28 C
Willemstad
• woensdag 8 december 2021 18:47

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Miles Mercera nieuwe directeur toeristenbureau Bonaire

Persbureau Curacao

Miles Mercera

KRALENDIJK – Miles Mercera is per direct benoemd tot nieuwe directeur van TCB. Mercera brengt tientallen jaren ervaring in de wereldwijde horeca- en toerisme-industrie mee naar zijn nieuwe rol.

“Het is een voorrecht om samen met diverse partners voort te bouwen op de reputatie van Bonaire als een ongerepte, milieubewuste en gastvrije bestemming, en om dat imago te versterken door de grote vooruitgang te laten zien die het eiland de afgelopen jaren heeft gemaakt in het verstrekken van een gevarieerd culinair aanbod, luxe accommodatie-opties en verhoogde kwaliteit in ervaringen”, aldus Mercera.

“Het is een spannende tijd om in het toerisme te werken en samen met een dynamisch team kijk ik reikhalzend uit naar de kansen die voor ons liggen.”

- Advertentie -

Meest recentelijk was Mercera een onafhankelijke toerismeprofessional via zijn adviesbureau, nadat hij was teruggetreden uit de Curaçao Hospitality and Tourism Association (CHATA) om een politieke rol te gaan vervullen.

Hij bracht bijna 10 jaar door bij CHATA, waarvan de laatste vier jaar in de leidinggevende rol als President & CEO.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. was er uberhaupt een vacature voor deze functie, of is dit weer een van die vriendjesbaantjes die is toegeschoven?

 2. @Tico Martina
  Zegt: Nadat het eiland overspoeld is door de Nederlanders is er niks ongerepts meer aan.

  Kan mij vergissen, maar Bonairianen zijn toch ook Nederlanders? Of hebben ze opeens de Bonairiaanse nationaliteit?

  @Knoek-koe
  Zegt: Hij heeft niets baanbrekends verricht. Bye bye!

  Helemaal mee eens. Hij had eeuwig en altijd een hoop blabla verhalen en verder niets. Ongelooflijk dat dergelijke figuren zo weer naar de volgende interessante baan kunnen schuiven. Ach ja in het land der blinden…..

 3. “Niet aan de veiligheid, nog wegbewijzering ( geen straatnaamborden, adresnummers, slechte wegennet, , ), en ook niet aan het zwerfvuil overal. Gescheiden vuilnisbakken op stranden etc.”

  eens, kjikend op de website van chata is er geen beleid te vinden, geen cijfermateriaal en uberhaupt geen vishion te vinden. Wat Miles Mercera in zijn 10 jaar Chata tijd concreet heeft neergezet is helaas onduidelijk

 4. Lees ik dat goed @Abraham, Mercera profvoetballer? Ik denk dat zijn hobby inderdaad als topsport gezien kan worden vooral als we zien dat hij elke week een andere vriend heeft.

 5. Als ik het goed lees word deze prof voetballer! niet op een paard getild wat betreft zijn baantje’s verleden maar zit hij nu al op een Olifant ?. Hij kan en mag nu over de hele wereld 1e klas gaan reizen, en dit alles met een 18K gegeven salaris door F&F cq kennis. En Knops keek ernaar en zei nada nopes niks.

 6. De baantjescarousel moet wel blijven draaien natuurlijk.

  Als hij zo toppie was geweest voor toerisme en hotelwezen op Curaçao, waar is dat dan aan te merken.

  Niet aan de veiligheid, nog wegbewijzering ( geen straatnaamborden, adresnummers, slechte wegennet, , ), en ook niet aan het zwerfvuil overal. Gescheiden vuilnisbakken op stranden etc.

  Kost tonnen aan salaris en reiskosten, “en vano”

  Curaçao zal hem niet missen, althans , er niets van merken dat hij er niet meer is.

  Hij heeft niets baanbrekends verricht.
  Bye bye!

 7. Tientallen jaren ervaring ? ? ?

  Hebben we het over dezelfde Mercera ?
  De Mercera die ik ken heeft slechts een paar jaar ervaring en dat was in een belangenorganisatie, dus niet echt in toerisme.

 8. Mnnn, 3 weken terug werd hij nog aan de studenten van het UoC gepresenteerd als nieuwe docent voor het vak toerisme. Is dat nu alweer voorbij, of gaat hij dit dan on-line doen om zo nog een extra snabbeltje te hebben om zijn leeg geraakte zaken weer bij te vullen?

 9. Hadden ze op Bonaire niet een geschikte kandidaat kunnen vinden? Miles Mercera lijkt in elk geval meer van toerisme te weten dan die overbetaalde Jamaican die we hier hebben die geen woord Papiaments spreekt.

  Wat gebeurt nu met al die avonturiers die hun baan hebben opgezegd en Miles Mercera naar Vishon hebben gevolgd? De meesten zitten nu thuis zonder werk en inkomen. Zoals Jermône De Lima die TV Direct voor de politiek op aandringen van Mercera heeft verlaten.

  De Lima dacht nu 14.000 in de maand te kunnen verdienen maar moet het nu van de voedselbank hebben.

 10. En zo drijft stront elke keer boven. Job hopper Miles is ook weer aan een baantje geholpen. Niemand pruimpt hem op Curacao getuige het feit dat hij een mislukte kandidaat op een stemlijst was, maar uiteraard is er zo iets geregeld. Die sukkel praat over ongerepte vakantiebestemming, vraag me af wanneer hij daar ooit is geweest. Nadat het eiland overspoeld is door de Nederlanders is er niks ongerepts meer aan. Ach ja zoek het maar uit op de Antillen. totale Nitwits komen elke keer weer bovendrijven niet gehinderd door enerlei benul of kennis, het gaat op de eilanden er alleen om wie je kent. Mij zien ze daar niet meer zolang het gajes nog in leven is, gelukkig sterven ze langzaam uit. Waar ik nu zit zit ik goed. Succes met de mooie eilanden en het door en door verrotte gajes daar er rondkruipt. BAH

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Toneel tegen huiselijk geweld: ‘Het kwam hard binnen’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Met de theatervoorstelling ‘Stop the beating’ trapt advies- en meldpunt Guiami een grote campagne tegen huiselijk geweld en kindermishandeling af. “Het komt hard binnen....

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -