29 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 02:28

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Eerste film Sint-Maarten op Taya

Persbureau Curacao

And Here Comes The Groom, een comedy film geproduceerd en gefilmd op Sint-Maarten is vanaf nu beschikbaar op TAYA.tv. Dit is de eerste film van Sint-Maarten die wordt toegevoegd aan de collectie van TAYA.

And Here Comes The Groom gaat over het over Chris, gespeeld door Edsel Moñzon. Hij besluit dat het tijd is om te settelen en dan gaan zijn vrienden zich ermee bemoeien. Maar Chris’ tocht naar de liefde brengt hem in een aantal zeer ongemakkelijke situaties en laat hem uiteindelijk in de war en op de vlucht voor zijn toekomstige bruid.

And Here Comes The Groom is geschreven en geregisseerd door Latoya Lake, een Sint-Maarten native met al een aantal boeken op haar naam. And Here Comes The Groom is haar eerste speelfilm.

- Advertentie -

De film is vanaf nu te zien via taya.tv. Het publiek over de hele wereld is uitgenodigd om te gaan kijken en om deze film te huren of kopen via Taya streamingdienst.

Kijken

Op TAYA zijn er momenteel meer dan 35 films en de catalogus blijft groeien. Wie op de hoogte wil blijven kan Taya volgen via @tayabypac op Facebook en Instagram.

Zoals And Here Comes The Groom, zijn er op de streaming platform TAYA, een gerespecteerd aantal films te vinden die geproduceerd zijn op onze eilanden of door eilandgenoten. Op TAYA vindt men van klassiekers zoals Ava & Gabriel tot meer recente films zoals Atardi- Rudy Plaate.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

1 reactie

  1. Dit jaar hebben wij twee grote kunstenaars verloren, Ced Ride en johnny ventura, el Caballo Mayor. Ze zeggen wel eens iemand kan een vrijgevig en barmhartig leven lijden, maar de opkomst op zijn begrafenis zal van het weer afhangen.

    Moet zeggen dat beiden begrafenissen zowel van Ced Ride en johnny ventura indrukwekkend was vooral van johnny ventura waarbij veel mensen zowel te voet als op de brommer de kist volgden.

    Helaas liet de begrafenis van Ced Ride een vieze smaak in de mond toen iedereen zag dat de veroordeelde Chebu Sluis ook acte de presence maakte en dat Sethree van Heydoorn respectloos ordinaire reclame voor het kabinet Pisas zat te maken.

    Maar ja, So be it, we zagen dat bij Ced Ride op televisie, een laatste interview was voor zijn dood, het is alsof hij wist dat het uurtje nabij was.

    Nu zien we plotseling zowel bij Mavis als tv Direct dat Lesley Vos uit de mottenballen is gehaald voor een interview, blijkbaar gaan ze vanuit dat Lesley Vos de volgende kunstenaar is die op korte termijn de pijp uit zal gaan?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -