30 C
Willemstad
• dinsdag 16 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Sandals officieel geopend

HomeLandenCuraçaoPBC | Sandals officieel geopend

Persbureau Curacao

Vandaag is na één keer uitstel dan eindelijk het all-inclusive hotel-resort Sandals officieel geopend. Afgelopen woensdag kwam de eerste gasten al aan.

De ceremonie werd bijgewoond door het voltallige kabinet van de regering Pisas. De premier zelf gaf een speech en kreeg daarna een rondleiding door de leiding van het hotel.

De nieuwe eigenaar heeft 40 miljoen dollar geïnvesteerd in de renovatie naar Sandals style. Uiteindelijk levert dat 1200 banen op. Sandals richt zich op de Amerikaanse toeristische markt.

Eerste op Curaçao

Sandals Royal Curaçao is het 16e Sandals Resort in de wereld en het eerste op Curaçao. Het hotel is gelegen op 44 hectare binnen het privélandgoed van Santa Barbara, een exclusief 3.000 hectare groot beschermd reservaat. De ligging op het westen is ontworpen om Caribische zonsondergangen vast te leggen.

Het hotel beschikt over 351 kamers en suites in 24 kamercategorieën, waaronder twee nieuwe kenmerkende suitecategorieën, de Awa Seaside Butler Bungalows en Kurason Island Poolside Butler Bungalows, compleet met Tranquility Soaking Tubs, privézwembaden, butlerservice en sportieve en stijlvolle cabriolet MINI Coopers gratis voor gasten om te rijden tijdens het verkennen van het eiland.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Net een kleuterklasje. Jongetjes en meisjes vandaag gaan we leren knippen. How low can you go als regering.

 2. Ik kan me nog herinneren toen het Hyatt opende op dezelfde locatie. Ook veel holle woorden als “goed voor de econmie en werkgelegenheid”. Binnen no time heette het geen Hyatt meer en werd het een slooppand. Werkgelegenheid was er alleen voor onderbetaalde malleisiers en niet voor de yui korsou. Curacao heeft zoveel hotels waar geen straathond verblijft maar we blijven die troep bouwen. Oh ja dat de ganse regering kabinet Paljas daar staan toont al aan dat het eiland verloren is. Een ieder die gestemt heeft op een van deze gasten, verdient een paar zweepslagen en een harde pets met een stok op de vingers.

 3. De voltallige regering aanwezig?? Omdat er een hotel wordt geopend??? Dorpsmentaliteit gekoppeld aan een dagje gratis eten en drinken.

 4. De opbrengsten van de hoge kamerhuur gaat middels de belasting-holiday naar de eigenaren, de managers komen uit of wonen belastingtechnisch in het buitenland. Resteren de lagere functies die op oproepcontract en etc. “mogen” werken aldaar.
  Verwacht niet dat de gasten in een all-inclusive resort de horeca in Willemstad gaan bezoeken.
  Kortom, alle winst blijft binnen dit all-inclusive resort, en Curaçao verwordt tot een natie van kamermeisjes, schoonmaaksters en tuinlieden.
  Dit is waar Pisas c.s. trots op is?

 5. Exact @Joop
  Ik denk dat die Amerikanen zich alleen bezighouden met golfen, zonnen en hun pens volvreten dit zijn echt niet het soort die het eiland gaan verkennen in een Mini Cooper cabrio.
  Bovendien zoals @Djaka al zegt een flinke bodyguard ter bescherming die zich in de mini moet proppen zie ik niet zitten. Ze schrikken zich al het lazarus als ze van Hato naar Sandals vervoerd worden.
  We zullen het zien hoe dit paradepaardje’ zich ontpopt. Let’s hope for the best.

 6. Daar zijn ze goed in hunga grandi .
  Voor de rest is het niks en nada .
  Een stijlvolle Mini Cooper om het eiland te verkennen ,
  hoe mooi onze wegen zijn .
  Dios spar nan .
  En vergeet niet de bodyguards mee te sturen tijdens het verkennen van het eiland .

 7. Je hebt gelijk John@ en dan te weten dat Pik Pisas als eerste aan het vechten is geweest om als enige het lintje door te knippen aangezien dat zijn hoofdtaak is bij openingen, al is het een maar een half afgebrande container, maar na de vecht partij hebben ze allemaal een schaartje in hun handen gekregen om het lintje door te knippen, het spreekwoord is, GEEF HET SCHOREMORIE EEN HONDENBEEN EN ZE ZIJN ALLEN TE FREE, en vergeet ook die zak geld met 18 duizend pm dukaten niet.

 8. Een zielig groepje, volstrekt ongepast (dat zie je ook alleen maar op Curaçao) dat een voltallige ‘regering’ aanwezig is bij een opening.
  Deze mensen snappen echt niet hoe volstrekt belachelijk ze zich hiermee maken.
  Geen van de 9(?) heeft iets maar dan ook maar iets gepresteerd het afgelopen jaar behalve reizen en lintjes doorknippen op kosten vd gemeenschap.

  Lachwekkend, dat wel..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties