Liquidatie-verkoop Save-A-Lot

222 views
Bij de liquidatie-uitverkoop bij supermarkt Save-A-Lot Curaçao aan de Prairieweg kwamen vele belangstellenden samen.  FOTO JEU OLIMPIO
Bij de liquidatie-uitverkoop bij supermarkt Save-A-Lot Curaçao aan de Prairieweg kwamen vele belangstellenden samen.
FOTO JEU OLIMPIO

Willemstad – In verband met faillissement vond gisteren de liquidatie- uitverkoop plaats bij supermarket Save-A-Lot Curaçao aan de Prairieweg. De naamloze vennootschap Romeco, de officiële naam van Save-A-Lot Curaçao, is op 19 maart 2014 in staat van faillissement verklaard.

Advertentie

Daar ging een periode van korte surseance van betaling aan vooraf. Curator Arnold Huizing van Huizing & Huizing Advocaten was belast met de liquidatie-uitverkoop die vrijdag de hele dag duurde.
Daarbij kregen kopers 30 procent korting aan de kassa.
Save-A-Lot Curaçao heeft niet heel lang bestaan.
Volgens het Handelsregister van de Kamer van Koophandel werd de ‘groothandel in levensmiddelen’ eind 2007 opgericht.
Nv Romeco heeft de Alejandro Perozo Muguerza, in Venezuela geboren (1957) maar met de Nederlandse nationaliteit, als general manager.
Op 10 maart is door Romeco, via haar advocaat Sergio Saleh, een verzoekschrift ingediend om aan haar surseance van betaling te verlenen.
Bij beschikking van 13 maart is aan Save-A-Lot de gevraagde surseance verleend, met benoeming van Huizing tot bewindvoerder, teneinde met Romeco het beheer over haar zaken te voeren.
Op 19 maart is bij het gerecht van bewindvoerder Huizing het verzoek ingekomen waarin hij vraagt de voorlopig verleende surseance van betaling in te trekken en de vennootschap in staat van faillissement te verklaren.
Dat is ook diezelfde dag nog gebeurd en Huizing werd aangesteld tot curator.
Op de locatie waar Save-A-Lot staat, was voorheen Pita Supermarket gevestigd.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in