Magere afsluiting IPKO op het Curacaohuis

Magere afsluiting IPKO op het Curaçaohuis. Foto |  No(s)titia.com

Magere afsluiting IPKO op het Curaçaohuis. Links Gevolmachtigde Minister van Curaçao Marvelyne Wiels, In het midden Statenlid Elmer Wilsoe en rechts directeur toeristenbureau Edward Suares. Foto | No(s)titia.com

DEN HAAG – De traditionele bijeenkomst als afsluiting van de IPKO-week op het Curaçaohuis werd niet bezocht door alle delegatieleden.

In het verleden kwamen de delegaties van alle landen van het Koninkrijk naar zo’n afsluiting, maar nu ontbraken zelfs Curaçaose leden, zoals Statenvoorzitter Mike Franco (PAIS), partijgenoot Alex Rosaria en onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang.

De pers was niet uitgenodigd voor de bijeenkomst; slechts één correspondent mocht de bijeenkomst verslaan. Die werd gehouden in de voortuin van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao.

Ondanks het instortingsgevaar van het pand aan de Badhuisweg konden de aanwezige Statenleden Kade Wilsoe (PS), Glenn Sulvaran (onafhankelijk statenlid), Humphrey Davelaar (PNP) en Zita Jesus Leito (PAR) toch getuige zijn van de doop van het eerste nummer van ‘Curaçao Precious’. Een full colour glossy, bedoeld om het negatieve imago van Curaçao in Nederland positief bij te stellen.

Dat mislukte vrijwel meteen toen bleek dat Kris Berry door de gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels gepresenteerd werd op de proefdruk en de zangeres zelf van niets wist. De voorpagina zag er dan ook heel anders uit. Niet Kris Berry, maar Izaline Calister prijkt nu op de cover.

Bron: Persbureau Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *