31 C
Willemstad
• zaterdag 10 juni 2023 17:51

ParadiseFM | CTB promoot Curaçao in Trinidad met Tony Shearman

De Curaçaose zanger Tony Shearman werd onlangs door het toeristenbureau ingezet om potentiële Trinidadiaanse toeristen naar Curaçao te lokken. Daarnaast gaf de Curaçaose bartender Brenton Balentien een cocktaildemonstratie op het promo-evenement.

Naast Trinidad werd ook Suriname bezocht. Het CTB-team en partners van de private sector verstrekten informatie over de toeristische trekpleisters van het eiland.

Het doel was om de reisbranche beter toe te rusten zodat zij hun klanten die Curaçao willen bezoeken beter van dienst kunnen zijn.

Bron: ParadiseFM

2 reacties

  1. Kijk, hier is over nagedacht. Niemand minder dan de wereldwijd vermaarde topzanger van een Tony Sherman wordt ingezet, en topkok Balentien schudt wat cocktailtjes door elkaar. De mensen van Trinidad staan nu te springen en te dringen om naar Curacao te komen. Na het zingen van een liedje reist onze Tony verder door om zijn wereldtour voort te zetten. Oh nee wacht, de mensen van Trinidad staan hoofdschuddend te kijken naar het spektakel dat Curacao weeral neerzet. Wat heb je aan het CTB

  2. Een beetje vreemd, Tony Shearman wordt ingezet om potentiële Trinidadiaanse toeristen naar Curaçao te lokken terwijl de man niet eens op Curaçao woont.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties