Marvelyne Wiels krijgt 6000 gulden p/m wooncompensatie

Gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels krijgt bijna 6000 gulden woonvergoeding per maand, zolang haar ambtswoning nog verbouwd wordt en zij daarvan geen gebruik kan maken.

Gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels krijgt bijna 6000 gulden woonvergoeding per maand, zolang haar ambtswoning nog verbouwd wordt en zij daarvan geen gebruik kan maken.

 

WILLEMSTAD – Gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels krijgt bijna 6000 gulden woonvergoeding per maand, zolang haar ambtswoning nog verbouwd wordt en zij daarvan geen gebruik kan maken.

De verbouwing van haar ambtswoning ligt momenteel stil, nadat de hoofdaannemer zich terugtrok. Die zegt niet meer akkoord te gaan met alle tussentijdse wijzigingen die Wiels wil doorvoeren, zonder daarvoor te betalen. Wiels woont al sinds haar aantreden in juli vorig jaar in haar eigen huis in Rhoon.

 

Bron: Persbureau Curaçao

3 Reacties op “Marvelyne Wiels krijgt 6000 gulden p/m wooncompensatie

  1. Ach dat mens is gewoon het vijde wiels aan de wagen. maakt voor Curacao in die paar maanden meer kapot dan wat in jaren weer kan worden opgebouwt. Met zo’n vrouw als GevMin heeft Curacao geen vijanden meer nodig.

  2. Woont ze nu in Paleis Soestdijk?

  3. Abraham Mossel

    Ik weet niet of deze mededeling op waarheid berust “neem aan van wel!” en het een huurhuis of koopwoning is “en geen gemeubileerde villa met zwembad gelegen in Blaricum is” dan is het alleen een kwestie van het overleggen van contracten huurkosten, exclusief gas, water en elektrische tijd of Hypotheek kosten per maand, het lijkt mij sterk dat Wiels voor haar ambt als GevMin een huurprijs of hypotheek aflossing had/heeft van een bedrag van Euro 2.553,19 gebaseerd op een Euro koers van 2.35= naf 6000,00.Ook dit verhaal meurt weer als beerput. Het word tijd dat het parlement eens vragen gaat stellen over de hele kwestie Wiels, Asjes & co. En zich niet verschuilen achter het verhaal de GevMin valt alleen onder de verantwoording van de MP dat schiet niet op Rosario ?!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *