28 C
Willemstad
• zondag 23 januari 2022 20:03

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Zorgen over roadblock-appgroep

- Advertentie -
Het Korps Politie Curaçao zegt tegen het Antilliaans Dagblad dat “er personen zijn die de ernst van de situatie niet inzien.

De politie op Curaçao zegt zich zorgen te maken over waarschuwingen die via WhatsApp-groepen worden rondgestuurd.

De verschillende app-groepen zijn in het leven geroepen om de mensen te waarschuwen voor roadblocks. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. De controles worden via de groepen doorgegeven, zodat automobilisten deze kunnen omzeilen. De politie zegt zich bedrogen te voelen. De maatregelen zijn juist bedoeld om de samenleving te beschermen door niet te veel mensen op straat te hebben.

Het Korps Politie Curaçao zegt tegen het Antilliaans Dagblad dat “er personen zijn die de ernst van de situatie niet inzien. Zij kiezen ervoor door te gaan met het niet naleven van de maatregelen en het leven van anderen in gevaar te brengen.”

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

16 reacties

 1. @Tico Martina:

  “Het is net als AIDS. Niemand overlijd door AIDS. Je kan wel overlijden tengevolge van AIDS.”

  Met andere woorden, zoals je zelf zegt : “Het is net als de Corona Virus. Niemand overlijd door de Corona Virus. Je kan wel overlijden tengevolge van de Corona Virus.”

  P.S. In de lijst van heerlijke gerechten ben je Karko ku batata en pan ku Karko vergeten.

 2. kan iemand mij die app doosturen vind dat fantastisch dat heet volks verzet tegen de idiote maatregelen.
  degene die over ons zoganaamd beslissen zullen geen inkomsten nog maaltijd missen. hun vatsig corrupt leventje draait gewoon door.

 3. Geef ze ‘n stropdas om en hup, ze worden gekozen als mp en statenlid, aan ‘t schreeuwen en schelden weet je meteen door wat ze gekozen zijn.

 4. @Tico Martina 15 april 2021 – 10:47
  “De politie ….., hun staan in dienst van het volk” Nogmaals Tico voor de zoveelste keer: het is geen”hun” maar ‘zij’.
  “Hun zijn niet op de positie neergezet” Nogmaals Tico het is geen “hun” maar ‘zij’

 5. Weet de politie wel, dat de bevolking zich ernstig zorgen maakt over de (domme, dikke, aartsluie) politie..
  Dat de politie zich als echte nazi-jagers ontpoppen. Geef ze een uniform en ze denken onze lieve heer zelf te zijn.
  Misschien iets om je echt zorgen over te maken.

 6. Zalig zijn zij van geest die, niet gehinderd door enerlei kennis, blindelings de politiestaat trouw zweren. Het gebeurt onder hun neus, maar nog zal men zeggen dat het goed is. en @ Bolivar. Sandra heeft in deze gelijk. Het is net als AIDS. Niemand overlijd door AIDS. Je kan wel overlijden tengevolge van AIDS. Zelfde als Kanker. Je overlijdt niet door kanker, wel kan je tengevolge van overlijden. En dat hoeft niet als je zorgt dat je gezond door het leven gaat. Op Curacao moet men stoppen met vanaf ‘s ochtends zich vol te proppen met Johnny Cake, Pastechi, Lumpia, “Ham and Eggs”, Mec Donels, Burge King, Sate ku Batata, Porkchop mitar mitar en al die rommel. Stop eens een stuk fruit in dat vadsig lichaam en beweeg, doe wat inplaats van naar de auto te waggelen om naar de toko om de hoek te scheuren. Dat helpt het beste tegen deze wereldwijde waanzin

 7. @Sandra:

  “Ben jij je er wel bewust van dat geen enkel mens meer dood gaat aan gevolg van een of andere ziekte!”

  Ever heard about cancer, for example ?

 8. Bolivar
  Ben jij je er wel bewust van dat geen enkel mens meer dood gaat aan gevolg van een of andere ziekte! Dat iedereen die dood gaat onder Covid word weg geschreven om de aantallen maar hoog te houden en de angstporno erin te houden!
  Maar als jij in de sprookjes wilt blijven geloven, is jouw goed recht, nogmaals ieder mens heeft een vrije wil!

 9. @Sandra:

  “absurde maatregelen (te) handhaven”
  “politiestaat”
  “slaafs gehoorzamen”

  “Mijn ervaring met jullie is, dat jullie niet open staan voor een fatsoendelijk gesprek en het enige wat jullie kunnen antwoorden is: Het zijn de regels!!”

  Opinie, is opinie. Feit is feit … are you aware of the fact that millions have died worldwide as a consequence of the Covid Virus ?

 10. Ik zou tegen het politie korps Curaçao willen zeggen, dat jullie niet de ernst van de zaak willen inzien, jullie worden misbruikt om de absurde maatregelen te handhaven, jullie zijn het verlengstuk van de corrupte duistere machten van de regering. Het zou jullie goed doen ook zelf eens op onderzoek uit te gaan ipv blindelings de bevelen van de bedriegelijke heren van de hogere macht op te volgen, tenzij jullie graag en dit geldt ook voor jullie familie in een gecontroleerde politie staat willen leven en waar jullie straks niet meer nodig zijn als alle mensen gevaccineerd zouden zijn en heel slaafs gehoorzamen.
  Mijn ervaring met jullie is, dat jullie niet open staan voor een fatsoendelijk gesprek en het enige wat jullie kunnen antwoorden is: Het zijn de regels!!
  Denk eens goed na waar jullie mee bezig zijn.

 11. @ Kaat, welk zooitje bedoeld u? En waarom verheerlijkt u een politiestaat? U staat een tweede 27 februari 1933 voor? De politie dient er te zijn om het volk te beschermen tegen pikkeboefjes en schavuiten, hun staan in dienst van het volk. Through the people, by the people, for the people. Hun wapenstok is bedoeld om zich te verdedigen tegen de leden van de booswichtenclub als ze aangevallen worden. Hun zijn niet op de positie neergezet om medogenloos het volk af te ranselen. Zoals een wijs man ooit zei: no desa pa otro, lokual abo no ke pa pasabu (vrij vertaald wens iemand nooit iets slechts toe, die iemand kan op een dag jouzelf zijn)

 12. Tja die luie dikke volgevreten kacho di gobiernu figuren zullen zich weer eens niet “bedrogen” voelen. De burger dient de burger te beschermen tegen de politiestaat, dus goed dat dit apje er is.

 13. Hahaha, dit is toch het oude spel van kat en muis, of wel actie en reactie. Kom op politie ga niet zitten janken al een klein verwend kindje maar ton je creativiteit en bedenk wat anders om de overtreder aan te pakken. Zijn jullie daar te lui voor of ontbreekt het jullie aan voldoende hersencellen om iets anders te bedenken?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Levenloos lichaam in water bij Piscadera

Persbureau Curacao De kustwacht heeft vanochtend even voor tienen een levenloos lichaam uit het water bij Piscadera gehaald. Die was even daarvoor ontdekt door omstanders in de mangoven...

PBC | BILD: Duitslands meest gezochte crimineel houdt zich schuil op Curaçao

Persbureau Curacao Duitslands meest gezochte crimineel houdt zich waarschijnlijk schuil op Curaçao. Althans dat is wat het Duitse Bild am Sonntag haar lezers voorhoudt. Norman Franz (51) heeft...

Column Youp | Dit interview betekent het einde van John de Mol

Vorige week zaterdag was er een vulkaanuitbarsting in Tonga, de Polynesische eilandengroep waar veel iets te rijke mensen graag ongestoord vakantie vieren. Ik dacht: John de Mol...

PBC | Voormalige Ennia accountants Victor Bergisch en Eric Vesseur door tuchtmaatregel uit registers

Met vonnissen | Persbureau Curacao De Accountantskamer in Zwolle heeft Victor Bergisch en Eric Vesseur, die tot begin 2021 werkzaam zijn geweest bij Baker Tilly Dutch Curaçao, stevig...

DH | Man shot dead in Cole Bay

COLE BAY -- A man was found dead in an appartment on Zozo Moran Drive, behind Kentucky Fried Chicken, in Cole Bay this morning. According to police spokesperson...

AntilliaansDagblad | D66 wil strand Chogogo op Bonaire verwijderen

Den Haag - D66-Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot vindt de beantwoording van eerdere Kamervragen over het strand van Chogogo Resort op Bonaire niet geruststellen. Hij stelt daarom...
- Advertentie -
- Advertentie -