30 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Vandaag uitslag EFO-toets

De niet-geslaagden hoeven niet bij de pakken neer te gaan zitten. Binnenkort hebben zij herexamen.

Ruim 1700 leerlingen krijgen vandaag de uitslag van de EFO-toets. Op 11 mei hebben de groep-achters hun laatste toets gemaakt. De uitslag bepaalt of ze een vsbo of havo/vwo advies krijgen.

Dit jaar is het voor de twaalfde keer dat de EFO is afgenomen. De slagingspercentages worden op een later moment bekendgemaakt.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. @ericlapas schreef;
  “Het is wetenschappelijk bewezen dat alcohol de ontwikkeling van de hersenen belemmert.”

  Dus ik ben niet de enige geheelonthouder op dit forum? Heb ik echt niet gedacht en al helemaal niet verwacht dat ericlapas ook niets van alcoholische drankjes moet hebben. Zeer verstandig ericlapas, houwe zo. (opgelucht)

  @ericlapas schreef;
  “Het is dus geen wonder dat voor velen van deze leerlingen het alleen bij een middelbare diploma blijft.”

  Nou, dat is niet echt te bewijzen, want zowel in Nederland als in de meeste Westerse landen is het meer dan gewoon, om maar niet te beweren ‘heel normaal’, dat met name WO en HBO studenten ware drinkgelagen organiseren. Iedere weekend.

  Ik ben bekend met titelvoerende Nederlandse mensen die tijdens hun studiejaren werkelijk honderden liters bier en wijn geconsumeerd hebben, maar toch hun studie met succes hebben afgerond.

  Dit gezegd hebbende betekent natuurlijk niet dat ik alcoholgebruik toejuich. Ik blijf geheelonthouder en ik raad iedereen aan om ook geheelonthouder te zijn/worden. Af en toe een blowtje marijuana doen is beter, i.i.g. veel minder schadelijk dan alcohol.

 2. Het lijkt alsof iedereen ook onderwijspersoneel achterlijk zijn. Neem aan dat de meeste van deze scholieren nog geen 18 zijn en elk jaar weer moet de champagne rijkelijk vloeien bij iets simpel als het halen van een middelbare school diploma.

  Het is wetenschappelijk bewezen dat alcohol de ontwikkeling van de hersenen belemmert, het is dus geen wonder dat voor velen van deze leerlingen het alleen bij een middelbare diploma blijft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -