29 C
Willemstad
• vrijdag 17 mei 2024

Extra | Journaal 15 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 14, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 14 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, May 13, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 13 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, May 10, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Marf blog | Capriolen van een GevMin: Wat is ze stil …

HomeNieuwsMarf blog | Capriolen van een GevMin: Wat is ze stil ...

19 oktober 2015. Wat is het toch stil rond de ongekroonde koningin van de Prinsegracht. We hebben al weken geen spannende berichten meer ontvangen uit het Curacaopaleis in Den Haag.

200 jaar Koninkrijk der Nederlanden en Marvelyne Wiels
Koninkrijksgezelschap op gepaste afstand van GevMin Marvelyne Wiels

Het zal toch niet waar zijn dat secretaris-generaal Stella van Rijn ons aller Marf heeft weten te temmen?  Het is een publiek geheim dat je de voormalige souffleuse van Gerrit – ‘Ik jat als de raven’ – Schotte op een mission impossible kan sturen, maar Wielie op de knieën krijgen, daar komt wel wat meer voor kijken dan een in strak latex gestoken en van een zweepje voorziene strenge meesteres op hoge laarzen met stekelige sporen.

Onze gevolmachtigde minister geniet een reputatie van niet zachtzinnig omgaan met iedereen die haar in de weg zit en mept er zonder aanziens des persoons – zelfs al het haar bloedeigen broer betreft – ongenadig op los. Van het rapport van de ombudsman waarin ze werd ontmaskerd als pathologisch leugenaar, bedriegster en bedreigster zal ze zich echt geen zier aantrekken dus dat kan de stilte ook niet verklaren.

En toch is het al een tijdje oorverdovend stil. Goed, er was wat ophef over het bezoek aan de paus dat geen bezoek aan de paus bleek maar een bezoek aan het Pietersplein, een shop-till-you-droptripje naar Milaan en de zegening van het drie keer te grote Curacaohuis door bisschop Secco. Dat laatste kwam overigens als de spreekwoordelijke mosterd na de maaltijd want de nieuwe viervoetige huisgenoot van Marf had het pand reeds tot in de vele uithoeken besprenkeld.

We hebben zelfs al een tijdje geen persberichten met foto’s meer ontvangen waar ze altijd twee keer op staat omdat ze zich strategisch voor de spiegel opstelt. Over foto’s gesproken: Toen wij dit weekend een tweet van Kamerlid André Boosman (excuus voor de freudiaanse vertikkking) voorbij zagen komen viel ons meteen op dat het complete gezelschap op het kiekje gepaste afstand bewaart tot Marvelyne.

De foto is gemaakt bij de viering van 200 jaar Staten-Generaal in de Ridderzaal. De vraag is: wie heeft dat gat tussen Wiels en de rest laten vallen? Het lijkt er op dat Statenvoorzitter Mike Franco de veroorzaker is want zijn Arubaanse collega Marisol Lopez-Tromp kan bekneld tussen hem en Bosman amper nog adem halen.

By the way: als we al dat zilverwerk zien dat onze Hoogste Vertegenwoordiger in de Residentie met zich meetorst, krijgen we spontaan medelijden met haar poetshulp.

PS. Net toen we deze update wilden posten, bereikte ons het bericht dat er binnenkort spectaculair nieuws valt te melden over het Marvelyne Wiels-plantsoen. Dus misschien is het zwijgen van de majesteit wel stilte voor de storm…… Lees meer…

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. De echtgenoot van Fraudelyne heeft goed gezien welk vlees (mag het een onsje meer zijn?) hij in de kuip had en heeft haar gedumpt.

  De echtgenoot van Stella geeft zichzelf een vliegbevret van onvermogen door nog steeds met deze hypocriete huichelaarster het bed te delen.

  Hopelijk voor ons allemaal is Heerenveen kritischer bij de selectie van zijn piloten.

 2. dat is het…
  ze is eindelijk een beetje bang voor haar baantje..
  Asjes, die ze bij de ballen had, is niet meer haar redder…
  zal ze ooit vertellen wat ze wist van Asjes?
  ben benieuwd…
  De bitch Stella, zal haar niet onder de duim houden.
  ze zullen denk ik eerder samen lekker potverteren in Den Haag..

 3. Waarom zo stil!. Omdat deze twee losers zich de hele dag door Den Haag laten rondrijden door de duurste winkelstraten in de BMW A6 met schauffeur en overal inkopen doen op kodten van de Curacrimse belastingbetaler. en niemand zegt er wat van ook Alexs niet, die heeft het te druk met zijn Isla project????????.

 4. .
  Als ik die zilverkleurige ringen zie, moet ik onwillekeurig denken aan het spreekwoord: “al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding”

  De man nu vrouw, dus een apin, inplaats van goud een zilveren ring, toch is ook zij een lelijk ding. Het strijken van haar zwarte krullen, kan zelfs haar valsheid niet verhullen.

 5. Het is toch idioot dat het hypocriete sprekende mantelpak Stella van Rijn die geen enkel besef heeft van normen en waarden en jarenlang als Schottes schoothondje heeft gefungeerd nu wordt ingezet om Fraudelyne op het rechte pad te houden?

  Fraudelyne lacht Stella in haar gezicht uit!

 6. Wiels en Asjes hadden elkaar kennelijk in de greep. Nu Asjes weg is kan de positie van Wiels een stuk onzekerder zijn geworden en dus hoor je haar niet meer.
  Ik neem aan dat ze binnenkort wordt vervangen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties