Lid medisch team VS opgepakt | Antilliaans Dagblad

De man is in zijn hotelkamer aangehouden

Willemstad – De autoriteiten hebben gistermiddag een man aangehouden die onlangs als lid van het Amerikaans medisch team op Curaçao is aangekomen om te helpen tijdens de coronapandemie.

Dat bevestigen ingewijden tegenover het Antilliaans Dagblad. De man – met de Amerikaanse nationaliteit – zou onder andere medicijnen uit het Curaçao Medical Center (CMC) hebben gestolen. Het ziekenhuis heeft gisteren aangifte tegen de man gedaan, waarop direct een strafrechtelijk onderzoek is ingesteld.

Volgens informatie waarover deze krant beschikt zou de directie van het ziekenhuis op videobeelden hebben gezien dat de verdachte meerdere keren de operatiekamer betrad, daar enige tijd bleef en vervolgens weer vertrok. Dat terwijl hij daar op dat moment niets te zoeken had.

De man zou door de directie hiermee zijn geconfronteerd, waarop de man zou hebben bekend medicijnen te hebben gestolen. Daarop heeft het ziekenhuis gisteren aangifte gedaan. De man is in zijn hotelkamer aangehouden. Tijdens een doorzoeking in de hotelkamer hebben autoriteiten diverse gestolen medicijnen aangetroffen.

Het onderzoek wordt voortgezet. Ook wordt onderzocht of mogelijk andere personen – eveneens van het medisch team uit de VS – hierbij betrokken zijn.

Bron: Antilliaans Dagblad

7 Reacties op “Lid medisch team VS opgepakt | Antilliaans Dagblad

 1. Lag’e frega, ta ken t’asina sabi?

 2. wladimiro matos

  @ Opperbevelhebber Mark Rutte c.q. adjudant Raymond Knops.

  Stuur ons geen boeven. We hebben genoeg tuig op Curacao.

 3. Moet deze Amerikaanse hulpverleners niet beter gescreend worden? Eerst hadden we één die verzwegen heeft dat zij Corona had, nu een junkie die medicijnen steelt.

  Er zijn berichten dat de meeste van deze hulpverleners zich ook niet als verantwoordelijke hulpverleners gedragen, feestend, dronkenschap en drugsgebruik terwijl hun eigen land record aantal doden als gevolg van het virus heeft…

 4. Het onderzoek wordt voortgezet. Ook wordt onderzocht of mogelijk andere personen – eveneens van het medisch team uit de VS – hierbij betrokken zijn.

  Gaan men ook onderzoek doen naar de extra miljoenen kosten en een falend toezicht?

 5. Wat voor kleur hadden de gestolen medicijnen?

 6. Is dit misschien de persoon waarom de vakbonden een algemen staking uitriepen en waarbij de vakbondsleider als een dolle met een megafoon binnen het ziekehuis stond te schreeuwen?
  Was dit de persoon die “alleen maar wat restjes voedsel meenam” wat volgens de vakbond altijd al mocht?
  RESPECT werd er gevraagd! Natuurlijk moet je respect tonen aan anderen maar die anderen moeten dit uiteraard wel verdienen!

 7. Met leeghoofden als de veelwijvende Elvis Thode en het domme blondje de Freitas Bras in de directie is het eindeloos en straffeloos graaien in het ziekenhuis.

  En dat is precies waarom deze twee nitwits zijn aangesteld, hun Neysa Amnesiaanse eigenschappen.

  Verwacht ieder moment dat het ziekenhuis over gaat op de Avalon software van de moeder van Stephen Capella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *