Marf blog | Capriolen van een GevMin: Marf de Messias

1 augustus 2016. Het rumoer over het SOAB-rapport waarin de malversaties van ons aller Fraudelientje op een 40 pagina’s tellend rijtje zijn gezet is nog niet verstomd of het volgende geruchtmakende document is (opnieuw via het Antilliaans Dagblad) uitgelekt.

Wiels over Wiels

GevMin Marvelyne Wiels heeft recent een nieuwe PR dame aangeschaft

Na vier vernietigende rapporten ligt er nu een stuk waarin Wiels wordt bejubeld als het beste wat Curacao sinds de schepping van de mensheid is overkomen: een gevolmachtigde minister die voorbeeldig leiding geeft aan haar kabinet, haar staf middelen verschaft en cursussen laat volgen zodat zij hun taken nog beter kunnen uitvoeren, die open en duidelijk communiceert en tijdens overleggen openstaat voor de inbreng van de medewerkers, hun belangen in Willemstad als geen ander behartigt, die begaan is met de gezondheid van het personeel en veel harder werkt dan al haar lamlendige voorgangers bij elkaar.
Who the f* heeft dat rapport geschreven, zal de KKC-lezer zich afvragen. Dat is ene Jamila Zemouri. Schijnt journalist geweest te zijn, maar doet zich tegenwoordig voor als zelfbenoemd communicatiespecialist. Ze mag sinds april uit Marf’s ruif mee eten, naar nu blijkt in ruil voor een buitengewoon knullig in elkaar geflanst onwelriekend hoopje bagger waarin haar sponsor als de op dit tranendal wedergekeerde messias wordt geportretteerd.

Als een volleerde slippendraagster laat ze de medewerkers van het Curacaohuis stuk voor stuk de loftrompet blazen over hun bazin die volgens een rechter het bedriegen, intimideren, vernederen en bedreigen van de medemens tot hogere kunst heeft verheven.

Daar kan dit staaltje propaganda uit de Noord-Koreaanse school nog wel bij. Lees meer…

4 Reacties op “Marf blog | Capriolen van een GevMin: Marf de Messias

  1. Iedereen-dus ook de Minister president zal zich moeten verantwoorden

  2. haha, die houden we erin.

  3. Abraham Mossel

    @Henriques opnemen en isoleren lijkt mij een goed idee, maar dan wel in de dierentuin van Amesfoort( stuk goedkoper). Zij krijgt een speciaal hok, met op het diersoortenbord de naam De gevaarlijkste KAMELION uit het Curacrimhuis, het beestje slaapt alleen overdag en in de avond laat het zich weinig tot niet zien.Het hok word in de kleuren van de Curacaose vlag geschilderd en direct bij de ingang/uitgang geplaatst zodat het beest niet voorbij kan worden gelopen.

  4. Parnassia is dichtbij het Antillenhuis, verplicht opnemen dus en in de isoleer ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *