26 C
Willemstad
• zaterdag 24 februari 2024

Extra | Journaal 23 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Curaçao bouwt extra windmolens, ‘straks 70 procent schone energie’

Oscar van Dam Welk land binnen ons Koninkrijk draait als eerste op 70 procent groene energie? Curaçao belooft die strijd te gaan winnen in 2030. Zes ministers en verschillende...

CC | HNO Committee not in line with Public Prosecutor’s report

WILLEMSTAD - The parliamentary inquiry committee Hospital Nobo Otrobanda does not align with the decision to file a report with the Public Prosecutor. Yesterday, it was announced...

DH | Governor receives first 19 of hundreds of National Decrees for justice workers

PHILIPSBURG--Caretaker Minister of Justice Anna Richardson sent out a press release on Thursday, an hour before midnight, stating that the Cabinet of Governor Ajamu Baly had confirmed...

AntilliaansDagblad | Arts Aida ontmoet hulpdiensten Sint Maarten

Philipsburg - Het management van Carnival Cruises organiseerde onlangs een rondleiding op het cruiseschip Aida uit Duitsland voor leden van de hulpdiensten van Sint Maarten. Stefan Luhrs, een...

AntilliaansDagblad | Geen dengue op Aruba

Oranjestad - Het Amerikaanse consulaat op Curaçao maakt er ten onrechte melding van dat er een uitbraak van dengue is op Aruba. Directie Volksgezondheid (DVG) bestrijdt dat...
- Advertisement -spot_img

PBC | Curaçao heeft nieuwe toeristische attractie: de eerste watertaxi

HomeLandenCuraçaoPBC | Curaçao heeft nieuwe toeristische attractie: de eerste watertaxi

Persbureau Curacao

Extra
WILLEMSTAD – Toeristen en inwoners van Curaçao kunnen de schoonheid van de prachtige stranden en helderblauwe wateren op een nieuwe manier ervaren dankzij de lancering van de eerste watertaxi op het eiland.

De officiële opening van deze nieuwe attractie vond plaats tijdens het ‘Punda Vibes’ evenement en de ‘Christmas light show’.

De ‘Water Taxi Curaçao’ brengt passagiers vanuit Punda naar de stranden van Bándabou, waarmee een unieke gelegenheid wordt geboden om de kustlijn en stranden van het eiland op een speciale manier te beleven, zo zegt het bedrijf. Dit is vooral een uitkomst voor cruisetoeristen die beperkte tijd hebben om Curaçao te verkennen.

De watertaxi vertrekt elke anderhalf uur, waarbij passagiers opgehaald en afgezet worden. Op de website www.watertaxicur.com kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de verschillende aangeboden diensten.

Zo kun je een Coastline Rider Adventure boeken van veertig tot tachtig dollar, waarbij men kan genieten van een dag zwemmen en snorkelen langs de mooiste stranden van het eiland.

Of een trip naar Klein Curaçao voor 115 dollar. Wie een Beach Hopper Island Adventure boekt mag drie stranden uitzoeken en is 110 dollar aan kwijt. Een Private Group Boat Charter kost 1500 dollar.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. 1 is geen zeggen ze in de transport sectoren. Als deze boot kapot gaat hoe gaat men dan toeristen ophalen die de een cruise moeten halen?

 2. Inderdaad wat Joop van Velzen opmerkt: plan kan dus bij voorbaat de doodskist in-gestopt worden. Maar dit bootje kan ook gebruikt worden voor AS VERSTROOIING voor de kust van Curaçao. Een gat in de markt. Als U echte watertaxi’s wilt zien dan moet U in Rotterdam komen kijken. Als iedereen de prijs, die veel te hoog is, niet wil of kan betalen dan kun je er altijd nog een GOFAST van maken om Cocaïne vanaf Venezuela naar afnemers te vervoeren WIN-WIN situatie. Als er geen vraag naar die troep is dan is de lol er vlug vanaf. Vergeet niet om een flinke doos banden plak mee te nemen aan boord, voordat je het weet zit er een gat in de rubberboot.
  p.s. ‘ KNIPSEL KRANT- CURAÇAO ‘ IS ERG LEUK OM DE DAG MEE TE BEGINNEN, Vooral door blijven gaan s.v.p.

 3. Het verdien model zit niet in het brengen maar in het terug brengen.
  Een omgebouwde rib lekker comfortabel,
  Bejaarde cruisetoeristen die beperkte tijd hebben en die kotsend en beurs aankomen. Busje neer zetten, zeker dat die extra geld kan verdienen met terug brengen.

 4. Men probeert weer snel rijk te worden. Tarieven zijn veel te hoog. Om naar beaches te gaan kunnen cruise toeristen diverse tours boeken die veel goedkoper zijn.
  Zal dus geen stand houden.

 5. Leuk idee alleen een beetje duur voor lokale en tekort voor cruisetoeristen. Dit plan kan dus bij voorbaat de doodskist in gestopt worden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties