29 C
Willemstad
• zondag 26 juni 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Willems en Dylan Timber in Team Curaçao voor duel met Ajax

Dick Drayer Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Dylan Timber van FC Utrecht en Jetro Willems, spelend voor Greuther Fürth, zijn opgenomen in de selectie van Team Curaçao dat het vrijdag op Curaçao opneemt tegen Ajax.

- Advertentie -

Het Curaçaose toerismebureau CTB is sinds 2020 sponsor van Ajax en het logo van Curaçao staat op de mouw van de shirts van de club.

Het team is zonder trainer Erik ten Hag op het eiland om onder meer clinics te verzorgen en op 20 mei tegen een selectie van Curaçaose voetballers te spelen.

Het speciale team wordt geleid door Dean Gorré, voormalig bondscoach van Suriname, en bestaat uit Curaçaose spelers die actief zijn op het eiland zelf en Curaçaoënaars die in andere landen actief zijn.

Van der Sar zei in een persconferentie ’trots’ te zijn op het partnerschap met Curaçao. “Na een zwaar seizoen ben ik blij dat we het kampioenschap kunnen delen met de bevolking van Curaçao.”

Ajax heeft de kampioenschaal naar het eiland meegenomen.

Jurriën Timber vind het mooi om op het eiland te zijn waar zijn ouders vandaan komen. Normaal gaat hij naar Curaçao voor vakantie.

De komst van Ajax is groot nieuws op het eiland. Voor de clinics met de voetballers is ook veel animo. In totaal kunnen 400 jeugdspelers meedoen en er hebben zich er meer dan 1300 aangemeld.

De wedstrijd in het SDK-stadion was dinsdag al bijna volledig uitverkocht. Voor de training van donderdag worden veel mensen verwacht en gelden veiligheidsmaatregelen.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Weet je wat ook vreemd is @ Slappie , dat er niet word vermeld om hoe laad de voetbalwedstrijd begint echt Curacrims die voorlichting, gewoon vinger likken in de lucht steken voelen waar de wind vandaan komt en je weet het ??.

  2. Het is toch vreemd om te zien, al die jonge spelers van Ajax de meesten nog nat achter de oren en nu al miljoenen op de bank. Zou toch een god bestaan?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Ingezonden | Libra nos di nan

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Nu.cw | CBCS in gesprek met stakeholders op Sint Maarten

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft verschillende gesprekken gevoerd met stakeholders op Sint Maarten. De ontmoeting volgde op de publicatie van het Financial...

Nu.cw | Tropische golf groeit mogelijk uit tot cycloon

Een tropische golf boven de Atlantische oceaan verplaatst zich in westelijke richting. De golf heeft zestig procent kans om zich in de komende vijf dagen tot een...

DH | Aruba may phase out 12.6%, Curaçao, St. Maarten not yet

THE HAGUE--The Kingdom Council of Ministers RMR on Friday decided that Aruba can start with the reversing of the 12.6% labour benefits reduction for its (semi) government...

AntilliaansDagblad | Elektriciteit 30 procent duurder

Kralendijk - De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de maximumtarieven vastgesteld voor de distributie van elektriciteit in Caribisch Nederland (CN). De stijging bedraagt 30 procent en...

AntilliaansDagblad | ‘Verlaag financieringstekort dit jaar’

Oranjestad - De economie van Aruba herstelt voorspoedig. Het pre-coronaniveau van 2019 is in april en mei overtroffen. Aruba moet van dit herstel gebruikmaken om de begroting...
- Advertentie -
- Advertentie -