32 C
Willemstad
• vrijdag 29 september 2023

Telegraaf | Man gearresteerd in onderzoek naar moord op rapper Tupac Shakur

De politie in Las Vegas heeft een man gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de wereldberoemde rapper Tupac Shakur 27 jaar geleden. Dat melden Amerikaanse...

Democracy now! | Friday, September 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Herdenkingsmonument Julianabrug wordt gerenoveerd

Het herdenkingsmonument, dat is geplaatst voor de slachtoffers van het instorten van de Julianabrug, wordt aangepakt. Zo is de verlichting niet meer up to date, en wordt...

DolfijnFM | Groot concert ter ere van Tula

Op het Brionplein vindt morgen het Bos di Libertat-festival plaats, een groot concert ter ere van Tula. Het concert is onderdeel van de Siman di Kultura en...

DolfijnFM | Ministers om tafel voor oplossing geweld op scholen

De ministeries van Onderwijs en Justitie hebben samengezeten om geweld op scholen aan te pakken. Het is al langer bekend dat vechtpartijen op scholen toenemen, dus was...
- Advertisement -spot_img

PBC | Curaçao goed voor 100 miljoen kijkers op de Super Bowl

HomeLandenCuraçaoPBC | Curaçao goed voor 100 miljoen kijkers op de Super Bowl

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Sandals Resorts International heeft afgelopen zondag haar nieuwste project op Curaçao lieten zien tijdens de Super Bowl op Fox Television. De 15 seconden durende spot richtte zich op Sandals en Beaches ‘Winter Blues’-verkoop.

Dat is een promotie die toekomstige gasten aanmoedigt om weg te komen van de kou in de Verenigde Staten en naar de Caribische eilanden te gaan, waar het klimaat warm is.

Het laten zien van het Caribisch gebied tijdens een van de meest bekeken evenementen ter wereld is volgens het concern enorm belangrijk. “Niet alleen voor onze prestaties van de afgelopen veertig veertig jaar, maar het geeft ook de richting aan de visie die we blijven volgen”, zegt Gebhard Rainer, CEO van Sandals Resorts.

De Super Bowl LVII-wedstrijd was tussen de Kansas City Chiefs en de Philadelphia Eagles en de Chiefs wonnen de wedstrijd en de trofee voor de tweede keer in de laatste drie jaar. Naar schatting meer dan 100 miljoen mensen keken.

“We kozen voor Sandals Royal Curaçao, niet alleen omdat het het nieuwste resort is, maar ook omdat het het beste vertegenwoordigt wat Sandals Resorts te bieden heeft binnen de hele keten”, aldus Rainer.

All-inclusive

Sandals Royal Curaçao bevindt zich op het privéterrein van Santa Barbara en heeft 351 kamers all-inclusive.

Het resort opende in juni vorig jaar en vertegenwoordigt het supermerk van Jamaica, als eerste resort op een eiland in het Caribisch gebied dat geen Engels spreekt.

Sandals is van plan om zijn uitbreiding en verbetering in de komende maanden voort te zetten bij Sandals Dunn’s River in mei en renovaties bij Beaches Negril en Sandals Halcyon, die gepland staan aan het einde van het jaar.

Bron: Persbureau Curacao

1 reactie

  1. Als je spreekt met ex-werknemers, ex-aannemers die het resort verbouwd hebben en huidige werknemers is het er niet zo best. Uitbuiting en oplichting zijn aan de orde van de dag. Onderbetaald personeel, overuren die niet betaald worden, facturen van toeleveranciers of aannemers die niet betaald worden.
    En nee, procederen heeft geen zin want voor elke advocaat die je inhuurt, huren zij er 50.
    Sandals? Scandal!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties