29 C
Willemstad
• zaterdag 24 februari 2024

Extra | Journaal 23 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Politie op zoek naar vermiste man

De politie is een zoektocht gestart naar de 42-jarige Erviet Otmar Scorrea. De man verliet maandagavond zijn huis aan de Kaya Wladimir Coco Balentien en is niet...

Nu.cw | Benzineprijs met 11 cent omhoog, water wordt goedkoper

De brandstofprijs gaat vanaf volgende week omhoog. Vooral automobilisten met benzineauto’s moeten veel bijleggen om de tank vol te krijgen. De kosten voor diesel en elektriciteit stijgen...

Nu.cw | Artiesten Curaçao International BlueSeas Festival bekend

De artiesten van de zesde editie van het Curaçao International BlueSeas Festival zijn bekendgemaakt. De wijk Pietermaai zal eind maart weer bruisen van bluesmuziek en -liefhebbers. Het straatfestival,...

NTR | Curaçao bouwt extra windmolens, ‘straks 70 procent schone energie’

Oscar van Dam Welk land binnen ons Koninkrijk draait als eerste op 70 procent groene energie? Curaçao belooft die strijd te gaan winnen in 2030. Zes ministers en verschillende...

CC | HNO Committee not in line with Public Prosecutor’s report

WILLEMSTAD - The parliamentary inquiry committee Hospital Nobo Otrobanda does not align with the decision to file a report with the Public Prosecutor. Yesterday, it was announced...
- Advertisement -spot_img

Marokkanen als tegengif tegen Hollanders’

HomeMediaMarokkanen als tegengif tegen Hollanders’

De Surinaamse schrijver Rabin Gangadin wil iets kwijt over dominant aanwezige Hollanders.

Surinaamse schrijver Rabin Gangadin
Surinaamse schrijver Rabin Gangadin

Een groot deel van de Hollanders op de Antillen is gewoon dom, lomp, arrogant en onbeschoft. Ze denken binnen het spectrum van hun simpele geërodeerde geest dat ze in een achtertuin van Nederland wonen met een stel storende Antillianen rondom hen. Ze schromen niet de inheemse bevolking de wetten en hun eigen regels voor te lezen en hen die op te leggen.
Tegenover Nederlandse journalisten verklaarden de Hollanders dat Antillianen God op hun blote knieën moeten bedanken voor de slavernij (anders liepen ze nog in Afrika rond ‘met een peniskoker om en een rieten rokje aan’).

Hollanders op de Antillen klagen dat Antilliaanse mannen de hele dag onder een boom zitten (‘Het enige wat ze willen is neuken’).
En dit alles uitgesproken met een dikke tong. Te gênant voor woorden.
Vanwege het besef dat de gedraging van de Hollander die doorgaans getuigt van introversie en achterlijkheid onverwijld tot conflicten zou leiden met de Antillianen die met een pluk-de-dag-systeem werken en geen regels kennen als hinderwet, avondstilte et cetera heeft de Nederlandse Justitie gemeend er hun eigen wetsdienaren naar toe te sturen.
Jaarlijks strijken er Hollandse rechters neer, officieren van Justitie, politieagenten en is men zelfs bezig er een megagevangenis neer te zetten.

Nederland heeft een perfect uitgewerkt draaiboek van hoe je rassenjustitie zonder ophef en weerstand kunt toepassen op niet-blanke verdachten.
Het ministerie van defensie werkt voortvarend aan deze gevangenis alwaar negers die voorlopig niet naar Afrika kunnen worden heengezonden, kunnen worden opgesloten zodat de Hollanders zich in hun saaie sereniteit staande kunnen houden.
Hen richting Nederland opjagen wat ze in het begin deden, willen ze liever niet meer omdat zij dan hun soortgenoten met dit gespuis opzadelen.

Antillianen moeten ten gevolge van de Hollandse invasie aan een heleboel vreemde gewoontes wennen, bijvoorbeeld het resoluut uitlaten van honden waar men dat ook wilt, de acceptatie van krolse zoenende homo’s over de Antilliaanse openbare wegen en – ruimtes en de overtollige aanwezigheid van halfblote Hollanders op publieke plekken.
De meeste Hollanders brengen vanuit de Antillen hun stemmen uit voor een rechtse, het liefst racistische partij in Nederland terwijl velen op de dag zit te wachten dat het bestuurs- en regeerapparaat van de Antillen volledig worden overgenomen door Hollanders.

MKB’ers die megabedrijven met subsidie van het ministerie van economische zaken op de Antillen neerzetten doen dat uitsluitend om de werkgelegenheid onder Hollanders op de Antillen te garanderen terwijl de bedrijfsvestingen ook als trekpleister dienst doen voor Hollandse werk- en zonzoekenden in Nederland.
De inheemse bevolking kan uit z’n hoofd halen dat die op gelijkwaardige wijze in aanmerking komt voor een baan binnen een Nederlands bedrijf.
Deze methode is de meest effectieve manier om een gebied zonder militant geweld te annexeren. Antillianen zijn niet meer dan consumenten en zullen op termijn als respectabele Aboriginals in een reservaat te vinden zijn.

Wat de stranden betreft zijn die overbevolkt door Hollanders.
Vergelijk deze situatie eens met Nederland.
Plekken alwaar een hoge concentratie allochtonen zichtbaar is krijgen meteen de belangstelling van de politie als gevolg van het kleinzielige gemopper van de Hollanders. Hollanders zijn op de Antillen bezig een apartheidsmodel te introduceren middels een Dutch Beach, een Dutch Water en heffen zij entree om zodoende de zwarten buiten de poort te kunnen houden.
Het alles in beschouwing nemende, rijst de vraag wie hier met een ijzeren hamer op de vinger getikt zou moeten worden: de Hollander of de Antilliaan met zijn met goudstripjes beklonken zijtanden.
Zou het vooroordeel dat Surinaamse Afro’s doorgaans hebben over die van de Antillen hier soms een bevestiging van een bittere constatering zijn?
Surinaamse Creolen zeggen vaak dat ten tijde van de slavernij de domste negers naar de Antillen werden verscheept en de slimste in Suriname werden gestationeerd.

Een rechtse blanke wetenschapper publiceerde over het IQ van zwarten het volgende:

Donkere mensen zijn dommer dan gemiddeld.
Vandaar dat je ook zo weinig zwarten ziet in de wetenschap, in de politiek, in het bedrijfsleven.
In technische bedrijven waar een bachelor toch echt het minimale is om binnen te komen, kun je ze op een hand tellen, behalve dan in de bewaking, de postkamer en de kantine…
Daarentegen ziet het er zwart uit van de Indiërs en Chinezen, waarvan het bekend is dat hun IQ hoog is.
En voordat hier het troefkaart ‘racisme’ getrokken wordt, geef ik ruiterlijk toe dat op hun beurt de Aziaten weer slimmer zijn dan de blanken.
Ik ben geen racist, maar gewoon realist.
Tussen 0 en nu zijn er geen nuttige waardevolle uitvindingen uit Afrika gekomen.
Ze konden zelfs nog geen stenen huizen bouwen of wat dan ook.
Nooit wapens ontwikkeld die boven het niveau ‘knots’ lagen, iets uitgevonden of zelfs maar iets op schrift gezet.
Zonder westerse hulp zaten ze nog in de bosjes rupsen te eten.”

Een terechte vraag is of de Antilliaan soms hierdoor verworden is tot een vreemdeling in eigen huis.
Het is toch wat dat je land bezet wordt door nazaten van vroegere slavendrijvers en dat die nazaten thans hetzelfde willen als hun voorouders in die tijd hetgeen hen ook nog lijkt te lukken!
Enkel in Nederland zien wij dat de dominantie en regie van de Hollanders het best en effectiefs onder bedwang en controle is gehouden door de Marokkaanse bevolkingsgroep en niet eens door Surinamers en Antillianen.
Zou het een idee zijn om Marokkanen met een soepele regeling en goede faciliteit naar de Antillen te laten emigreren opdat zij de lokale bevolking meer houvast kunnen geven door voor een tegenoverlast tegen de Hollanders zorg te dragen?
Voor hen is de Nederlandse politie toch immers wat banger en gaat men ook wat omzichtiger met hun om.
Er kan echter plotseling een ander probleem om de hoek komen kijken: in Nederland is het niet zelden voorgekomen dat Antillianen en Marokkanen een bloedige confrontatie met elkaar aangingen.

Bron: Versgeperst

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Goede analyse Sander.

  @ Ben v.A.
  Niet “elke Marokkaan” sist hoer naar vrouwen/meisjes.
  Mijn dochter is dit jaar precies 20 jr met een geweldig mens van Marokkaanse afkomst getrouwd, elkaar ontmoet op het Athenaeum in Amsterdam, ik heb hem dit never nooit horen doen. Beiden hebben een hele goede baan in het AMC, gewoon iemand die zijn geloof op normale wijze belijdt, net als anderen die naar een kerk gaan.
  Niet iedereen over 1 kam scheren. We zouden een keer moeten stoppen iedereen over 1 kam te scheren. Zelfs de vermaledijde Bush zei in zijn toespraak het volgende na 9/11;
  “The face of terror is not the true faith of Islam. That’s not what Islam is all about”.

 2. Wat een idee om Marokkanen naar Curaçao te sturen: kunnen ze daar ook “hoer” sissen naar iedere vrouw die op straat loopt. Dat dit gaat gebeuren is uitgesloten: de bijstand op Curaçao is daarvoor niet aantrekkelijk genoeg.

 3. Ik weet niet wie deze meneer is, maar als hij pretendeert schrijver te zijn, dan zou hij toch wat meer onderzoek moeten doen.
  Of op zijn minst dieper over het onderwerp moeten nadenken

  Er wonen op Curaçao ongeveer 4000 mensen van Nederlandse afkomst.
  Sommigen al 40 jaar of langer, die ook het Papiamento machtig zijn en gewoon werk hebben bij de diverse bedrijven/instellingen.
  Vaak hebben ze een antilliaanse partner en kinderen en kleinkinderen met gemengd bloed.

  Dan zijn er de rijkere Nederlanders, die met veel geld (waarschijnlijk crimineel geld) en pretenties naar het eiland komen en inderdaad hier leven alsof ze de grote baas zijn. Maar dit soort mensen zouden ook in Spanje leven alsof ze god zelf zijn. Helaas, maar ze geven veel geld uit en zorgen ook voor wat werkgelegenheid, dus laat ze maar lekker in hun eigen sop gaar koken. Niet druk over maken, ze zitten op hun resort en zuipen zich vanzelf wel een keer dood.

  Verder komen er veel Nederlanders hier op vakantie of enkelen hebben een 2e huisje hier. Deze mensen geven heel veel geld uit.

  Er gaat een miljard naf om in het toerisme en er werken 12000 mensen van deze toeristen.
  70% van de toeristen komen uit Nederland, dus zeg 700 miljoen NAF wordt er uitgegeven.
  Tja, dan zullen de toeristen stranden wel door veel Nederlanders bezocht worden.
  Ze willen eten in restaurants en netjes bedient worden.
  Maar mogen ze, ze zijn op vakantie?
  We kunnen ook vragen of ze alleen het geld willen sturen en zelf lekker in Nederland blijven, maar ik denk niet dat, dat gaat gebeuren. Curaçao, zou zonder deze 70% toeristen een failliet land zijn. Ditzelfde geld voor alle landen die van toerisme afhankelijk zijn, dus zeg maar 90% van de Caribische eilanden.

  In Nederland wonen ongeveer 150.000 mensen van Antilliaanse afkomst.
  En ook nog eens 150.000 mensen van Surinaamse afkomst.
  Hiervan zijn er zo een 30% uitkeringstrekkers en 10% zijn gewoon echt crimineel bezig.

  Mijn vraag is: welk land is beter af met de inwoners van het andere land?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties