31 C
Willemstad
• woensdag 12 juni 2024

DH | Multi-million-dollar St. Maarten Crime Fund lacks financial administration and policy plan

PHILIPSBURG--“There has been no indication of any activities on this measure.” This statement pertains to the restructuring of the Crime Fund St. Maarten as mentioned in the...

AntilliaansDagblad | Links wint op Bonaire

Van Huffelen krijgt veel voorkeursstemmen in CN; hogere opkomst dan in 2019 Kralendijk - GroenLinks-PvdA heeft op Bonaire overtuigend gewonnen. Van de 1.784 geldig uitgebrachte stemmen kreeg de...

AntilliaansDagblad | Afgifte watersportvergunningen stilgelegd

Oranjestad - Aanvragen voor een nieuwe watersportvergunning worden tot nader order niet in behandeling genomen. Vanaf 1 januari 2025 moeten alle commerciële vaartuigen een ‘propeller guard’ aan...

AntilliaansDagblad | Line-up CNSJF 2024 compleet

Willemstad - De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) heeft gisteravond ‘met groot genoegen en trots’ de laatste namen bekendgemaakt voor de aankomende 2024-editie. Op...

AntilliaansDagblad | PVV levert staatssecretaris

Eind juni beëdiging kabinet-Schoof door koning Willemstad - De kans lijkt groot dat de zes eilanden van het Caribisch deel van het Koninkrijk te maken krijgen met een...

AntilliaansDagblad | Apart Ipko democratisch deficit

Gehele revisie Statuut ‘niet opportuun’ Willemstad - In de afsprakenlijst van het Interparlementair Koninkrijksoverleg (Ipko) staat dat de mogelijkheden onderzocht moeten worden om een apart Ipko of andersoortige...
- Advertisement -spot_img

Democracy now! | Tuesday, May 28, 2024

HomeLandenInternationaalDemocracy now! | Tuesday, May 28, 2024


Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez.

Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with access to people and perspectives rarely heard in the U.S.corporate-sponsored media, including independent and international journalists, ordinary people from around the world who are directly affected by U.S. foreign policy, grassroots leaders and peace activists, artists, academics and independent analysts.

In addition, Democracy Now! hosts real debates–debates between people who substantially disagree, such as between the White House or the Pentagon spokespeople on the one hand, and grassroots activists on the other.

Bron: Democracy Now!

Dit artikel is geplaatst in

24 reacties

 1. Wijlen mijn vader zei altijd:
  “Never correct a fool like Tico Martina… He will hate you for it for the rest of your life”

 2. Tico:
  Was mijn “identiteit” dan een raadsel voor je???????
  Dan ben je nog achtelijker dan ik dacht. Ik zal je de benaming “idioot” onthouden, want dat zou een klap in het gezicht zijn van ouders die een lichtbegaafd kind hebben, snap je?
  Maar ja: IK BEN YDK!!!!
  En wat ga je er aan doen?

 3. En zo heb ik de indentiteit van DpbT achterhaald. Dat is het probleem met YDK ze praten te veel en laten het achterste van hun tong zien. Is niet erg hoor, ik vertel het niet door.

  Ik heb net de Extra doorgepluisd en het is weer fijn toeven op het eiland.

 4. Och Tico, Tico, Tico…..
  En nu begin je ECHT als een,…. een….. een Tico Martina te schrijven……

  Je zou toch weggaan? En je bent er NOG!!
  Je hebt ons met een dooie mus blij gemaakt, want je zegt iets, maar je doet het tegenovergestelde…..
  “Grootspraak” is je vermoedelijk door je ouders bijgebracht, maar dat betekent niet dat het een voordeel oplevert in je leven.
  Mij met een gesjeesde dansleraar vergelijken is daar een goed voorbeeld van.
  Maar ik ben het met je eens hoor: het eiland heeft zijn “challenges”. Maar welk land niet?
  Dus ga OF weg, OF blijf, maar hou nou dan eens op met dat domme “geouwedinges” van je. Je vertelt wel, maar Drechi Pa Bosnan Tur kan je nog meer vertellen.
  Het lukt misschien met je mede-domoren, maar niet met deze YDK.

 5. Heb geprobeerd het nieuws de laatste tijd op tv en de kranten te volgen maar geen nieuws over het radicaal rechtse kabinet in Nederland. Het is wel bekend dat het niveau bij de tv,radio en kranten hier op Curaçao behoorlijk laag is, maar ondanks verwacht je toch wat nieuws.

  Een politicus van de PVV (Brinkman) had het ooit over de corrupte boel op Marktplaats (de eilanden) zetten. Ben benieuwd nu Wilders aan de macht is en het over Nederlanders eerst heeft, of het mogelijk blijft dat sommige subjecten hier zich miljoenen salarissen uit gemeenschapsgeld blijven betalen.

 6. Drechi, je klinkt als een kruising tussen Silvana Simmons en John Leerdam. Terwijl ik zeker weet dat je veel intelligenter bent.

  Het zal de meesten hier op KKC een worst wezen of men zwart, blauw of pimpelpaars is in de Curacaose politiek. De kritiek is wel op cruciale punten als stuitende domheid bij de meesten (plaatjesdraaiers, blokfluitspelers, danspasjes instructeurs die bewezen een laag iq hebben), het ronduit corrupt zijn (sushi graaimelia, stevie martiina en velen meer) en het simpelweg incapabel zijnde politieagentjes die de handboeien voor de politiek hebben geruild. Dat Pikkie Paljas zwart is daar kan die beste man niks aan doen. Zo is hij geboren en zo gaat hij ook dood. Waar hij wel wat aan kan doen is zijn intelligentie, integriteit en handelen. En daar schoort het aan.

  Je kunt een eiland niet succesvol besturen met minkukels en maloten. Vandaar dat sinds 1954 met de Democrat, FOL, PNP, Nos Patria, PAR, NPA, MAN, SI, PLKP etc. het kommer en kwel is. In 2010 begon de MFK, PS goed maar na 2012 ging het bergafwaarts.

  Is het nu duidelijk? Of ga je weer om je heen slaan en schelden om daarna je excuses aan te bieden?

 7. @Klabu Doblá:
  Ik kon zelf geen goed voorbeeld bedenken waarom ik bepaade sujetten hier van repliek dien. Dank Klabu Doblá…. Je dacht mij af te vallen, maar je kon mijn week niet beter laten beginnen. Ik had nooit verwacht mij ooit goed te voelen bij iets afkomstig van jou ziek brein.
  Nogmaals dank.

 8. @DpbT zgt: willfuly badmouthing them just for the sake of being black
  Onzin. (Zie bijvoorbeeld Gerrit Schotte, Heiko de Jong etc.)

  Het is niet omdat ze zwart zijn. Het is omdat ze dom zijn.

 9. @Knoek dingetje:
  Zeker wéér te diep in het glaasje gekeken, hè?
  Wanneer leer je nou es dat als je drinkt, je ZELF heel onsamenhangend overkomt? Ta ki dia mi yiu ta siña anto???
  Eh eeeh…. Kabes ta duru….

 10. Vervolg: En die luide 50%CBS zijn ook ng eens netenonsportief. Schelden en tieren is hun rethoriek. Daar kun je van op aan.

 11. Dwazen, ze zijn luid, schelden en tieren, en denken dat ze je ergens naar toe kunnen sturen. Helaas zit het eiland vol met dat soort luide holle vaten. 50%CBS. En ze klinken hard. Vandaar dat zuipende bobolonada’s als Pik Pisas, corrupte draaideurboeven als Ja-hinka, en klaplopers als Rennox Calmes stemmen vangen.

 12. Zie je nu dat ik toch gelijk had? Wuahauhahaha…Zogenaamd het voor gezien houden, en dan toch de “faecaliëntruck op Shoet” uithangen.. You people are SOOO predictable.. But who am I, am I not?
  And for your info: I am NOT, and I repeat NOT an MFK- affiliate. I am just defending YDK’s who are not even aware that you and your co-conspirators are plotting against them, willfuly badmouthing them just for the sake of being black- or even worse, a YDK. Esei ta tur kos Tico Martina.. Hunt’é den bo kabèi…

 13. @Isereenbodem:
  We kunnen kort zijn: NEEN!!
  JI bent het schoolvoorbeeld van een BODEMLOZE ARROGANTIE!!
  Jij dent intelligent te zijn.
  Ik lach me het apezuur.
  You are a total kneeslapper!! Mijn hemel wat een oelewapper zeg…….

 14. Ik blijf ondertussen hopen op een heropleving van de knipselkrant. Onze corrupte wannabe Arabier pisas, floeper en de rest van de corrupte bende mogen ons niet monddood maken.
  Tekens als er iets gepubliceerd wordt over online gaming wordt deze krant de mond gesnoerd

 15. Mochten sommigen van U Drechi Pa Bosnan Tur onnodig blij willen maken met een schijnheilige schijnbeweging richting uitgang, om dan vervolgens toch te blijven: dat doe je niet! It’s not done.
  Maar mochten jullie het dit keer menen: het ga jullie goed. Ga maar elders de zaak elke dag opnieuw verzieken met jullie domme, racistische, haatdragende, tendentieuze, nimmer positieve bijdragen aan een mooi eiland en haar ondanks jullie, mooie mensen.
  Ik nen echt blij dat jullie inrukken!!
  Whuahahauhauahaauhaaauahauahaa….. Jippieeeeee!!!!!

 16. Beste mensen. Tijd om voor sommige weer naar de toko te gaan om daar de verhalen aan te horen van die en dat. Of via oud collegas te horen wie wat heeft gedaan bij de overheid maar dit dient geheim te blijven wegens privacy redenen (zoals je byside op de payroll te zetten). Curacao kent helaas weinig journalisten maar vooral notulisten die alles precies opschrijven zoals de politici het willen.

 17. Ik vrees dat ook uwer Tico er de brui aan gaat geven. Ik zal nog wel af en toe kijken maar al maanden is er niks. Dit wordt dus binnenkort net als vergeperst, Mamjo, Kitatin.com, redupage etc. iets van het verleden.

 18. Het is dus gelukt om de Knipselkrant het zwijgen op te leggen.
  Er kwam schijnbaar teveel boven water waar bepaalde personen niet van houden. Het is vergelijkbaar met landen als Iran, Rusland, Noord Korea etc waar de pers geen vrijheid heeft. Misstanden die op Curacao plaatsvinden worden in de lokale dagbladen onderbelicht om reden dat zij eventueel ook geboycot worden?
  Er spelen momenteel zoveel zaken die wat verdere aandacht vragen dan normaal wenselijk. De vraag is: Wie is verantwoordelijk voor het stilzwijgen?

 19. @ericlapas schrijft:
  Ik heb nog geprobeerd om wat spannende verhalen voor de viezeriken onder ons te plaatsen, maar die zijn gelijk verwijderd.

  Zelfs minder spannende verhalen voor niet-viezeriken worden verwijderd als ze niet on-topic zijn.
  Toen ik aan Drechi vertelde dat ik een nieuwe liefde heb, uit Madeira, werd dat samen met een aantal andere reacties verwijderd. Hahhaha.

 20. @Sonja, het is inderdaad heel erg stil. Ik heb nog geprobeerd om wat spannende verhalen voor de viezeriken onder ons te plaatsen, maar die zijn gelijk verwijderd.

 21. Beste Knipselkrant, het gaat al maanden zo en het is op deze site niks meer te lezen dat niet al in andere kranten te lezen was.Het is niks nieuws.Het heeft geen zin meer de Knipselkrant aan te klicken.Helaas. Het ga jullie goed.Groetjes

Reacties zijn gesloten.

Zoeken

Recente reacties