selectie van Curaçao alsnog zegevieren wanneer de selectie het wederom tegen de Panamese selectie opneemt, dit keer in het Stadion Ergilio Hato.

- Advertentie -

Het Curaçaose elftal is afgelopen zondag weer op Curaçao aangekomen en is sindsdien hard aan het trainen voor de wedstrijd tegen Panama vanavond om 19.00 uur. Na aankomst op Curaçao en de nodige rust heeft de selectie zondag een bezoek gebracht aan het graf van Jarzinho Pieter, die eerder deel uitmaakte van de selectie. Vervolgens werd de training bij het SDK voortgezet.

Kaarten voor de wedstrijd van vanavond zijn alleen nog tot 14.00 uur bij FFK beschikbaar en kosten 175 gulden voor de VIP-sectie en 40 gulden voor het algemeen gedeelte. Wie aanwezig wil zijn bij de match moet twee weken volledig gevaccineerd zijn en het vaccinatieboekje laten zien, of moet een negatief antigeentestresultaat niet ouder dan 24 uur kunnen aantonen. Kinderen van 16 of jonger hoeven geen antigeentest te doen. Alle bezoekers moeten een geldig legitimatiebewijs bij zich hebben, zich registreren en verplicht een mondkapje dragen.

De winnaar van vanavond plaatst zich voor de finaleronde van de WK-kwalificatie en moet het in die poule opnemen tegen grote landen zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Costa Rica en Mexico.

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -